arkadaşım ginsengi aldım bugün.porselen demliği unutmuşum.yarında onu alıcam inş..fakat kestane balını nerden alacagımı bilmiyorum.ben kırklarelindeyim.sormadıgım yer kalmadı..yogurdun yada sütün içine falan koysam olmaz mı? yada bir önerin varmı nasıl bulabilirim..yada ben sana para yollasam sen bana aldıgın yerden alıp yollasan..yada aldıgın yerin telefonunu versen onlar bana yollamaz mı..bende umutsuz bir vakayımdenemekten başka çarem yok ..o yüzden bu kadar üstüne düşüyorum
şimdi internetten bir site buldum uludağ bal pazarı yazıyordu.. 900 gr 50 liraymış..ben parayı yatırınca yolluycaklarmış..bakalım şimdi ordan sipariş vercem...inş iyidir ve inş dokunmaz..diyet de yapıyorumda :)
canım babam ctesi günü peynircisinden almış kestane balı küçük bir kavanoz 25 tl ama gerçekmidr onu bilemiyorumşimdi internetten bir site buldum uludağ bal pazarı yazıyordu.. 900 gr 50 liraymış..ben parayı yatırınca yolluycaklarmış..bakalım şimdi ordan sipariş vercem...inş iyidir ve inş dokunmaz..diyet de yapıyorumda :)
Merhaba bende yumurta donasyonu denedim ancak dun negatif sonuc aldim öncelikle iyi bir araştırma yapmak lazim ben merkez seçimi konusunda hata yaptığımı düşünüyorumArkadaşlar aranıza yeni katıldım.3 tüp bebek denemem oldu 3 de negatif malesef.fsh yüksek.çok zor günler geçirdim artık pek umudum kalmadıyumurta donasyonu düşünmeye başladım
canım umudunu kaybetme moralini yüksek tut moral okadar etkiliyorki kafanın kesinlikle rahat olması gerekiyor ve sürekli kafanı kemirmesine izin vermemen gerekiyor. çevremde okadar örnek varki umutlarını tam yitirdikleri vve artık bu işle uraşmadıkları anda müjdeli haberi alıyorlarMerhaba bende yumurta donasyonu denedim ancak dun negatif sonuc aldim
canım kullandığın ilaç yapar mı bilmiyorum ama ben bu zamana kadar ne sebeple olsun bi ilaç aldığımda mutlaka adetimde gecikme olmuştur. kullanmaya başladığın ilk aysa belki yapabilir.cnm bana yardım edınnn dostınex adet gecıkmesı yapar mı
umutsuzluğa kapıldığın an bakarsın aaaaaaaaaaa o da ne hamilesinnn :)pek umutlanmayayı ozaman((
fsh 10 un altında olması gerekiyor canım 10 ve üstü sıkıntılı(Canlarım benim fsh ım 5.57)bunun iyi bi değer olduğunu zannediyorum.hiç yumurta rezervime baktırmadım. Sizce bu değerimin iyi olması yumurtamın olduğunu ve geliştiğini göstermeye yeter mi? Hormon testindeki diğer değerlerim de iyi.
Canım yumurtalarla alakalı yanlış bilmiyorsam AMH diye bir test yapılıyor. benim bu ay yapılacak bakalım ben neyle karşılaşacağım geçen ay fsh 16 çıkmıştı. bu ay bekliyorum bakalım.O zaman benimki iyi dimiyumurtlama vardır o zaman dimi
Tesekkurler cnm ins tekrar denemek istiyorum Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsincanım umudunu kaybetme moralini yüksek tut moral okadar etkiliyorki kafanın kesinlikle rahat olması gerekiyor ve sürekli kafanı kemirmesine izin vermemen gerekiyor. çevremde okadar örnek varki umutlarını tam yitirdikleri vve artık bu işle uraşmadıkları anda müjdeli haberi alıyorlar
yumurta donasyonu haram ama canım rabbinin istemediği şeyleri yapma bence bu tedaviyi uygula allahın izniyle olur inşallahArkadaşlar aranıza yeni katıldım.3 tüp bebek denemem oldu 3 de negatif malesef.fsh yüksek.çok zor günler geçirdim artık pek umudum kalmadıyumurta donasyonu düşünmeye başladım
yaşın kaç amh değerin kaç(Canlarım benim fsh ım 5.57)bunun iyi bi değer olduğunu zannediyorum.hiç yumurta rezervime baktırmadım. Sizce bu değerimin iyi olması yumurtamın olduğunu ve geliştiğini göstermeye yeter mi? Hormon testindeki diğer değerlerim de iyi.
Canım yumurtalarla alakalı yanlış bilmiyorsam AMH diye bir test yapılıyor. benim bu ay yapılacak bakalım ben neyle karşılaşacağım geçen ay fsh 16 çıkmıştı. bu ay bekliyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?