Futbolcu Sevgilisi olanlar, , Nasıl Aşık etmem gerek veya Nasıl davranmalıyım?

Konu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Belkide hatalıyımdır zaten ozelden sordun bu demi diye cevap yazmado kaçtı sanırım :)
İnstasını kapamaya gitti

Konu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Belkide hatalıyımdır zaten ozelden sordun bu demi diye cevap yazmado kaçtı sanırım :)
Nasil buldun kiz? hic usenmedin mi saygıyla eğiliyorum önünde

Desifre falan yapmamalı kimse. Kizlar bircok sitede paylasiliyor buradaki paylasimlar. Kimse zor duruma sokulmamali. Konu kapanmali bence

Sol beklere baktım 4 büyüklerin 3 isim buldum instagramlarina bakmak istedim ama çoğu sahte hesap.. Ve bir futbolcunun fazla takipçisi olmasi lazım hep az takipçili hesaplar var. Ben stalk işinde iyi değilim galiba.

Buldum sanıyorum bahsedilen kişiyi, ama bu işte bir terslik var sanki. Bulduğum kişi yakın zamanda sevgilisiyle fotoğraf paylaşmış, ne tesadüf kız da esmer ve zey_zor'u andırıyor:')

Konu sahibi bizi kekliyor da olabilir, kendi kekleniyor da olabilir aynı adamdan bahsediyorsak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…