- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
- Konu Sahibi derinin_annesi
-
tiyo dua...
bu arada akşamk eşinin tavrı ne olacak canım çok merak ediyporum ama daha sıcak davranacak sana bak gör
el vedıd mu ya vedud mutalep çok ...söylüorum 21. Defa ( el vedüd) eşine su bile verseniz bunu okuyun kalbi yumuşarmış size karşı yani allahın adından ne zarar gelirki sadece fayda gelir rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar...
el vedıd mu ya vedud mu
günaydın kızlarr.dün akşam bende süslendim püslendim taktikleri uygulucaktım bebek bi türlü rahat vermedi sürekli ağladı(kıskandı galiba) :))) gecede öyle hep zır zır:))) neyse artık başka akşamlara....
gıızzzzz günaydın, yine beceremdin demi adamla yatmayı, 5 aydır uzak durursan, çocuğu uyutamadın mı.
beceremedim buseferde bebek durmadı uyutamadımda:))) ama yılmak yok bu akşam yine devam
gunaydın aynı sorun bendede var 11 senelik evliliğim yıkılıyor ne yapıcam bilmiyorum eşim yeminler ediyor bu saatten sonra benden sana koca olmaz diye yemin ederim boşanacağız diyor 14 gündür aynı yatağa gile yaptıyor çok zor durumdayım allah herkesin yardımcısı olsun
Duruuuuuu ne edyon bacıların bacısııııı
neydim bacım , duru uyandı onu yedircem temizliğe devam etcem, sen ne yaptın evde durumlar nasıl, herşey yolunda inşallah. Kız hep dua ediyom hepimize
günaydın kızlar......
valla bacım çok büyük bi gelişme yok ama buna şükür.heeee kızzz nişan bu akşammış yaaaaaaaaaaaaaa(((((((
e nıye yazıosnn ya noldueşimle msnde birbirimize girdik şimdi...............(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?