Galiba aldatiliyorum

seheriko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
86
8
1
30
Birlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn

Anlamadım? Yani siz uyuyorsunuz, o sabaha kadar telefonla mı uğraşıyor? Sadece telefondan anlamak mümkün değil bence belki oyun oynuyordur ben de bağlanmıştım bir oyuna böyle. Telefonu hep mi saklıyordu peki??

Aldattığından süpelendiğin biriyle evlenmeyeceksin heralde dimi,geceleri uyumayıp ne yapıyor? telefonu gizleme sebebi neymiş?

Supheleriniz varsa evlenmeyin derim ileride bosanmak ayrilmaktan zor olur. Soyledikleriniz pek yeterli degil o yuzden aldatiyor veya aldatmiyor diyenleri pek takmayin.

Senden neden telefonu saklıyor, demek ki gizli bir iş çeviriyor. Bence takip et. Öyle evlen.

TE="hepyazolsun, post: 42291868, member: 406992"]bence de takibe almadan evlenmeye kalkmayın. telefonunu kurcaladınız mı[/QUOTE]
Bikz kurcaladim bi kadınla yazismalarini gördüm Özür diledi ws snra hep sakladı

Birlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn
Güvenin olmadığı yerde hiçbir şey adam akıllı ilerlemez.
Telefonunu gizlemesi gerçekten şüphe çekici ve kuşkularınızı yok etmeden evlenmeyin.

TE="hepyazolsun, post: 42291868, member: 406992"]bence de takibe almadan evlenmeye kalkmayın. telefonunu kurcaladınız mı
Bikz kurcaladim bi kadınla yazismalarini gördüm Özür diledi ws snra hep sakladı[/QUOTE]

nasıl yazışmalar? bu olaydan sonra saklamasına nasıl izin verdiniz ben anlamadım doğrusu

nasıl yazışmalar? bu olaydan sonra saklamasına nasıl izin verdiniz ben anlamadım doğrusu

Bi süre saklamayı bıraktı ama yine ayni[/QUOTE]

bana başlıktaki galiba fazla geldi doğrusu. yazışmalar anladığım kadarıyla çok normal konuşmalar değil. evlenip aldatılıp boşanmaya kalkmaktansa yol yakınken zararın neresinden dönülürse kardır diye bakıyorum ben artık. bence siz de deneyin. hem evlendikten sonra çoluk çocuğa karışma durumu da olacak. eğer adam böyleyse her şeyi sineye çekebilecek misiniz? emin olduklarımızdan bile neler görüyoruz. emin olmadan asla evlenmeyin derim.

Back
X