Siz yazdıklarınıza Bi bakın.... Ben zorladım evliliğe ben hep emek verdim balayında Bi şiddet yaşadım... Küfür eder sinirli yalanını yakaladım..... Ben emek verdim ben yaptım ben seviyorum... Ben ben ben ben..... Eşiniz nerede....... O ne yaptı...... Şimdi gene suçlu sizmi siniz.... Evet.... Bu kadar verince kendinden ona yükle yükle değeri oldu onun değeri binbeşyüz.... Sizden gitti değer ver ver ver ver oldunuz mu eksi 1.....matematik kuralıdır bu hayat matematik.... Kıssadan hisse kendinize Bi değer yüklemesi yapmazsanız hayat boyu bu sorununuz bitmeyecek. ....... Siz değerli güzel akıllı bir kadın olduğunuza inanmakla başlayın onun gibi birine Bi daha denk gelmeyin.....kurtarma çaresi arıyorsanız susup bin misline katlanarak herşeye evet diyen bir insan olmanız dışında çare yokEvet haklısınız keşke sevmesem. Ama çok çaba gösterdim çok emek verdim. Çok üzülüyorum günlerdir ağlıyorum
Bu tiplerin nesini seviyorsunuz? Sizi sevmiyor, deger vermiyor, şiddet uyguluyor, kufrediyor.... kendisine saygisinin oldugunu düşünmüyorum esinizin ailenoze ya da size nasil saygısı olsun. Mutsuzluktan mi hoslaniyorsunuz çünkü boyle biriyle mutlu olunmaz. Size de yazik degil mi? Ilerde sizi aldatabilir dövebilir Allah korusun yol yakinken kendinize daha iyi bir hayat cizinÖncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
böyle bir karakteri sevecek kadar ne yaşadınız hayatta gerçekten merak ettiğimden soruyorum, amacım yermek yada laf söylemek değil, kendinizi bu kadar değersizleştirmemelisinizÖncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?