- Konu Sahibi derinin_annesi
-
canm sacmalama ya
bu yorumu kimse okumadı mı?
neden sadece konu sahibi kendini değiştirmek zorunda, biz erkeklerin cariyeleri miyiz?
hayat arkadaşlığı bir kişinin hükümdarlığı diğer kişinin köleliği mi demek, adamda pekala derli toplu olmaya çalışarak işe başlayabilir, ama yapmayacaktır çünkü adam aileleri boşanmaya hazırlama derdinde
Hiç merak etmesin o sonsuza kadar susucam ben şimdi.....
erkeklr kadınlar konusurken bı kac dk sonra tamamen dır dır oarak algılıomus konusmayı bılıomusnz yanı sadce bı vızıltı duyrlarmısevet bende hot hot çok yaptım ama kazanan ben olmadım.
ne kadar sinir olsanda mağduru oynıcaksın safa yatçaksın
ozaman her istediğin oluyor.
ben eşime yaptıramadığım şeyleri bu yolla yaptırıyorum
erkekler gerçekten çok konuşulmasından hoşlanmıyor
sen kendini anlatmaya çalışıyosun ama onlar o ayrıntıları anlamaya çalışmıyor
sen dırdır eden pozisyonuna düşüyosun
sussacan önce sonra tüm masumiyetinle farklı yoladan söylicen
hiçbişeyi uzatmamak lazım
erkeklr kadınlar konusurken bı kac dk sonra tamamen dır dır oarak algılıomus konusmayı bılıomusnz yanı sadce bı vızıltı duyrlarmıs
bu ne sınır ya sakın olvızıldamayı biliosam arı gbi sokmasını da cok iyi beceririmmmmm
bu ne sınır ya sakın ol
budum hastayım sana senn anlayısına mantıgına supersınalacam elime bi sopa büyüğüm demiycem girişecem sana ... sen madem kafana göre takılcan bacım bize niye soruyon napayım diyee ?
sen herif gibi adama diklene diklene bu hale gelmiş olaylar .. azcık bi sakin ol bacım yaa ..
ben sana ne dedim en son ? bişey sorarsa 1-2 kelimeyle cevaplayacaksın onun dışında sessiz olacaksın..
sana akşam ne giycen mi dedi ? ' bilmiyorum ki..yada bakıcam bişeyler ...' ortadan konuşacaksın ...
sen de kocaa o da koca sizin evin hanımı kim bacım ? bak böyle cevap verseydin akşam eve gider giyinirdin sessizce ne istiyosan ... yada sana pantolon giyseydin mi dedi o gün sıkıp dişini giyerdin bak adam nasıl indiriyo yelkenleri
ya bacım bende herif gibi te bugüne kadar nişanlıykende flört ederkende evlenincede dövüşürdüm kocamla hiçde iyi olmazdı...
eşim demiştiki erkekler kendini güçlü hissetmek ister sen koca ben koca herif aldım ben heriif ....
erkeklr kadınlar konusurken bı kac dk sonra tamamen dır dır oarak algılıomus konusmayı bılıomusnz yanı sadce bı vızıltı duyrlarmıs
alacam elime bi sopa büyüğüm demiycem girişecem sana ... sen madem kafana göre takılcan bacım bize niye soruyon napayım diyee ?
sen herif gibi adama diklene diklene bu hale gelmiş olaylar .. azcık bi sakin ol bacım yaa ..
ben sana ne dedim en son ? bişey sorarsa 1-2 kelimeyle cevaplayacaksın onun dışında sessiz olacaksın..
sana akşam ne giycen mi dedi ? ' bilmiyorum ki..yada bakıcam bişeyler ...' ortadan konuşacaksın ...
sen de kocaa o da koca sizin evin hanımı kim bacım ? bak böyle cevap verseydin akşam eve gider giyinirdin sessizce ne istiyosan ... yada sana pantolon giyseydin mi dedi o gün sıkıp dişini giyerdin bak adam nasıl indiriyo yelkenleri
ya bacım bende herif gibi te bugüne kadar nişanlıykende flört ederkende evlenincede dövüşürdüm kocamla hiçde iyi olmazdı...
eşim demiştiki erkekler kendini güçlü hissetmek ister sen koca ben koca herif aldım ben heriif ....
yenımı anladın kızımhayat onlara güzel o zaman hııı
yenımı anladın kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?