galiba bende boşanıyorum:(

tiyo dua...

bu arada akşamk eşinin tavrı ne olacak canım çok merak ediyporum ama daha sıcak davranacak sana bak gör

ozaman sabırsızlıkla bekliyorum bu tüyoyu.göndersene canım ya işten çıkmadan.
benim eşim her durumda kendini haklı gördüğü için burnundan kıl aldırmaz eğerki bugün değişim varsa burada paylaşırım herkes denesin diye:))))

talep çok ...söylüorum 21. defa ( el vedüd) eşine su bile verseniz bunu okuyun kalbi yumuşarmış size karşı yani allahın adından ne zarar gelirki sadece fayda gelir rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr.dün akşam bende süslendim püslendim taktikleri uygulucaktım bebek bi türlü rahat vermedi sürekli ağladı(kıskandı galiba) :))) gecede öyle hep zır zır:))) neyse artık başka akşamlara....

gıızzzzz günaydın, yine beceremdin demi adamla yatmayı, 5 aydır uzak durursan, çocuğu uyutamadın mı.

gunaydın aynı sorun bendede var 11 senelik evliliğim yıkılıyor ne yapıcam bilmiyorum eşim yeminler ediyor bu saatten sonra benden sana koca olmaz diye yemin ederim boşanacağız diyor 14 gündür aynı yatağa gile yaptıyor çok zor durumdayım allah herkesin yardımcısı olsun

allah yardımcın olsun bacım. kolay değil.

Kızlar günaydın......sevda sana da üzüldüm canım allah yardımcımız olsun inşallah.....sende su yukarıdadki el-vedüd ü oku sürekli suyuna çayına yemeğine şekerine ..sonuçta allahın ismi dimiii faydası olur zararı olmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…