galiba bende boşanıyorum:(

ne derse desin...

siz bu evliliği kurtarmaya değer görüyorsanız onun için mücadele edin..

bir mola verin gerginliğe, o da versin.

çocuktan önce biraz kendinize odaklanın.

başbaşa çocuksuz vakit geçirin

ben ona şimdi hiç bişi olmamış gbi davransam bana dün gidyodun simdi bölesin dengesizlik yapıosn vs. dcek ben biliyorum ynede surat falan yapmıcam zaten ama dediğim gbi uzun ve zorlu bi süreç beni bekliyor

eşini seviyor ve evliliğinin devam etmesini istiyorsan fevri davranışlarda bulunma tatlım....

şuna çok karşıyım ya biz toplum olarak erkekleri böyle tepeye çıkardık erkek aldatsa çapkın , dağıtsa erkektir kadın işi toplamak, erkek özür dilemez , erkek yemek yapmaz, erkek erkek erkek nedir bu ya bizler anneleriz yeni neslin erkeklerini biz yetiştireceğiz bari bizden sonraki neslin bayanları rahat etsin lütfen....

tatlım evliliğini kurtarmak istyosan bundan sonra çok çabalamalısın..
ama önce eşinle konuş içinde neler kalmış bi öğren bide biraz değişklk yap kendnde ne bilim saç rengin giyim tarzn davranşlrn her zamnkndn anlayşlı ol bu akşam eve gelecektir sevdiği bişeyleri yap vaktin yoksa hazır al beraber gzl yemek yyn sonr kahvesni yap götr istemesede götr sen sürekli gözlernn içine bak anlasın onu istediğini vazgeöycğini...
kızınıda alma kyınvaldnden bırak kalsn daha sağlıklı olur bu şeklde ..
eşine hafften nazlan ama hani küçk bi kız çocuğu gbi sokul kollarnn arasına huzurn o olduğnu onsuz yapamayacağnı söyle

kesinlikle fikirlerinde hem fikirimmm ama eşimin benimle yalnız başbaşa vakit gecirmek istemediğinden eminim...teklif etmeye bile cesaretim yok ama belki söyle 1-2 hafta sonrası için bi plan yapıp ona da o zamn söyleyebilirim..

Zor olabilir ama konuşmayı deneyin.
Bütün bu olanlardan duyduğunuz rahatsızlığı ve aslında böyle yaşamanın sizi mutsuz ettiğini anlatmaya çalışın.
Ebeveyn olarak sorumluluklarınızdan bahsedin.
belki işe yarar

bunları bende düşünüyorum bende istyorum ama çok erken biraz içimizin soğumasını beklemem lazım

derinim;
eşimle öyle bir noktaya gelmiştik ki beni göresi gözü yoktu;
evden kovuyordu sürekli
yaşadığın o anı birebir yaşadım
evliliğini bitirmek istemiyorsan sabret ve bekle
eğer karşılıklı sevgi varsa bu evlilik toparlanır..

bir süre eşinle hiç polemiğe girme..
belki bir dönemden geçiyordur senin bilemediğin....

terracım canım çok sağolasın insallah öyledir..aslında ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum yani dyorum yaa cok kincidir simdi hemen üzerine düşüp böle peşinde pır pır pervane olmak istemyorum...dediğin gbi sabırrr diliyorum kendim için..

hayır cnm pervane olmayacaksın;

sadece sabırlı ve sakin olacaksın;

bizde bu dönemden geçtik,

çok şiddetli bir kavga yaşadık,

evi terketmemi istedi

anneme gittim

o derece yani

üstüne basa basa istemediğini söyledi...

seni çok iyi anlıyorum ben;

ama diyorum ya karşılıklı sevgi varsa bunu atlartırsınız;

eşin bir bunalım yaşıyor olabilir?

son zamanlarda çok üsütüne gitmiş ve bunaltmış olabilirsin,

bu evliliği yürütemiyeceğini düşünüyor olabilir,

bunlar her evlilikte olur,

sadece sakin ol....

anlayışlı ol ve polemiğe girme,

yaşamış biri olarak söylüyorum,

cnm.az çok biliyosun durumları

Sanırım burda en büyük hatanız evden gitmeye kalkmak olmuş...

Boşanmak istemiyorsunuz evden gitmeye neden yelteniyorsunuz?

