galiba bende boşanıyorum:(

canım inşallah öyle olur bi süre sessiz kalcm zaten hiç değilse h.sonuna kadar sonrasını yaşıcaz görcez

bu yorumu kimse okumadı mı?
neden sadece konu sahibi kendini değiştirmek zorunda, biz erkeklerin cariyeleri miyiz?
hayat arkadaşlığı bir kişinin hükümdarlığı diğer kişinin köleliği mi demek, adamda pekala derli toplu olmaya çalışarak işe başlayabilir, ama yapmayacaktır çünkü adam aileleri boşanmaya hazırlama derdinde

kafasında tamamen bitirdiğini düşünüyorum malesefff((

kafasında tamamen bitirdiğini düşünüyorum malesefff((

güzelim bende ona istinaden dedim, yani burdaki arkadaşlar iyi niyetle savaş uğraş kendini düzelt falan demişlerde evlilik tek taraflımı ki düzelme tek taraflı olucak, kafasında bitirdiyse senin çabaların onu daha bi eğreti edecektir kendini küçük düşürdüğünü düşünecektir, senin fedakarlıklarını anlamayacaktır, birbirimize moral verirken gerçekçide olmak lazım, öpüyorum seni Allah yavrunla seni hiç ayırmasın

çok üzüldüm durumuna...
benim eşim de böyleydi...
daha 6 aylık ewvliyken götürdü babamın evine anneme ben boşanmak istiyorum kızınızı istemiyorum dedi...
2 saat sonra gelip aldı..
defalarca evden kovdu gitmedim...
her seferinde pişman oldu...
3 gün terkettim dünyası ben oldum birden büyüdüm gözünde...
şimdi karım der başka bişey demez...
sinir anında herşeyi söyler insan..
ben eşime vurduğumu bile bilirim....
söylemek istediğim zaman ve sabır herşeyin ilacı.......
konuşmaktan başka şansınız yok...
öyle kolay değil yuva yıkmak...
kadın olarak ne yazıkki yuvamızı korumak kurtarmak hep bize düşüyo...
dilerim mutlu olursun ve eşinle olan sorunlarını aşarsın...
hiçbi erkek bağırmaktan kavgadan anlamaz..
tek yol tatlı dil güler yüz...
bak o zaman nasıl düzeliyo herşey

sağol canım tşk ederim

artık tükendiğimi hissediyorum...............

bide anlamadığım şu var bizim adetimizde kadını evden kovmak var mı yaa, benim bildiğim ne olursa olsun erkek ceketini alır gider kadın evde kalır çocuklarını yuvasını bekler, yok kolundan tutup baba evine götürüyosada bi daha gelmesin o kapıya

artık tükendiğimi hissediyorum...............
bnce aılelere anlatma uzarda uzar
ılıskıye aıle sokulmaz
al kızını 3 5 gun bı otele gıt orda kal kafa dınle.şile mesela. sahılde otr dusun sana cok ııı gelcektr
belkıde sen bosanmk ısıteksın esas yada esın pimn olck cok

Son düzenleyen: Moderatör:
ama ayrılmakta istemiyorsun...
anlıyorum seni benimde böyle hissettiğim zamanlar olmuştu...
psikoloğa gittim..
uzman yardımı aldım...
kendimi zorladım....
sabrettim...
bende istemiyordum çünkü eşimden ayrılmak...
hemde kimseden destek görmedim..
senin hiç değilse kaynanan yanında..
sende bi denesen....
son bir kez konuşmayı teklif et eşine...
ikinizinde düzelmesi gerektiğini anlat ona...
sen kendini bırakma...

daha öncede cok konuştuk 3-5 gün iyi sonra hoop başa sar yne aynı terane bilmyrm ne yapacağımı yaaa

belki de çok yorulduğu için ve herşey monoton gittiği için böyle birşey demek gereği duydu.
boşanmak istediğini sanmıyorum. kavga etmemeye çalışın.

siz bir süre onun üzerine gitmeyin. kızınızla ve kendinizle ilgilenin. şık yemekler süslü pastalar yapın. mutlu bir atmosfer yaratın
evde ki düzeni o da bozmak istemeyecektir.

belki işleri yolunda gitmiyordur. belki bir hareketlilik arayışına girdi.

illa ki cevap vermeniz gerekiyorsa duygularınızı paylaşın. ama gerilmeden yapmaya çalışın.

karım değilsin lafı çok çok ağır. ama hatasını anlayabilir.

daha öncede cok konuştuk 3-5 gün iyi sonra hoop başa sar yne aynı terane bilmyrm ne yapacağımı yaaa

işte bu defa konuşmaya çalışma bakalım derinim
çek kendini ama çokta değil
işini yemeğini yap
bişey isterse terslemeden cevap ver yerine getir
ama konuşma gülme evinde oyalan
o yatsın sen işini yap geç gir yatağa
yada erken bittiyse işin git yat onu bekleme
gerçekten faydasını göreceksin
aslında bu davranışları alışkanlık haline getirmek lazım
erkekler bundan anlıyor gerçekten
biraz sabır nasıl değiştiğine sende inanamayacaksın

bu tarz kavgalar ve sözler her evlilikte olmasada çoğunda oluyor..

bizde geçtiğimiz yaz böyle birşey yaşadık..hemde bunun kat be kat fazlası..

ama hepsi sinirle söylenmişti adım gibi eminim..o gündürde çok ama çok pişman zaten kendinide affettirdi..ilk ve son oldu bizim için..

inşallah sizi ayırmaz güçlendirir bu tartışma..bence içini ferah tut cnm..erkekler böyle zaman zaman alttan almak gerekir..
heee bu arada burnunu sürtmektede fayda görüyorum o ayrı..ben yaptım çok işe yarıyor..

Son düzenleme:
senin ve yawrun için çok üzüldüm canım..

bencede sakin ol ve beklemede kal..ailelere söylemeyin diyen arkadaşlarıma katılıyorum..5 aylık evliyim sen daha tecrübelisin benden sana şöyle yap böyle yap diyemiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum. hakkınızda hayırlısı olsun ben eşinin bunalımdan ve sıkıntıdan böyle olduğunu düşünmek istiyorum... dua et bol bol.. ve fevri davranma lütfen ne olursa olsun hep sakinliğini korumalısın...

herkese fikirleri için tşk ederim.. ama inanın tam ne yapacağımı nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.bu akşam evde neler olacak neler yasanacak bilmiyorum sadece korkuyorum...endişeliyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…