Galiba aldatiliyorum

Bayanlarla konustugundan emin oldum artık ama çok sewdigim için ayrilamiorumda:KK61:
Nasil yani baska kadinlarla konusuyo ve sende ayrilamiyosun..Bu yuzden baskalariyla konusuyo olabilirmi sen kendine deger vermiyosunki adamda sana deger versin.Bu kafayla aldatila aldatila evlen ne diyelim..

Bn ayrılmak ıstedgm zmn o bna yakinlasio we bnm herseyi yanlış anladigimi soluo ewet oyunda oynuo ama dha çok mesajlasio arkadaslarinin olduğunu soluo

Bayanlarla konustugundan emin oldum artık ama çok sewdigim için ayrilamiorumda:KK61:

Nasıl eminsiniz ?
Kimileri böyledir göstermez.
Ve bence çiftler arasında özel diye bişey yoktur.
Helede aynı evde yaşnıyor ve hala bişeylerin özeli varsa bu bence yanlış.
Tamam özeli olabilir.
Benim telefonum erkek arkadaşımda durur çoğu zaman birinden mesaj gelir açar bakar bazen bakmaz bile.
Baktığında mesela mesajda şu ve benzeri yazıyorsa okumaz bile devamını
-Kanka ped....
Olay bu anlamda özele girdiyse okumaz devamını al şunu bişey istiyorlar der bana verir.
Zaten bundan çokta özel bşey olmaz gayet doğal bişey bu mesela.
Erkeklerde o kadarda bilgisiz değildir.
Erkek arkadaşımın telefonuda bende durur bi arkadaşı ailevi bişeyini anlatıyorsa bırakırrım veririm devam eder sonra belki sorarım üstün körü anlatır tamam o bana yeter.

Bazen ayrıyken yaşanan mutsuzluk beraberken yaşanandan daha az yıpratıcı oluyor

Bn ayrılmak ıstedgm zmn o bna yakinlasio we bnm herseyi yanlış anladigimi soluo ewet oyunda oynuo ama dha çok mesajlasio arkadaslarinin olduğunu soluo

madem öncesinde de yakalamışsınız yazışmaları hala saklaması normal değil. siz kendinizi ikna etmeye çalışıyosunuz sevdiğiniz için ama sonradan daha üzücü olabilir. ya telefonunu saklamamasını ve saçma sapan yasaklar koymamasını isteyin. ya takibe alın gözünüzle görün tekrar ne yaptığını. ayrılmak istediği zaman yakınlaşması elinin altındakini kaybetmemek isteğinden olabilir. akıllı davranın. aldatıyorsa yine de ayrılmayacak mısınız yani? bile bile lades demeyin üzülürsünüz.

Haklısınız ama elimde kanitim olmayınca suçlu duruma bni düşürüyor dışarı çıkmaları yok çok nadirdir arkadaş ortamına kendi gider heryere birlikte gideriz bazen çok iyi çok romantik bazende pek umursamaz gbi

Haklısınız ama elimde kanitim olmayınca suçlu duruma bni düşürüyor dışarı çıkmaları yok çok nadirdir arkadaş ortamına kendi gider heryere birlikte gideriz bazen çok iyi çok romantik bazende pek umursamaz gbi

aldatmak sizin için fiziksel temastan ibaretse bilemem. ama başka kadınlarla zevk olsun diye yazışıyorsa imkan bulduğunda başka türlüsünü de yapmayacağını kimse garanti edemez. böyle evliliğe adım atmayın. aklınızda şüphelerle ömür geçmez. takibe alın itiraf ettiremiyorsanız. bilgisayar, telefon vs. yani önceden yapmamış olsa kuruntu olabilir diyeceğim de bir kere yapan bir daha yapabilir her şekilde.

bir şeyler karıştırdığı kesin
bir de hamilelik olmuş bu olmasaydı iyi olurdu ama:KK43:

çocuk ne kadarlık bilemem durumunuz zormuş ama çocuk için de sağlıksız bir yuva kurulur mu tartışılır. anladığım kadarıyla ayrılmak falan istemiyorsunuz aldatıyorsa da.

eğer aldatıldığınızı öğrenince gidecekseniz telefonundan bilgisayarından ortaya çıkarmaya çalışın delillerle yüzleştirin ve ayrılın. yok öğrensem de gidemem çocuğu da doğururum diyorsanız hiç kurcalamadan konuyu kapatın. öğrenip hepten dert edinmenin bir anlamı yok. ama harekete geçecekseniz de hızlı olun derim.

Birlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn
Gecmis olsun

Back
X