Galiba bakiciyi kiskaniyorum :(

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
19 aylık bebeğime 1 yıldır aynı kız bakıyor. Ben 2 ay öncesine kadar evde idim. Ama bakicim da var idi. 2 aydır çalışıyorum. Ablası ile Güzel bir ilişkileri de var. Ama az önce bebeğim uykusunda onun ismini sayikladi durdu
Anne demedi.. appa appa dedi ..
Ablasını sayikladi. . Bunu ilk defa yapmıyor da.
Bilmem neden kalbime bir hançer saplandi. .
İnanın işten geldiğim andan uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. .
Ama yetmiyor demekki. Kendime kiziyorum..bakamayacagin çocuğu ne diye dogurdun diyorum.
Çok Üzgünüm. .

Belki rüyasında görüyodur. Ne olursa olsun o yavrunun annesi sizsiniz. Güvenebileceğiniz, çocuğunuzun güvenli bağlanabildiği bi ablası olduğu için mutlu olmaya çalışın. Anne yüreği işte haklısınız ama olaya olumlu tarafından bakarsanız sizin için daha iyi olur. Sağlıkla büyütün yavrunuzu

Bir anne olarak konusuyorum.bunlar takilacak seyler degil bence.hatta ben olsam bakiciyi seviyorsa ,duskunse cok daha mutlu olurum.merak etme hic kimseyi senin kadar sevemez ,sana duskun oldugu kadar duskun olamaz.bir cocugun herseyi annesi.ama keske o bakiciyi da cok sevsin duskun olsun ki mutsuz olmasin

Şükret bence çocuğun sevdiği bi bakıcısı var. Ben ne çektim bakıcılardan

Haklısınız da . İşte. .

Ama ek olarak; hissetiginiz de normal bu arada.. ben de hissediyorum aynını..

Olmaz dimı
Benim yerim ayrı olur hep dimi ..

Bende seni kıskandım. Evdeyken bile bakıcı varmış. Şu anda işin de var. 19 aylık bebeğin rüyasında bakicisini sayikliyormus. Çünkü onu sevmiş. Ne kadar güzel aslında. Çok şanalı buldum seni tadını çıkar bence.

Sevgi sevdikçe sevildikçe artar zaten. Onun o küçük kalbinde anneye babaya bakıcıya yer var.

Eşinizi kıskanıyorsunuz sandım, entrikalı konu var diye geldim.

Ya öyle olsaydı ama? O açıdan bakıp şükredin bence. Neyse gideyim ben.

Bu hissi az cok biliyorum, benim oglum da babasini sayiklar, gece hep babasini cagirir uykusunun arasinda, cunku babasi benden daha cok vakit gecirebiliyor onla, benim is saatlerim biraz daha uzun. Biraz uzuldum yalan yok ama baska birilerini sevmeleri annelerini daha az sevdigi anlamina gelmez, annenin yeri baskadir, tabi ilgili bir anneyse.

Benim bebeğime 1 sene annem baktı, benim yüzüme bakmıyordu. Şimdi peşimden ayrılmıyor annem annem diye :) bende aynı endişeleri yaşıyordum , üzülüyordum ama İnan’ın sizin yeriniz hep ayrı olacak.

Çok normal sonuçta günün buyuk bi bölümünü bakicisiyla geçiriyor.düşünsenize mesala baba akşama kadar çalıştığı için anne sürekli çocukla ilgilendiği için çocuk normal olarak anneye düşkün olur.oda onun gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…