Ama o aldatmadı mı eşini öyle duydukFutbolcu eşlerinden örnek aldığım tek kişi Asena Erkin yani Asena Atalaydı
OlsunAma o aldatmadı mı eşini öyle duyduk
Güzel kadın:)Futbolcu eşlerinden örnek aldığım tek kişi Asena Erkin yani Asena Atalaydı
Severek ayrıldılar :)) şükran ovalıya çok aşıkmış şimdide.Olsunaldatmasına rağmen boşanma hediyesi bile aldı naber ahaha
Canım şöle söliiim ;Ben ona cevap verdiğimde futbolcu olduğunu bile anlamadım 30 bin takipçim var bende onlardan biri sandım
Evet en iyi 4 takımdan biri :)
Yok 50 küsür kişi takip ediyor hayatı maçlarla geçmiş köy gibi bir yerde büyümüş
Ben ona cevap verdiğimde futbolcu olduğunu bile anlamadım 30 bin takipçim var bende onlardan biri sandım
En büyük 4 takım sol back deniliyormuş sanırım :) Siz çok merak ettiniz bugün bulutsunuz bence bu hırsla
Ahaha gerçekten mi kızKonu sahibinin yaptığı yorumlara göre 4 büyüklerdeki sol beklerin hepsinin instagramına baktım hanımlar. Öyle biri yok ne yazık kiVe evet işsizim.
bende baktım da yok yaniKonu sahibinin yaptığı yorumlara göre 4 büyüklerdeki sol beklerin hepsinin instagramına baktım hanımlar. Öyle biri yok ne yazık kiVe evet işsizim.
Ama sen zilyon tane takipçisi var ama tek bana yazıyo de iki fark olsunKızM e g g ben açayım bir konu dünyaca ünlü zaten benimkisi baya reyting de alırdık hehe anadolu topçusundan nolceek
Gerçekten baktımAhaha gerçekten mi kız
Var var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)Gerçekten baktımNormalde stalklamakta üstüme yoktur hiç tanımadığım adını soyadını bilmediğim birini dahi bulabilirim. Ama Cakmamarliyn bulduğunu söylemiş. Bilemedim şimdi
AynenAma sen zilyon tane takipçisi var ama tek bana yazıyo de iki fark olsun
Önce 6 ay süründürAynen
Herkeşler benimkine aşık o tek bana aşık neden çünkü herkeşlerden ben güzelim ahaha
Size yabancı damat getireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?