fsh yüksek olanlar

Canim 24 saate belli olurmus yazio nette.benim yumos sanirim 2 gibi isleme konuldu ogleden sonra da aramzlarsa ben ararim kotu haber tez duyulurmus gerci

canım ben opu saat 2 gibi girdim üç denememde de ve 11 buçukta hep aradılar beni..senin dölenmesi kesin belli olmuştur...aynen kötü haber tez duyulur bence iyi haberler varr.canım çok yoğun oldukları için bazen gecikebilir aramaları..

Çok teşekkür ederim canım AMİN. Rabbime hep dua ediyorum kızları, sizleri tanıdıkça önce size sonra bana diyorum. Ben kısaca anlatayım sana canım. Benim ilk hamilelğim sorunsuz oldu. Evlendim 2 ay içinde hamile kaldım.2013 eylülde spirali çıkarttık vücudum kaldırmadı.Sonra olursa olsun dedik korunmadık. Ama bir türlü olmadı hamilelik.Şubatta gittik doktora adet olmadığım için değerlerim yüksek çıktı.22 küsürlü bir şey. Doktor adetin 3. günü gel dedi gittim. 3küsürlü bir şey çıktı. Ama E2 im yükseldi.Prognova verdi kullandım başka bir doktora gittim. Gitmez olaydım . 16 küsür çıktı FSH ve o doktor Tüp bebeğe yönlendirdi,hikayemi tam bilmeden.Bir çocuğum olduğunu bile bilmiyor,kolaycılardan yani. Neyse sonra daha doktora gitmedim incir kürüne başladım.Yaşım 32 canım.

canım madi imaknın varsa fsh çook yüksek değil tüp bebekte başarı şansın yüksek bence.fsh çok yüksek olunca yumoşlar büuyümüyor.canım önce fsh düşürmen gerek..adetinle hayıt tohumu çayı ve tester dişli aslan pençesi çayını tüket..bunlar ikiside hormonları düzenliyor..cyclo prognova adeti düzneliyor canım bende kullandım bu ay..fsh yükseken normal yolla gebelk zor ben 2 senelik evliyim hamile kalamdım..

Canim dayanamadim aradim su an labaratuvardalar biz sizi kesin gecikmeden arariz dediler

Keske yanimda olsaydiniz cok isterdim 😟
Yanındayız ki canımcım, dualarımızla. Hayırlısıyla güzel haberler alacaksın.Alamazsan bile umudunu hiç yitirmeyeceksin yola devam edeceksin. Rabbim o güzel yüreği evlat sevgisiyle dolduracak inşallah.

kızlar heyecanlı bekleyıs baslamıs ınsallah sonuda guzel olur.

emelım yazdıklarını okudum ama bak yanı basımda ablamın fsh 14 benm 9 ıken ablamın ıkıncı hamılelıgı su anda

Rabbım neyler neylerse guzel eyler.

rapor ısıne gelınce ben arastrmayı aradım asılama ıcın ve rapor ısını de sormustumn. 3 yıl evlı olma sartı var demıslerdı. baska yerlerde verılıyo mu verlıyorsa bende alayım.

bılıyorum maddı ımkansızlıkları canm bızde borc ödüyoruz anlıyorum senı ama en azından farklı fıkrler almak ıcın ozeldekı doktorlara da gıt bence. sen kımlere gıttın bu zaman a kadar.?

bak denızhan denıze ıyı dıyorlar. randevu kısmı ıcın kuzenımle de gorusurum gıtmek ıstersen.

dogu fertıldekı ugras hoca varms ona da cok ıyı dıyorlar.

bence gıt en azından yol harıtanı çiz canım.

öyle de beklıyoruz boyle de beklıyoruz Rabbımın vermesını.

ben kapı kapı gezdım fsh ıcın ılk cok yuksek dedıler korkuttular kımı ıyı dıyo kımı kötu degerlerın dıyo.

belkı elımızden tutan olur dıye gezmedıgım doktor kalmadı.

Adetlerim düzenli canım.26 günde bir olurum. prognovayı E2 için vermişti. Tüp bebeği de düşünüyoruz ama önce kürleri denemek istedim.İncir kürüm bitince soğan kürü yapacağım hayıtla beraber. İnşallah gerek kalmaz. İnşallah sen de hamile kalırsın canım.Allah büyük.

Hala aramadilar samirim kotu😟

canım bence haberler iyi transfer için gün vericekler bence önce hocayı arıyolar bilgi veriyolar o ne zaman derse o zman oluyo transfer..canım her ihitimali düşün sonrası çok büyük hayal kırıklığı oluyor..olumsuz olsa bu kadar bekletmezlerdi bence..

Canim zaten ben olumsuz dusunuyorum artik dollenseydi ararlardi simdiye kadar olmadi hissediyorum .

Canim zaten ben olumsuz dusunuyorum artik dollenseydi ararlardi simdiye kadar olmadi hissediyorum .

Allah büyük canım hakında hayırlsıı neyse o olsun..transfer olup tutmıycaksa hep emriyolar dölenmesinler diye dua etmiştim..çünkü transfer olup tutummaması insana daha bir koyuyor..

canım benimm kötü düşünme lütfeeenn ..benm bilgim yokk ne zaman ararlar ama yoğunluk tan arayamamışlardır..

Kizlar tekrar aradim asiri yogunluk var dr yukari hala cikmadi dedi.sakin olun filan dedi.ben dedim kotu bisey de benimi aramiyosunuz diyw oyle bile olsa arariz dedi.hayirlisi bugun icinde mutlaka ararlar dedi

Kizlar tekrar aradim asiri yogunluk var dr yukari hala cikmadi dedi.sakin olun filan dedi.ben dedim kotu bisey de benimi aramiyosunuz diyw oyle bile olsa arariz dedi.hayirlisi bugun icinde mutlaka ararlar dedi

Canım bak işte kötü değilmiş sabret dua et inşallahhhhhh hem döllensinn hem de bebek olsunnnn aminn

Canım sıkma kendini diyecem fayda etmeyecek ama sabredip bekleyelim inşallah iyi olur hersey...yanındayız canım benim..

Canım Dr olmaz tüp bebek dedi..hayırlısı rapor cikarip Fethiye hanima gidebilirsem gidecem inşallah hayırlısı inşallah ...

Elannnn ben sana dedim idrarda yapma diye..sen pazartesi güzelce kanını ver kesin sonucu görelim inşallah. ..inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım benim...
evet idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan hastam cok tatlım. ..bakalim hayirlisi...

Son düzenleme:

canım bu sate kadar aramaları gerekti bence yoğunluk olsada sadece emriyolarla ilgili bilgilendirilmesi gereken kişilerin olması gerek...canım kötü bişey olsa arayıp bilgi verirlerdi..bence yarın transfere hazırlıklı ol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…