galiba bende boşanıyorum:(

biraz sakinleş derinim
ne dedi neye kızdın bu kadar söyle
birde sabırlı ol ve bu duları yap faydasını göreceksin gerçekten

akşam ne gceksin dedi bende lacivert elbsemi dedim...sence dedm pant.dedi bende dedm üzerine negyym o da blmyrm dedi.ben kafama koymusum zaten elbse gymeyi bişi demedim bende..sonra işte gerçi onun fikrini almama gerek yokmuş o benm hayatıma karışmıomuş...ben kavga akşamı ona benişm hayatıma karışma demiştm ya onu kakkıo kafama.bende dedm nye böle davranıosnki bunları hatrlatmanın başa dönmenn anlamı ne yani bunların kme neye faydası var..yok işte söledğm seyi dşncekmişim de işte onlar içimdekilern dışa vurumuymuşta aslında flan faln flan.....bende dedim ki eğer içimdekiler onlar olsaydı her kevgada sölerdim ben bunu o o sinrle ağzmdan çıktı..yoksa bende insan evladıyım karşımdaki kimm olursa olsun ne olursa olsun ne kendimi ezdrrm ne kendime laf söletrm demekki seni sevyrm ki bunalara rağmen bişiler yapmıyrm eger seni sevvcmeseydm zaten bu evllk çoktan bitmişti dedim...hemde dedm ben evet zaman zaman söledklermden pişman oluyrm bu da benm huyum senn gbi yne olsa yne sölerm piişman değlm dyp sözmn arkasında duramyrm dedim..öyle böyle yok ne diomuşm ben suscakmısım yazmıcak mısın yeter miş artık ta vs vs vs

çok sinirliyim çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk

sacma sapan yere cıkmıs fazma muhabbet tez ayrılır getrrmıs cok yzısmayın konusmayın gun ıcınde de ozleyın azcuk

ah be derinim gitme şu adamın üstüne biraz kadınsı ol be yavrum
bende sen gibiydim ama yapma bunları
karışmıcam mı dedi.... hemen diklenme gurur yap kırıldığını hisstetti.
masum ol.

masum ol.

yooook bacım yokk bundan sonra masumluk falan içimdeki kaplan ayaklndı bi kere eger bende onun burnundan fitilll fitil detrmezsem bunları ha bakta gör.....

cok gereksız yere cıkmıs yaaa olay :S
fazla muhattap olma agırdan al kendını.
mağdur kadın=cazip kadın..
azıcık magduru oyna, safı oyna, kırılgan hassas narin kadını oyna yaaa...

masum ol.
bnkıde bana derdı erkk gbısın kadın gbı deılsın derdı ılk ewlendımızde nısanlıyken falan herseye hot hot ederdım azım kufurluydu bole dıktım.
ama artık hıc bıse demıorm da a dıklenmıormda bısı derse bıle susuyorrum gelıo sarılıo hemen

dıokı sen susunca kndımı suclu hıssedıyorm...

onlara suclu hıssedırmek lazm

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bende hot hot çok yaptım ama kazanan ben olmadım.
ne kadar sinir olsanda mağduru oynıcaksın safa yatçaksın
ozaman her istediğin oluyor.
ben eşime yaptıramadığım şeyleri bu yolla yaptırıyorum
erkekler gerçekten çok konuşulmasından hoşlanmıyor
sen kendini anlatmaya çalışıyosun ama onlar o ayrıntıları anlamaya çalışmıyor
sen dırdır eden pozisyonuna düşüyosun
sussacan önce sonra tüm masumiyetinle farklı yoladan söylicen
hiçbişeyi uzatmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…