Galiba aldatiliyorum

belki süpriz yapacaktır.onun için uğraşıyordur.

Belki de yapacak birşeyler ama göz görmeyin ce şüphe dusuo işte bnde dünden beri Telefonumu wermiorum ona dün erkenden yattı bnde sonra gdip yattım oda merak edio suan neden bu kdr sakinim ve neden Telefonumu wermiorum

Belki de yapacak birşeyler ama göz görmeyin ce şüphe dusuo işte bnde dünden beri Telefonumu wermiorum ona dün erkenden yattı bnde sonra gdip yattım oda merak edio suan neden bu kdr sakinim ve neden Telefonumu wermiorum

Sizi deniyor herhalde. Hiç sordunuzmu neden böyle davranıyor.

Sizi deniyor herhalde. Hiç sordunuzmu neden böyle davranıyor.

Eski eşinden yersiz kiskancliklari yüzünden ayrılmış bi sebeb te buymus bnm werdigim wericegim tepkileri gozetliomus ailesine fln bole anlatmış bişe yaptığı yokmuş arkadaş grubu warmis ewet erkek olanlarla bnm yanımda telefondada konuşur

Eski eşinden yersiz kiskancliklari yüzünden ayrılmış bi sebeb te buymus bnm werdigim wericegim tepkileri gozetliomus ailesine fln bole anlatmış bişe yaptığı yokmuş arkadaş grubu warmis ewet erkek olanlarla bnm yanımda telefondada konuşur

Yani dediğim gibi sizin tepkinizi ölçüyor ama çok saçma ya

güven yoksa evlilik olmamalı.
neden gizliyormuş telefonunu?

Birlikte yaşadığım bi sewgilim war we sürekli elinde telefon son günlerde geceleri uyumuo benden sürekli telefonunu gizlio ewlenmek üzereyiz aldatmadigini soluo ama bn çok karisigim anlamiorum yardım edinnn
aynı benim eski eşim oda saklardı çıktı sonunda altından bişey booşandım evlenmeden telefon saklayan adamdan hayır gelmez telefon saklamak nedir ya 2insan birlikteyse bence özelleri olmamalı bukadar telefon saklayacak kadar iyi düşün derim.

Back
X