- Konu Sahibi derinin_annesi
-
Sabah saat 8,30 da msn den günaydın yazdım cevap bile yazmadı
Sanırım burda en büyük hatanız evden gitmeye kalkmak olmuş...
Boşanmak istemiyorsunuz evden gitmeye neden yelteniyorsunuz?
Belki de bu şekilde davranarak siz haklıyken haksız duruma düştünüz eşinizede fırsat verdiniz?
Yazmışsınız zaten belli başlı konu yok sudan sebeplerle çıkan herzaman ki bir tartışma.
Tamam anlıyorum,bir kadın olarak sizi ama eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Madem kinci ve inatcıysa evden gitmiş olsaydınız peşinizden hiçgelmeyecekti ve özürde dilemeyecekti.
İpleri tamamen koparacaktı sizde gittiğiniz yerde kalacaktınız değişen birşey olmayacaktı...
Eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyorsa demek oluyor ki sizde sevmediği huylarınız var.
Düşünün taşının varsa eğer törpüleyin kendinizi...
Çünkü evliliği sürdürmek için hepimiz değişiyoruz,susuyoruz,birbirimize ayak uydurmaya çalışıyoruz.
Dilerim herşeyi düzeltirsiniz ve yavrunuzun hatrına yeni bir sayfa açarsınız.
Sabah saat 8,30 da msn den günaydın yazdım cevap bile yazmadı
yorumunuz benide çok etkiledi
yazıda kendimi buldum
çünkü bende böyle bir süreçten geçtim
ve kendimi çok törpüledim..
bende zorlu süreci maalesef ki yaşadım evliliğin ilk yılında hemde.
çocukta yok ama anladım ki;
eğer geçinmeye gönlüm varsa değişmem lazım.aynı şeyi eşimede söyledim...
Ilk değişimi ben yaşadım,öyle çok değiştim ki kendime inanamadım.
Eşimde etkiye tepki meselesi oda bana ayak uydurdu şimdi herşey eskisinden daha güzel.
Cidden bazen karşı tarafı suçlamaktan kendi hatalarımızı göremez hala geliyoruz.
canım cok üzüldüm öncelikle belirteyim.
Sürekli kavga ediosanız eger aranızda 6 yıldır çözemediğiniz seyler var. Sanırım bunlar da eşinin rahatlığı ve senin isyanların.
Eşin zor bi tip. Yapar eder gerisine karısmaz. Herseyi kadından bekler.
Ben arkadaslar gıbı sinir anında öfkeyle söylemiştir ciddiye alma ifadelerine karşı: Insanlar en gercek hislerini öfke anında söyler dıye düşünüyorum. Bence eşin 6 sene sonunda ufak ufak bu noktaya gelmiş. Bizde eşimle nişanlı iken (3.5 senin son 1 senesi) sürekli kavga etmeye basladık. Onun için ben benım için de o bitmişti. Ayrılık lafı haftada bir ağzımızdaydı. Biz eşimle fazla görüşemiyorduk, sorunlarımızı oturup konusamıyorduk, + olarak da aileler pfff:s 1 hafta tatile gittik en buhranlı dönemlerimizden birinde veeee hersey düzeldi. Biz beraber vakit gecirioduk, konusuyorduk, eğlnmeyi de ihmal etmioduk. Bırbırımıze zaman ayırarak bırbırımızı dinleyerek düzelttik.
Evden kalkıp gitmekle hata etmişsin. Madem evliliğin kurtarılmaya deger, eşin senin için önemli, seviyorsun. Neden bu hareket? Cekip giderek mi kurtarıcaksın evliliğini?? Eşinin seni kalıba sokmaya calışması da onun hatası. Ikinizin de bırbırınızın sevmedıgı coook fazla huyu vardır eminim. Belli bır yasa gelmiş insanı degıstıremezsın ama kemikleşen o yapınızı azıcık sevginiz ve bebegınız adına törpülemeniz gerekiyor. Sen ona o da sana ayak uydurmaya calışın.
şimdilik evde fazla eşinle yüzgöz olma, etrafında fır dönme, kendını agırdan al. Herseyın temız olmasını mı ıstıyor? Gıdınce oyle yap. Yemek hazır olsun. Extra extra özenme kendine ama bıraz özen. Cok fazla hissetmesin bence onun ıcın, bu kavgadan sonra barısmak için bıseyler yaptıgını. Hemen değil ama ortalık bıraz durulunca bikaç hafta sonra fırsat sıtelerınden hafta sonu ıcın kacabılcegınız bı tatıl fırsatı satın al. 1-2 gun beraber olun. Derin i de babaanneye yada anneanneye bırakın. Yeni çıkmaya baslamıs gıbı basa dönün. Cok yıpratmıssınız bırbırınızı. Her ay bunu yapın bır kere. Ayda bırde olsa kaçın ıkınız basbasa.
Uzun oldu ama aklıma gelen herseyı yazdım senın ıcın tatlım. Umarım hersey duzelır.
Sanırım burda en büyük hatanız evden gitmeye kalkmak olmuş...
Boşanmak istemiyorsunuz evden gitmeye neden yelteniyorsunuz?
Belki de bu şekilde davranarak siz haklıyken haksız duruma düştünüz eşinizede fırsat verdiniz?
Yazmışsınız zaten belli başlı konu yok sudan sebeplerle çıkan herzaman ki bir tartışma.
Tamam anlıyorum,bir kadın olarak sizi ama eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Madem kinci ve inatcıysa evden gitmiş olsaydınız peşinizden hiçgelmeyecekti ve özürde dilemeyecekti.
İpleri tamamen koparacaktı sizde gittiğiniz yerde kalacaktınız değişen birşey olmayacaktı...
Eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyorsa demek oluyor ki sizde sevmediği huylarınız var.
Düşünün taşının varsa eğer törpüleyin kendinizi...
Çünkü evliliği sürdürmek için hepimiz değişiyoruz,susuyoruz,birbirimize ayak uydurmaya çalışıyoruz.
Dilerim herşeyi düzeltirsiniz ve yavrunuzun hatrına yeni bir sayfa açarsınız.
derincim...
üzüldüm bu habere sabah sabah
ama inanki herkes farklı zamanlarda yaşıyor bu durumları üzülme ve yapılan yorumları dikkate al
ama ben şu törpüleme işine tek taraflı bakmıyorum
ha tabiki kadın değişince erkekde ayak uydurmaya çalışıyor diyeceksiniz ama ya herkes bir değilse ve bunu alışkanlık haline yada olması gerktiğini düşünürse erkek
olmaz o zaman işte
sakin ol
akışına bırak
evde herzamanki gibi düzenini devam ettir
sakinlik uyarıcı olabilirve
eşinde bişeyleri yanlış yaptığını anlayabilir
ama
bence kadınlar çok da taviz vermemeli
gerektiği gibi davranmalı ki tekrarlayıcı ve yaptırımcı olmasın erkekler.
Ama evden gitmek istemen eşinin damarına basmış sanırsam erkekler bu konuda hassas gerçekten.
Kızlarrrr hiç sesiniz çıkmıyooo
kız şaşırttın bizi hiç çaktırmadın kaçgündür
dün biraz sinyal verdiydin emme çakmadım..
şu yaşadığın zor günlerin bile sana kazandırdıkları olucak şimdi değil ama sonrasında bunu anlayacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?