- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Şükret bence çocuğun sevdiği bi bakıcısı var. Ben ne çektim bakıcılardan19 aylık bebeğime 1 yıldır aynı kız bakıyor. Ben 2 ay öncesine kadar evde idim. Ama bakicim da var idi. 2 aydır çalışıyorum. Ablası ile Güzel bir ilişkileri de var. Ama az önce bebeğim uykusunda onun ismini sayikladi durdu
Anne demedi.. appa appa dedi ..
Ablasını sayikladi. . Bunu ilk defa yapmıyor da.
Bilmem neden kalbime bir hançer saplandi. .
İnanın işten geldiğim andan uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. .
Ama yetmiyor demekki. Kendime kiziyorum..bakamayacagin çocuğu ne diye dogurdun diyorum.
Çok Üzgünüm. .
Haklısınız da . İşte. .Bir anne olarak konusuyorum.bunlar takilacak seyler degil bence.hatta ben olsam bakiciyi seviyorsa ,duskunse cok daha mutlu olurum.merak etme hic kimseyi senin kadar sevemez ,sana duskun oldugu kadar duskun olamaz.bir cocugun herseyi annesi.ama keske o bakiciyi da cok sevsin duskun olsun ki mutsuz olmasin
Çok şükür. İyiki o varKendinizi suclamayin hayat sartlari bunu gerektiriyor. Abla konusunda da sansli hissetmelisinuz demek ki bebeginize iyi bakiyor.
Olmaz dimıBir anne olarak konusuyorum.bunlar takilacak seyler degil bence.hatta ben olsam bakiciyi seviyorsa ,duskunse cok daha mutlu olurum.merak etme hic kimseyi senin kadar sevemez ,sana duskun oldugu kadar duskun olamaz.bir cocugun herseyi annesi.ama keske o bakiciyi da cok sevsin duskun olsun ki mutsuz olmasin
çok çok üzücü bir durumm bu allah kimsenin başına vermesin
19 aylık bebeğime 1 yıldır aynı kız bakıyor. Ben 2 ay öncesine kadar evde idim. Ama bakicim da var idi. 2 aydır çalışıyorum. Ablası ile Güzel bir ilişkileri de var. Ama az önce bebeğim uykusunda onun ismini sayikladi durdu
Anne demedi.. appa appa dedi ..
Ablasını sayikladi. . Bunu ilk defa yapmıyor da.
Bilmem neden kalbime bir hançer saplandi. .
İnanın işten geldiğim andan uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. .
Ama yetmiyor demekki. Kendime kiziyorum..bakamayacagin çocuğu ne diye dogurdun diyorum.
Çok Üzgünüm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?