Canim 24 saate belli olurmus yazio nette.benim yumos sanirim 2 gibi isleme konuldu ogleden sonra da aramzlarsa ben ararim kotu haber tez duyulurmus gerci
canım ne güzel annelik duygsunu tatmışsın..Allahım bağışlasın rabim uzun ömürler versin evladına..canım birkere hamilelik yaşamışsın rahim hamileliğe müsait..fsh kaç çıkyor canım yaş kaç..
Çok teşekkür ederim canım AMİN. Rabbime hep dua ediyorum kızları, sizleri tanıdıkça önce size sonra bana diyorum. Ben kısaca anlatayım sana canım. Benim ilk hamilelğim sorunsuz oldu. Evlendim 2 ay içinde hamile kaldım.2013 eylülde spirali çıkarttık vücudum kaldırmadı.Sonra olursa olsun dedik korunmadık. Ama bir türlü olmadı hamilelik.Şubatta gittik doktora adet olmadığım için değerlerim yüksek çıktı.22 küsürlü bir şey. Doktor adetin 3. günü gel dedi gittim. 3küsürlü bir şey çıktı. Ama E2 im yükseldi.Prognova verdi kullandım başka bir doktora gittim. Gitmez olaydım . 16 küsür çıktı FSH ve o doktor Tüp bebeğe yönlendirdi,hikayemi tam bilmeden.Bir çocuğum olduğunu bile bilmiyor,kolaycılardan yani. Neyse sonra daha doktora gitmedim incir kürüne başladım.Yaşım 32 canım.
canım ben opu saat 2 gibi girdim üç denememde de ve 11 buçukta hep aradılar beni..senin dölenmesi kesin belli olmuştur...aynen kötü haber tez duyulur bence iyi haberler varr.canım çok yoğun oldukları için bazen gecikebilir aramaları..
Yanındayız ki canımcım, dualarımızla. Hayırlısıyla güzel haberler alacaksın.Alamazsan bile umudunu hiç yitirmeyeceksin yola devam edeceksin. Rabbim o güzel yüreği evlat sevgisiyle dolduracak inşallah.Keske yanimda olsaydiniz cok isterdim 😟
canım madi imaknın varsa fsh çook yüksek değil tüp bebekte başarı şansın yüksek bence.fsh çok yüksek olunca yumoşlar büuyümüyor.canım önce fsh düşürmen gerek..adetinle hayıt tohumu çayı ve tester dişli aslan pençesi çayını tüket..bunlar ikiside hormonları düzenliyor..cyclo prognova adeti düzneliyor canım bende kullandım bu ay..fsh yükseken normal yolla gebelk zor ben 2 senelik evliyim hamile kalamdım..
Canim dayanamadim aradim su an labaratuvardalar biz sizi kesin gecikmeden arariz dediler
canım maradılarmı haberler iyimi
Hala aramadilar samirim kotu😟
canım bence haberler iyi transfer için gün vericekler bence önce hocayı arıyolar bilgi veriyolar o ne zaman derse o zman oluyo transfer..canım her ihitimali düşün sonrası çok büyük hayal kırıklığı oluyor..olumsuz olsa bu kadar bekletmezlerdi bence..
Canim zaten ben olumsuz dusunuyorum artik dollenseydi ararlardi simdiye kadar olmadi hissediyorum .
Canim zaten ben olumsuz dusunuyorum artik dollenseydi ararlardi simdiye kadar olmadi hissediyorum .
Kizlar tekrar aradim asiri yogunluk var dr yukari hala cikmadi dedi.sakin olun filan dedi.ben dedim kotu bisey de benimi aramiyosunuz diyw oyle bile olsa arariz dedi.hayirlisi bugun icinde mutlaka ararlar dedi
Kizlar tekrar aradim asiri yogunluk var dr yukari hala cikmadi dedi.sakin olun filan dedi.ben dedim kotu bisey de benimi aramiyosunuz diyw oyle bile olsa arariz dedi.hayirlisi bugun icinde mutlaka ararlar dedi
canım ya ALLAH kolaylık versin eş destek olmayınca çook zor başka ihityaçlar için kredi oluyor bebek için neden olmasın..bak yardımcı olcak ailende var neden eşin kabul etmiyor..benim eşim benim çook üzüldüğümü görüyor ve madi durumumuz olmadığı halde elinden geleni yapıyor..canım yaşın gerçektn çok müsait zaman çabuk geçiyor 30 yaşları geçince hamile kalmak dha zorlaşıyor ve doktorlar yaştan dolayı umut verici konuşmuyor..
Evettt test yaptım kazanamadımİdrar testinde çıkmadı Emel.Sabah yaptım negatif çıktı. Senin hamilelerde öyle mi oluyor canım. İlk hamileliğimde idrarda çıkmıştı silik de olsa. Kan tahlili için hiç vaktim yok bugün Kızım hasta, hava yağmurlu. Eşime söyledim müfettişleri varmış o da gelemez. Pazartesiye kaldı.Adet olmazsam pazartesi yaptırırım artık. Ama nedense bu sefer bir hüzün çökmedi içime.Bundan önceki testler negatif çıkınca çok üzülüyordum.Allah'tan hayırlısı bakalım.Cümlemiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?