- Konu Sahibi derinin_annesi
-
yani şunu düşünelimki biz bayanlar çok duygusal ve herşeyi, hele çok küçük şeyleri çok büyüten bi yapımız var,gerçekten bazen erkeklerin üzerine çok fazla gidiyoruz,çok küçük şeylerden büyük olaylar çıkartıyoruz,sonrada ağlıyoruz, sızlıyoruz.. Bunu farkettiğimiz an aslında bi dönüm noktası olabilir,kendimizi frenleyerek ne yapıyorum ben diye bi özeleştiri yaparsak bizden kaynaklı sorunları bitirmiş oluruz bi nebze.
Sizde bazı şeylerden doolayı pişmansınız, fakat herşeyi düzeltmek yine sizin elinizle, çocugu alıp çıktıgınız için artık adama tak etmiş diye ağır konuşmuş, yoksa siz sevmediginden değil, siz bence eşinizle güzel duygusal bi konuşma yapın , çocugunuzu alıp çıkma nedeninizin ayrılma fikrinden dolayı değildide tartışmaktan kaçmak oldugunu, onu sevdiginizi falan söyleyin,vs
ve ayrılmak istiyorsada onun kararına saygı duyacagınızı falan söyleyin, tüm yopu onun üstüne atın, bakalım o ne diyecek, belki sert olur hala tavrı fakat sabredin, bi süre sonra yumuşar mutlaka, iş tatlıya bağlanır
belli başlı bir konu yok aslında.eşim kafasında bi eş kurmuş kurmuş beni o kalıbın içine sokmak istiyor.....heryeri dağıtıyor,,eli arkasına gitmiyor ama heryer hersey temiz düzenli olsun iztyor.en ufak tartışmada susup sinmemi istiyor cevap vermicek misimmm 1 değil 2 değil insan bi zaman sonra susamıyoo.ben bişey dedğimde saygısız terbiyesiz oluyorum ama aynı seyi o söylediğinde haklıı oluyoo yani hayat ona güzel onun yaptığı hersey doğru benimkiler tühh kaka
bu yorumu kimse okumadı mı?
Neden sadece konu sahibi kendini değiştirmek zorunda, biz erkeklerin cariyeleri miyiz?
Hayat arkadaşlığı bir kişinin hükümdarlığı diğer kişinin köleliği mi demek, adamda pekala derli toplu olmaya çalışarak işe başlayabilir, ama yapmayacaktır çünkü adam aileleri boşanmaya hazırlama derdinde
canm cıddımısın sen
ya bnce sınırden solemıstır azından bı anda cıkmıstr
kafasında tamamen bitirdiğini düşünüyorum malesefff((
noldu bı anda ya bı anda olmazkı bole bısıs bırıkımmı var dıhiç sanmıyorum canım gayet ciddi
güzelim bende ona istinaden dedim, yani burdaki arkadaşlar iyi niyetle savaş uğraş kendini düzelt falan demişlerde evlilik tek taraflımı ki düzelme tek taraflı olucak, kafasında bitirdiyse senin çabaların onu daha bi eğreti edecektir kendini küçük düşürdüğünü düşünecektir, senin fedakarlıklarını anlamayacaktır, birbirimize moral verirken gerçekçide olmak lazım, öpüyorum seni allah yavrunla seni hiç ayırmasın
noldu bı anda ya bı anda olmazkı bole bısıs bırıkımmı var dı
çok üzüldüm durumuna...
Benim eşim de böyleydi...
Daha 6 aylık ewvliyken götürdü babamın evine anneme ben boşanmak istiyorum kızınızı istemiyorum dedi...
2 saat sonra gelip aldı..
Defalarca evden kovdu gitmedim...
Her seferinde pişman oldu...
3 gün terkettim dünyası ben oldum birden büyüdüm gözünde...
şimdi karım der başka bişey demez...
Sinir anında herşeyi söyler insan..
Ben eşime vurduğumu bile bilirim....
Söylemek istediğim zaman ve sabır herşeyin ilacı.......
Konuşmaktan başka şansınız yok...
öyle kolay değil yuva yıkmak...
Kadın olarak ne yazıkki yuvamızı korumak kurtarmak hep bize düşüyo...
Dilerim mutlu olursun ve eşinle olan sorunlarını aşarsın...
Hiçbi erkek bağırmaktan kavgadan anlamaz..
Tek yol tatlı dil güler yüz...
Bak o zaman nasıl düzeliyo herşey
bnce aılelere anlatma uzarda uzarartık tükendiğimi hissediyorum...............
ama ayrılmakta istemiyorsun...
Anlıyorum seni benimde böyle hissettiğim zamanlar olmuştu...
Psikoloğa gittim..
Uzman yardımı aldım...
Kendimi zorladım....
Sabrettim...
Bende istemiyordum çünkü eşimden ayrılmak...
Hemde kimseden destek görmedim..
Senin hiç değilse kaynanan yanında..
Sende bi denesen....
Son bir kez konuşmayı teklif et eşine...
Ikinizinde düzelmesi gerektiğini anlat ona...
Sen kendini bırakma...
daha öncede cok konuştuk 3-5 gün iyi sonra hoop başa sar yne aynı terane bilmyrm ne yapacağımı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?