Deşifre deşifreVar var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
Tek bir kız takip eden futbolcu gerçeği.. yıl 2016?Var var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
Kız ben süründürürsem adam ölür haha sen az biraz beni tanıdın eheheÖnce 6 ay süründür
isim alabilir myiz merak ettik bizde :)Var var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
Seninki naz olmaz işkence olürduKız ben süründürürsem adam ölür haha sen az biraz beni tanıdın ehehe
Deşifre deşifre
isim alabilir myiz merak ettik bizde :)
İnstasını kapamaya gittiKonu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Belkide hatalıyımdır zaten ozelden sordun bu demi diye cevap yazmado kaçtı sanırım :)
Okadar araştırdım siz söyleyince ikinci kez bile baktım özelden yazın bariVar var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
He vallahSeninki naz olmaz işkence olürdu
Nasil buldun kiz? hic usenmedin miKonu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Belkide hatalıyımdır zaten ozelden sordun bu demi diye cevap yazmado kaçtı sanırım :)
bende özelden rica edebilir miyim futbolcuyu merak ettim :)Konu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Bakalım belkide yanlıs bulmusumdır bilmiyorum ki :)Nasil buldun kiz? hic usenmedin misaygıyla eğiliyorum önünde
Kesinlikle 24 ziyaretcimiz var suab zaten konudaDesifre falan yapmamalı kimse. Kizlar bircok sitede paylasiliyor buradaki paylasimlar. Kimse zor duruma sokulmamali. Konu kapanmali bence
Valla denedim stalklamayi ama i ih bulamadımBakalım belkide yanlıs bulmusumdır bilmiyorum ki :)
Daha geçenlerde nişanlandı o ya. degildir ozan.Ay benin aklıma ozan tufan geldi birden nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?