Belki de bu şekilde davranarak siz haklıyken haksız duruma düştünüz eşinizede fırsat verdiniz?

Yazmışsınız zaten belli başlı konu yok sudan sebeplerle çıkan herzaman ki bir tartışma.

Tamam anlıyorum,bir kadın olarak sizi ama eşinizi en iyi siz tanırsınız.

Madem kinci ve inatcıysa evden gitmiş olsaydınız peşinizden hiçgelmeyecekti ve özürde dilemeyecekti.

İpleri tamamen koparacaktı sizde gittiğiniz yerde kalacaktınız değişen birşey olmayacaktı...

Eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyorsa demek oluyor ki sizde sevmediği huylarınız var.

Düşünün taşının varsa eğer törpüleyin kendinizi...

Çünkü evliliği sürdürmek için hepimiz değişiyoruz,susuyoruz,birbirimize ayak uydurmaya çalışıyoruz.

Dilerim herşeyi düzeltirsiniz ve yavrunuzun hatrına yeni bir sayfa açarsınız.

evet biliyorum...inanın hepinizin fikirleri de yorumları da eleştirileri de cokkk önemli benim için...

arkadaşım çok üzüldüm.yaşadıkların ve çocuğuna yaşattıklarınız çok üzücü.kavgadan sonra eşinle hiç konuşmadın mı.kayınvaliden seninle veya oğluyla hiç konuşmadı mı.belki annesi konuşursa eşin yumuşar.eşin sinirle söylemiştir diye düşünüyorum.sende çocuğu alıp gitmek istemişsin ya.senin onu istemediğini ve bıraktığını düşündü.onu bırakma diyede kızımı bırak dedi bence.seni seviyordur ama şimdi senin gibi çok kızgın.eşinin üstüne çok gitme ama boşvermede.arkadaşın biri saçını , giyimini değiştir demiş.bencede sanada eşinede iyi gelir.eşin için sevdiği yemeği yap.kahvesini yap.ilk önce nazlanacak ama sonra o kahveyide içecek yemeğide yiyecek.şimdi sen gitmek istedin diye inatlaşıyor.senden boşanmayı istemiyor.boşanalım deyip bence senin nabzını ölçüyor.seni sevmişki bir çocuk yapmışsınız.kalbini rahat tut.bence eşin yaramaz çocuk gibi inatlaşıyor.erkek çocukları pohpohlanmayı sever.bizler öyle yetiştirdik.sevgin ve çocuğun için eşine şans ver.seni tanımıyorum ama eşinin senden boşanmak istediğini düşünmüyorum.kalbimden gelen seste barışacağınız.güzel haberlerini bekliyorum.

sizin bu yazınızı okuduğumda kesinlikle cokk haklı olduğunuzu düşündüm çünkü tabiki hatalarım var ve yazdığıklarınız beni çok farklı seyler düşünmeye itti...tşk ederim..her zaman dışarıdan birinin yorumu eleştirisi farklı oluyor yazdıklarınız için cok tşk ederimmm:)

Yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm ama özellikle küçük bir yavrunun bunlara tanık olması daha çok üzdü. umarım herşey yoluna girer ama benden tavsiye eşinizle konuşmayın bu konu hakkında. ev hanımımısınız çalışıyormusunuz bilmiyorum ama eve geldiği zaman üzgün olduğunuzu belli edin sessiz olun ama bu konulara tekrar girmeyin. evde yemeğinizi yapıyorsanız yapın yani normal günlük işlerinize devam edin. o konuyu açarsa konuşun ama ısrarla ayrılma taraftarıysa sakın çabalamayın bırakın bitsin. içinde evliliğini kurtarma çabası olmayan biriyle zaten yürümez. dilerim küçük kızınızın hatırı için herşey yoluna girer hatta eskisinden daha iyi olursunuz

çok teşekkür ederim öncelikle değer verip okuduğun ve yorum yaptığın için...artık gün be gün burda gelişmeleri yaptıklarımı tek tek yazıcam size benim ve kızım için dua edin neolur

Ben teşekkür ederim...Yardımcı olabiliyorsak ne ala,

inşallah iyi haberlerle dönersiniz bize.

Birde her ne olursa olsun asla evinizi terketmeyin.

Gidicek birisi varsa oda eşiniz olsun.

umarım herşeyin hayırlısı olur tşk ederim sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…