fsh yüksek olanlar

Duygu yüklü Emel, duygulanma :) Şu sıralar senin kafanı ağrıtacak gibiyim :) Evet ben de kani oldum , incir yüzünden gecikmiştir :) Hayırlısı bakalım.

Bu arada mide bulantılarım arttı mide yanması felaket durumda, idrar o kadar su içmeme rağmen koyu he bir de yumru olmuşbir gaz dolaşıyor karnımda psikolojiktir psikolojik

Bu arada mide bulantılarım arttı mide yanması felaket durumda, idrar o kadar su içmeme rağmen koyu he bir de yumru olmuşbir gaz dolaşıyor karnımda psikolojiktir psikolojik
Kedidir o kedi gibi olmus😊saka bi yana teyze mi oluyoruz ne😜

Aşk olsun elann istediğin zaman hep soru sor başım falan agrimazzzz bidaha duymuyayim. .hadi bakalım inşallah gebeliktendir canım benim yaaa...neden olmasin ki...Yeterkı ALLAHIM OL DESIN OLUR TATLIMM...

Kedidir o kedi gibi olmus😊saka bi yana teyze mi oluyoruz ne😜

Canımın içi kader arkadasim benim inanki umut oldun bızlere. ..inşallah herşey yolunda gider bak dr ların olmaz dediği oldu çok şükür. ..Bu dünyada yaşayacak ömrü varsa olur inşallah. ..inanki çok ama çok ama çok sevindimmmmmm :)

Canimin iciiii cok tesekkur ederim drlar bi yere kadar tatlim onlara gore 15 fsh ustunun yumos cikmasi bile imkansizdi ama cikti ve su an dollendi belki erken ama bu bile benim icin buyuk bisey.umutsuz olmayalim emosum hep yanindayim

Aşk olsun elann istediğin zaman hep soru sor başım falan agrimazzzz bidaha duymuyayim. .hadi bakalım inşallah gebeliktendir canım benim yaaa...neden olmasin ki...Yeterkı ALLAHIM OL DESIN OLUR TATLIMM...

Bilmukabele canım. Eşim çok umutlandırıyor yahu. Şöyle değiştin böyle değiştin deyip deyip umutlarımı kabartıyor . Pazartesiyi iple çekiyor ben de ııh ıhh dedim 10 gün bekleyeceğim

Canimin iciiii cok tesekkur ederim drlar bi yere kadar tatlim onlara gore 15 fsh ustunun yumos cikmasi bile imkansizdi ama cikti ve su an dollendi belki erken ama bu bile benim icin buyuk bisey.umutsuz olmayalim emosum hep yanindayim

Sagol tatlım burdaki herkesle iyiki tanıştık. .hepimiz birbirimize desteğiz çok şükür. .inşallah herşey yolunda gider bitanem. .diyorum ya bari bırımız mutlu olsun...

Bilmukabele canım. Eşim çok umutlandırıyor yahu. Şöyle değiştin böyle değiştin deyip deyip umutlarımı kabartıyor . Pazartesiyi iple çekiyor ben de ııh ıhh dedim 10 gün bekleyeceğim

Kirpiklerin çift çift olduysa kesin hamilesindir tatlım. ..:)
bende çok merak ediyorum canım ya acaba gebe misin ki...cok heyecanli bir bekleyis :)

Kirpiklerin çift çift olduysa kesin hamilesindir tatlım. ..:)
bende çok merak ediyorum canım ya acaba gebe misin ki...cok heyecanli bir bekleyis :)

Böyle yanya duruyorlar sanki çift çift :) Ama hep öyleydiler heralde galiba sanırsam Yaaa Emel oldu mu şimdi.Ben kaptırmayım kendimi diyorum ahanda bir kirpiğe kapılıp gidiyorum öff pöfff ben de çaktırmıyorum ama heyecanlıyım

Of ya pazartesi gelsin biran önce yaaaa....meraklandim gerçekten. ..ıyı iyi enişte ilgilensin ozaman canım benim tadını çıkar tabikiiii. :)

Of ya pazartesi gelsin biran önce yaaaa....meraklandim gerçekten. ..ıyı iyi enişte ilgilensin ozaman canım benim tadını çıkar tabikiiii. :)

İlgilensin tabi ,hayat gailesine düştük birbirimizi göremez olduk . Du bakalım canım belki yarın gelir benim kırmızılar :) Gerçi hiç belirti yok. Az az batmalar oluyor ama hiç adet sancısı gibi değil.Bir de garanti hep aynı yerlerde çıkan sivilcelerim de henüz teşrif etmediler :) Hiç adet dönemimde göğüslerime bakmamışım.Acaba diyorum bu kadar koyulaşıyor muydu? Yoksa yine mi hüsnü kuruntuya bağladım : )

Hu huuu kızlar nerelerdesiniz? :) Ezgi yarın gideceksin sanırım, dua ettim bol bol inşallah kabul olur. Farrah'cım senin düşük olan gebeliğinde ne gibi belirtiler vardı? Azucuk bilgilendur beni uşağum :)

günaydın hanımler günüüz güzel olsuun nasılsınız bakalım ....

Hu huuu kızlar nerelerdesiniz? :) Ezgi yarın gideceksin sanırım, dua ettim bol bol inşallah kabul olur. Farrah'cım senin düşük olan gebeliğinde ne gibi belirtiler vardı? Azucuk bilgilendur beni uşağum :)

Yok tatlim cumartesi de beklemedeyim bugun bolunme olursa ya pazar gunu ya da 5 .gun transfer

Elann pazartesiyi niye beklersin ozel hastanede 24 saat tahlil yapiyorlar.bugun ver kan ozel de 2 saate cikar

Gunaydin canim erkencisin

günaydınn kızz bi kalktım saat 10 filan var herhalde dedimm iyi uyumuşum dedimm baktıkii 6.30 sonrada uyuyamadım..ben erkebnciyim uyumak istiyorum ama fazla uyuyamıyorum... ezgiiimm hadi güzel haberlerini bekliyorum namazlardan sonra isminle dua ediyorum kabul olur inşALALH..SEN hamile kal ardından bizlerde geliriz inşALALH..BENDE TÜP BEBEĞİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM EŞİMLE DE KONUŞTUM OLUMSUZ CEVAP ALMADIM SONUNDA. SUSTURUYODU BENİ AKŞAM güzelce konuştuk ..okul kapansın kayseri de başka doktora gidelim dedi hattaaa kızz önereceğin kadın doğumcu var mı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…