Galiba bakiciyi kiskaniyorum :(

Benimde bebeğim var. Ben olsam bende kıskanırdım ama tatlı bir kıskançlık. Sevmese sayıklamaz, ya da rüyasında görüyordur. Üzülmeyin bence şükredin ki seviyor onu. Sizinle bir alakası yok bence. Kim olursa olsun anne bambaşkadır.

Benimki gece baba diye ağlıyor ben orta yerimden çatlıyorum akşama kadar bakıyorum çocuk babasını özlüyor demekki diyorum. Çok iyi anlıyorum sizi ama geçiçi şeyler bunlar bebeğiniz mutlu olduğu için sevinmelisiniz böyle bakıcı abla bulmak zor ..

Neden takıyorsunuz bu kadar bebeğinizi?
Bizimki sürekli yeğenimi sayıklıyor, uykusundan onun ismiyle kalkıyor, hatta gece uyanıp yeğenimin ismini söyleyip ağladığı bile oldu.
Dert arıyorsunuz kendinize gerçekten.

Aslında iki durumu kıyaslayınca sevmesi baglı olması cok daha iyi.
Bazen evde bebegim yuzume bakmıyo bakicisiyla oynuyolar gayet mutlu.
Bazen oluyo cocuk ruh gibi iki büklüm uykulu sıkılmış ama ben alıyorum oynatıyorum neşeleniyo falan bu sefer ilgilendirdigin icin daha kötü hissediyo insan. Bosver sevsin cok sevsin neseli olsun

Konu sahibi yanlış anlamayın ama bebeğinize karşı çok takıntılı bir tutumunuz var. Her hareketini ve çevreden gelen her türlü tepkiyi çok takıyorsunuz kafanıza. Bebeklerin pozitif, rahat annelere ihtiyacı var. Sayıklıyorsa ne güzel, demekki siz yokken özleminizi çekmiyor, güvenli bağlanmada sıkıntısı yok. Keşke benim kızım da bakıcısını bu kadar sevse, vicdanım daha az sızlar.

Ay üzülme.
Sen iyi bı annesin.
Maaşallah bakıcı ablası demek ki iyi bakıyor annesi gözün arkada kalmayacak derece de.
Sizin yerinizi kim tutabilir ki...

Ben işteyken akşama kadar kaynanam bakıyor kızıma geçenlerde gece uyurken nene, nene diye sayıkladı.. şok, üzüntü, tebessüm, kiskanclik tüm duyguları bianda yaşadım ve sonunda şunu hissettim; bütün gün biraradalar bunu söylemesi normal. Yani öyle çok acı bir durum ah, vah denilecek birşey oldugunu düşünmüyorum. Biz çalışan anneler zorluklarla büyütüyoruz cocuklarimizi bu tarz şeyler olacak tabi yeter ki çocuğumuza bakan kişi merhametli olsun önemsesin korusun kollasın...

Yan bina komşum da 1,5 yaşında bir beneğe bakıyor. Çocuk kadına “anne” diyor... Hem annesine hem komşuma anne diyoru...

Fiziki ve ruhsal tüm ihtiyaçlarını onunla karşılıyor, çok normal. Bu sizi daha az seviyor demek değil. Sadece ihtiyaç hissettiğinde o var olduğu için onu arıyor, sizde zaten bu yüzden tuttunuz bakıcıyı.

Haklısın kıskanmakta, bu çok normal bir durum. Ama aynı zamanda da sevinmelisin. Bunu bakıcılardan yana hiç yüzü gülmemiş bir anne olarak söylüyorum. Şuan teyzesi bakıyor miniğime de içim rahat çok şükür. Demek ki bakıcısını seviyor ve aralarında bir bağ kurmuşlar, ne kadar güzel :) Rabbim daim etsin inşallah :)

Bence sevinmelisiniz.
Bakıcınız çocuğunuzla o kadar güzel ilgileniyor ki, çocuk onu seviyor.
Bu bulunmaz bir nimet.

Benim de bir bakıcım var.
Her akşam eve geldiğimde oğlum bir dönem ardından ağlardı.
Bu beni mutlu ederdi, çünkü demekki çocuğuma eziyet etmiyor, güzel bakıyor ve sevgiyle besliyor.

Hiç kimse bir annenin yerini, kokusunu, şefkatini, ilgisini dolduramaz.
Merak etmeyin, bebeğiniz sizi herkesten ve herşeyden daha çok seviyor.
Muadili olmayan tek insansınız onun için.

Bence sevinin demek ki çok iyi bakıyor ve seviyor bebeğinizi. Sürekli ağlasa korksa kötü muamele görse bakıcısını sevmese daha mı iyi. Öyle olsa tam tersi sevinir miydiniz?

Benim annem de çocuk baktı.Çocuk anneme annaaaa diyordu.Annesine de ceyda.Ama kadın o kadar mutluydu ki annemin çok üzerine düşüyordu çocuğum seni seviyor güzel bakıyorsun diye.Ve 6 sene oldu hala anneme anna nerede diyorlar annemin ismi öyle kaldı onda.

Benim kuzumda bakıcısına anne diyordu hatta bazen almaya gittiğimde eve getiremiyordum :)) ben napayım. Apartmandakiler görüp gülüyordu hatta bazen gene mi gelmedi diye. Bakıcı annesini ve onun çocuklarını çok seviyordu. Bende mutlu oluyordum.

Bu çok normal öncelikle tedirgin olma, vicdan birazda olaylar sana bunu düşündürüyor ama gececek. Acaba benden çok severmi diye de düşünme anne apayrı birşey ve çocuk bunu biluyor. Sabır ve zaman en güzel şekilde çözüyor.

annemin baktığı çocuklar da bizden gitmemek için ağlarlardı anneleri geldiğinde ,
anneleri çok bozurdu o geldi bir an aklıma.
Bunlar hissedilmesi gereken şeyler zaten sizlik problem yok.
Anne olmak herkesten herşeyden kıskanmayı gerektirir.

benim kızımı da görümcem bakiyor aralarinda inanilmaz bağlari var.. ben çok kıskaniyorum ya. onu çok seviyor bana gelince git diyo istemiyor. ona sevgiyle kucakliyor. gerçekten içimde kıskançlık başliyor bi kere. unutmasini istiyorum artık. halasina abaa diyo. aba aba diyo abayi istiyo. beni istemiyor saymiyor bakmiyo bile hiç. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…