Canım Dr olmaz tüp bebek dedi..hayırlısı rapor cikarip Fethiye hanima gidebilirsem gidecem inşallah hayırlısı inşallah ...
Kizlar esimi aramislar sukur dollenmis.bolunmeyi sormus o yarin netlesir su an hersey normal demis
Kizlar esimi aramislar sukur dollenmis.bolunmeyi sormus o yarin netlesir su an hersey normal demis
Evet kizlar sonuclarmi aldim.hep diyordum ya bu fsh yalanci diye gercekten de oyle.ultrasonda hic yumurta yoktu fsh kesin 80 lerde cikar demistm.fakat ilginc bi sekilde 16 cikti! E2 75 lh 9 .sonuc beni cok sasirtti.cok yuksek beliyodm fsh i.kullandgm bitkisel ilaclardan düşmüş herhalde.neyse zaten fsh degskendr dedi dr onemli olan yumurta bulmak.gelelm verdgi ilaclara ; coraspin, folik asit , biosteron dhea, triseguev diye bi hormon ilaci ayrica destek amacli gnc evening primrose oil diye bitkisell bir multivitamn verdi.iki ay kullanp tahlil yapicam sonuclari kendlerine gonderecem.gerek gorurlerse cagiracaklar. Bi yumurta bile olusrsa hergun karindan vurulan yumurta cogaltici kalitesni arttirci igne vericekmis gerekirse.bekleyp gorecem...
Elannnn ben sana dedim idrarda yapma diye..sen pazartesi güzelce kanını ver kesin sonucu görelim inşallah. ..inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım benim...
evet idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan hastam cok tatlım. ..bakalim hayirlisi...
Evet kizlar sonuclarmi aldim.hep diyordum ya bu fsh yalanci diye gercekten de oyle.ultrasonda hic yumurta yoktu fsh kesin 80 lerde cikar demistm.fakat ilginc bi sekilde 16 cikti! E2 75 lh 9 .sonuc beni cok sasirtti.cok yuksek beliyodm fsh i.kullandgm bitkisel ilaclardan düşmüş herhalde.neyse zaten fsh degskendr dedi dr onemli olan yumurta bulmak.gelelm verdgi ilaclara ; coraspin, folik asit , biosteron dhea, triseguev diye bi hormon ilaci ayrica destek amacli gnc evening primrose oil diye bitkisell bir multivitamn verdi.iki ay kullanp tahlil yapicam sonuclari kendlerine gonderecem.gerek gorurlerse cagiracaklar. Bi yumurta bile olusrsa hergun karindan vurulan yumurta cogaltici kalitesni arttirci igne vericekmis gerekirse.bekleyp gorecem...
Çok tatlısın canım,teşekkür ederim :) Senin iletini okumadan ben yapmıştım zaten canım. Çok umutlanmamakla beraber senin bu yazdığın bana cesaret verdi canımcım :)Daha önceki gebeliğimde geç döllenme olduğu için bir umut var içimde belki testte çıkmamıştır diye.Hayırlısı bakalım, kan da çıkar inşallah. Biraz önce bir arkadaşımla konuştum. 2.5 ay adet olmamış,adeti sökülsün diye bir sürü şey içmiş sonra 3 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş . Ben de bir umut bekliyorum. Tabi bir de geçen ayki adetimin çok kısa olması da kafamı karıştırıyor.Acaba hepten adetten mi kesiliyorum
Teşekkür ederim ilgin için canım,bir bilene sormak daha farklı oluyor.Burda olman bizim için şans
Kizlar sizi yerim ya ne guzel seyler yazmissiniz.esimi aradilar ya ben tekrar aradim kulagimla duymadan inanmam.konustum bugun itibari ile benim kucuk tatli yumurtam dollenmis bolunmeye gore transferi ayarliycaz buyuk ihtimal pazar gunu olacak dedi ya 3 .gun ya da 5.gun yapiolarmis.sansim var mi dedim tabiki var tek embriyo ile cok var hamile kalan dedi
Ezgimmm çok sevindim inan ki bi hevesle heyecanla doldu içim neyse :)) inşallahhhh çift çizgiyi görüp de kızlar silik ama var de mi dedğin gnü de görelimm ve 2 çizik olsun sonuçç ve bize de umut olursunnnn doktorlara da kapak olur :))) arkadaşım Rabbim dularımızı kabul eder inşallahhhhh bu güzel günler hürmetine sana ve isteyen herkese hayırlı bebikler versinnnnn aminnnn.
Cok sagol tatlim insallh bu sayfadaki herkes hamis kalir hepimiz kaderdasiz birbirimize umut olalim insallh.rabbim o kucucuk yumurtaya mi can veremiycek ol demesi yeterli
Bak gene duygulandim haaa a. ..nedemek canım benim yaaa herzaman bildiğim kadarıyla yardimci olurum uzmanlık alanım sonuçta :)
Adet 1 hafta 10 gün geçince tam sonuç veriyor testler...ama kanda öyle değil 3 haftalık ken hemen çıkıyor adet geçmesine gerek kalmıyor. ..
Olabilir tabiki gec dollenme...bende incir yedim adetim gecikti...sonra ilaçla oldum azıcık oldu. ..incir hayıt tohumu aslan pençesi adetimi azalttı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?