- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
ayyyy bendeŞükret bence çocuğun sevdiği bi bakıcısı var. Ben ne çektim bakıcılardan
olur böyle normal.. size duygusal olarak ağır gelmiş belli ki ama annesi sizsiniz.. tabiki size daha çok ihtiyacı var. anne kokusu bile onuniçin ne büyük mutluluktur. üzmeyin kendinizi. tüm gün onu gördüğü için sayıklıyordur ismi.. alışkanlıktan yani.. bende eşime habire işyerindeki kadın arkadaşımın adını söylüyorum yalnışlıkla..19 aylık bebeğime 1 yıldır aynı kız bakıyor. Ben 2 ay öncesine kadar evde idim. Ama bakicim da var idi. 2 aydır çalışıyorum. Ablası ile Güzel bir ilişkileri de var. Ama az önce bebeğim uykusunda onun ismini sayikladi durdu
Anne demedi.. appa appa dedi ..
Ablasını sayikladi. . Bunu ilk defa yapmıyor da.
Bilmem neden kalbime bir hançer saplandi. .
İnanın işten geldiğim andan uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. .
Ama yetmiyor demekki. Kendime kiziyorum..bakamayacagin çocuğu ne diye dogurdun diyorum.
Çok Üzgünüm. .
Bızım bir tanıdığımız kızı da bakıcısına anne diyordu. Sonra annesi o senin öğretmenin atıyorum hadi Ayşe Öğretmenin okuluna gidelim falan diye diye unutturdu. Kız öğretmenim demeye başladı. Bakıcı tanıdıklarıydı arkadaslarıydı hatta kendi evinde bakıyordu.Sanırım kendi cocugu anne diyince kız da oyle ogrenıp anne dediEvet zor bir durum malesef ama yine sizin bebeginiz abla diyormus. Benim 2 yasinda bakiciya veridgim kizim ona da ANNE diyorduisten sonra nerdeyse yemek yapmiyor uyuyana kadar kizimla ilgilenir oynardim ama yinede anne derdi ona sizin ilginizle alakali degil yani. Normal olan bir durum eger istemiyorsaniz isten ayrilip siz bakmalisinz yoksa diyecektir engellenemiyor
benim kuzenim anneanneme ANNE diyordu :) annesi çalışmadığı ve anneannemle birlikte baktıkları halde,19 aylık bebeğime 1 yıldır aynı kız bakıyor. Ben 2 ay öncesine kadar evde idim. Ama bakicim da var idi. 2 aydır çalışıyorum. Ablası ile Güzel bir ilişkileri de var. Ama az önce bebeğim uykusunda onun ismini sayikladi durdu
Anne demedi.. appa appa dedi ..
Ablasını sayikladi. . Bunu ilk defa yapmıyor da.
Bilmem neden kalbime bir hançer saplandi. .
İnanın işten geldiğim andan uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. .
Ama yetmiyor demekki. Kendime kiziyorum..bakamayacagin çocuğu ne diye dogurdun diyorum.
Çok Üzgünüm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?