Duygu yüklü Emel, duygulanma :) Şu sıralar senin kafanı ağrıtacak gibiyim :) Evet ben de kani oldum , incir yüzünden gecikmiştir :) Hayırlısı bakalım.
Kedidir o kedi gibi olmus😊saka bi yana teyze mi oluyoruz ne😜Bu arada mide bulantılarım arttımide yanması felaket durumda, idrar o kadar su içmeme rağmen koyu he bir de yumru olmuşbir gaz dolaşıyor karnımda psikolojiktir psikolojik
Bu arada mide bulantılarım arttımide yanması felaket durumda, idrar o kadar su içmeme rağmen koyu he bir de yumru olmuşbir gaz dolaşıyor karnımda psikolojiktir psikolojik
Kedidir o kedi gibi olmus😊saka bi yana teyze mi oluyoruz ne😜
Canımın içi kader arkadasim benim inanki umut oldun bızlere. ..inşallah herşey yolunda gider bak dr ların olmaz dediği oldu çok şükür. ..Bu dünyada yaşayacak ömrü varsa olur inşallah. ..inanki çok ama çok ama çok sevindimmmmmm :)
Kedidir o kedi gibi olmus😊saka bi yana teyze mi oluyoruz ne😜
Aşk olsun elann istediğin zaman hep soru sor başım falan agrimazzzz bidaha duymuyayim. .hadi bakalım inşallah gebeliktendir canım benim yaaa...neden olmasin ki...Yeterkı ALLAHIM OL DESIN OLUR TATLIMM...
Canimin iciiii cok tesekkur ederim drlar bi yere kadar tatlim onlara gore 15 fsh ustunun yumos cikmasi bile imkansizdi ama cikti ve su an dollendi belki erken ama bu bile benim icin buyuk bisey.umutsuz olmayalim emosum hep yanindayim
Bilmukabele canım. Eşim çok umutlandırıyor yahu. Şöyle değiştin böyle değiştin deyip deyip umutlarımı kabartıyor . Pazartesiyi iple çekiyor ben de ııh ıhh dedim 10 gün bekleyeceğim
Kedidir kediYok yok umutlanmayacağım yarın kesin olurum :)
Kirpiklerin çift çift olduysa kesin hamilesindir tatlım. ..:)
bende çok merak ediyorum canım ya acaba gebe misin ki...cok heyecanli bir bekleyis :)
Bi kanda baktirmana bakar hersey😊
Böyle yanya duruyorlar sanki çift çift :) Ama hep öyleydiler heralde galiba sanırsamYaaa Emel oldu mu şimdi.Ben kaptırmayım kendimi diyorum ahanda bir kirpiğe kapılıp gidiyorum öff pöfff ben de çaktırmıyorum ama heyecanlıyım
Of ya pazartesi gelsin biran önce yaaaa....meraklandim gerçekten. ..ıyı iyi enişte ilgilensin ozaman canım benim tadını çıkar tabikiiii. :)
günaydın hanımler günüüz güzel olsuun nasılsınız bakalım ....
Hu huuu kızlar nerelerdesiniz? :) Ezgi yarın gideceksin sanırım, dua ettim bol bol inşallah kabul olur. Farrah'cım senin düşük olan gebeliğinde ne gibi belirtiler vardı? Azucuk bilgilendur beni uşağum :)
Hu huuu kızlar nerelerdesiniz? :) Ezgi yarın gideceksin sanırım, dua ettim bol bol inşallah kabul olur. Farrah'cım senin düşük olan gebeliğinde ne gibi belirtiler vardı? Azucuk bilgilendur beni uşağum :)
Gunaydin canim erkencisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?