Galiba boşanıyoruz..

seaasidee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
33
-3
1
31
Öncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Evet haklısınız keşke sevmesem. Ama çok çaba gösterdim çok emek verdim. Çok üzülüyorum günlerdir ağlıyorum

Üzgünüm düzelir diyemiycem şimdi üzülün ilerde üzülmekten iyidir çocuğun yok buda bı şans ömür boyu çekilecek dert değil 2 sene sonra hala sevebilecek misin bu sorunlar biriktikçe nefret edeceksin zaten onunda minneti yokmuş sana alkol sorunu olan bı adam sizin bilmediginiz daha bı çok şey olabilir
İnşallah bundan sonra çok ama çok mutlu olursunuz

Cok üzüldüm bence eşinide sevdiğin için öncelikle bir aile terapistıne gitmeye ikna etmelisin neden bu kadar alkol alıyor neden şiddete başvuruyor bunun altındaki nedeni çözerseniz sende oda bu evliliği daha sağlıklı yürütürsünüz

Oluru kalmamış ki cnm yazık etme seviyorum diye kendine adam evliliği benimswmemis ki böyle biri ile ömür geçer mi tektarafli sevgi sevgi değildir yalnızca insanın kendini kandırmasidir

sizi üzdüğü için onu sevdiğini sanıyorsunuz sadece. insan bazen kendine ters yapan, kendini üzen insana daha cok kapılır ama sevgi değil. bunu bana nasıl yapar gibi psikolojik bir şey. Oysa ki kurtulunca nefes alacaksın. Belkide hayatın farkına varacaksın. Düşünsene ömür boyu sana bunu yapıyor, hatta aldatıyor her şey beklenir böyle adamlardan. Baksana bir boşanalım lafına koşarak atlamış. Sen üzülme eminim kendini toparlayacaksın. En önemlisi ona sakın barışalım deme. anlık duygularına kapılırp kendini ezme. Tabi ki de boşanmak güzel değil. Kimse eşim kötü olsun boşanayım demez kolay kolay ama malesef hata yaopabiliyoruz. Hatada bizim için ama fark edince neresinden dönsen kar. Mutluluklar...

Evet haklısınız keşke sevmesem. Ama çok çaba gösterdim çok emek verdim. Çok üzülüyorum günlerdir ağlıyorum
Siz yazdıklarınıza Bi bakın.... Ben zorladım evliliğe ben hep emek verdim balayında Bi şiddet yaşadım... Küfür eder sinirli yalanını yakaladım..... Ben emek verdim ben yaptım ben seviyorum... Ben ben ben ben..... Eşiniz nerede....... O ne yaptı...... Şimdi gene suçlu sizmi siniz.... Evet.... Bu kadar verince kendinden ona yükle yükle değeri oldu onun değeri binbeşyüz.... Sizden gitti değer ver ver ver ver oldunuz mu eksi 1.....matematik kuralıdır bu hayat matematik.... Kıssadan hisse kendinize Bi değer yüklemesi yapmazsanız hayat boyu bu sorununuz bitmeyecek. ....... Siz değerli güzel akıllı bir kadın olduğunuza inanmakla başlayın onun gibi birine Bi daha denk gelmeyin.....kurtarma çaresi arıyorsanız susup bin misline katlanarak herşeye evet diyen bir insan olmanız dışında çare yok

Sizi sürekli aşağılayan, hakaret eden, yok sayan bir adam için gösterdiğiniz fedakarlığı bence kendi hayatınız için gösterin. İnanın bu sevgi değil, sevgi bu değil. Bu kendine güvensizlik. Evliliğiniz bitir beni diye bağırıyo farkında mısınız?

Bu tiplerin nesini seviyorsunuz? Sizi sevmiyor, deger vermiyor, şiddet uyguluyor, kufrediyor.... kendisine saygisinin oldugunu düşünmüyorum esinizin ailenoze ya da size nasil saygısı olsun. Mutsuzluktan mi hoslaniyorsunuz çünkü boyle biriyle mutlu olunmaz. Size de yazik degil mi? Ilerde sizi aldatabilir dövebilir Allah korusun yol yakinken kendinize daha iyi bir hayat cizin

Yani anlamıyorum ki bi ton olumsuz sey sayıyorsunuz sonra ama çok seviyorum dıyosunuz. Neyini seviyorsun sevmek için bu saydıklarının olmaması lazım.

Hani hayatımızda bazı süreçler vardır ya, yaşarken öyle zor gelir ki dayanamayacağım dersiniz ama sonradan da "iyi ki" dersiniz, siz tam o süreçlerden birini yaşıyorsunuz.

Ne zaman duygularınıza yenik düşecek olsanız şunu düşünün; bir kızınız var gözünüzden sakındığınız ve kızınız eşiyle bunları yaşadı. Onu bu muameleye layık görür müydünüz? Bu şekilde evliliğine devam etmesini, böyle bir adamı sevmesini ister miydiniz ? Bunları düşünün ve dik durun. İnanın hepsi geçip gidecek ve siz geriye dönüp bir oh çekeceksiniz. Umarım boşanır ve bundan sonraki hayatınıza mutlu ve güçlü bir kadın olarak devam edersiniz. Bir de size tavsiyem, terapi almak iyi gelebilir size çünkü bu adam muhtemelen sizin özgüveninizi ve özsaygınızı da yaraladı. Terapi ile daha sağlam adımlar atacağınızı düşünüyorum. Sevgiler :)

Keşke aılenızı dınleseydınız onlar dışardan objektif olarak her şeyı görür. Boşanın ve yenı bır sayfa açın. Önünüze sizi seven değer veren çok kişi çıkıcaktır

böyle bir karakteri sevecek kadar ne yaşadınız hayatta gerçekten merak ettiğimden soruyorum, amacım yermek yada laf söylemek değil, kendinizi bu kadar değersizleştirmemelisiniz

Gerçekten anlamıyorum bu çok emek verdim çok çabaladım mantığını, karşınızda ki sizden bunları talep etti mi? Yooo. En son evlenilecek adamları zorla nikah masasına oturtuyorsunuz, benim sevgim ikimizede yeter, evlenince ben onu adam ederim egosuna kapılıyorsunuz ama netice sıfır.

Böyle adamları sevmeyin lütfen, kendinizi sevin.

Kocanız olacak kişiliksiz bari durumun farkında eve gelmiyor.
İnşallah gelmez ve o davayı kendisi açar, siz de boşanmaya mecbur kalırsınız.
Çünkü sizin böyle bir cesaretiniz yok, adam sizi kendinden kurtarsın buna izin verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…