Futbolcu Sevgilisi olanlar, , Nasıl Aşık etmem gerek veya Nasıl davranmalıyım?

Ben ona cevap verdiğimde futbolcu olduğunu bile anlamadım 30 bin takipçim var bende onlardan biri sandım
Canım şöle söliiim ;
Genelde futbolcular çapkın olur
kocamda öleydi zaten
Sürekli kandırmış kızları ,her kızda kendini özel sanmış
memleketimiz aynı,bigün kamptan gelince tesadüfen görüp kim oldgmu araştırmış.
konuşmadım,kaçtım,cevap vermedim,ne sosyal medya hesabım ne binlerce takipcim vardı.
6 ay uğraştı.
Uzun hikaye , sonuçta evlendik.
Ona neden ben diye sordugumda, ulaşılmazdın,sadeydin,kimsenin tanımadı bilmediği biriydin ondan dedi...
Kısaca 30bin takipçin varmış boşver sen bu adamı ,yurtdışına açıl

Herşey okey de kız olarak tek seni takip etmesi çok tuhaf.
Güvenme derim.

Evet en iyi 4 takımdan biri :)

Yok 50 küsür kişi takip ediyor hayatı maçlarla geçmiş köy gibi bir yerde büyümüş

Ben ona cevap verdiğimde futbolcu olduğunu bile anlamadım 30 bin takipçim var bende onlardan biri sandım

En büyük 4 takım sol back deniliyormuş sanırım :) Siz çok merak ettiniz bugün bulutsunuz bence bu hırsla

Konu sahibinin yaptığı yorumlara göre 4 büyüklerdeki sol beklerin hepsinin instagramına baktım hanımlar. Öyle biri yok ne yazık ki Ve evet işsizim.

Yahu nereden buluyorsunuz topçuyu popçuyu

Hikayede aklıma yatmayan noktalar var. Bunların etrafı karı kız kaynar genelde kaldı ki hesabinda hiç kız olmasın uzun süre sen karşılık vermeden beklesin..

Fake olabilir topçunun hesabı dikkat dikkat.

Valla ne giyersin, nasıl davranirsin bilmem kendin ol sen de..
Benim instagram yok. Zey zor falan dediniz baktim da, apisip kaldım ya laa..o ne hayat be vay anasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…