Amin inşallahAllah kolaylık versin :/
Öncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Haklısınız köleden farkım yok ses çıkarma hakkım yok soru sorma hakkım yok..ilk günden şiddet, sürekli hakaret, küfür, baskı,aşağılama var ama siz bu adamı seviyorsunuz.. lütfen kendinize biraz değer verin, bir uzmandan yardım alın kimsenin size bu şekilde davranmaya hakkı olmadığını kavrayın. eş olmak için evlendiniz, köle olmak için değil öyle değil mi?
Savunmak için söylemiyorum. İyi olduğumuzda gerçekten çok iyiyiz çok mutlu ediyor. Ama işte sonrası var bideÇok samimi bir soru soracağım, inanın yermek için sormuyorum, böyle bir adamın nesini seviyorsunuz?
Severken ayrılmak çok zor kimse yaşamadan anlamıyor anlamaz da ama kendine yaşattığın eziyeti bi düşün derim ilk evliliğimde çok küfür hakaret işitmiştim senin gbide çok seviyordum severken ayrıldım zor oldu yalan değil ama bak hala yaşıyorum ölmedim nefes alıyorum. Kendime geldiğimi hissettim ayrıldıktan sonra karşıma biri çıktı ve gerçek sevgi neymiş öyle anladım seni gerçekten sevenin bahanesi olmuyor emin ol seni gerçekten seven üzülmemen için elinden geleni yapıyor boşan ve kendine gel derim hakkında hayırlısıÖncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Savunmak için söylemiyorum. İyi olduğumuzda gerçekten çok iyiyiz çok mutlu ediyor. Ama işte sonrası var bide
isabetli bir karar olmuş.Öncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durumYalnız evlilik nereye kadar yürür ki zaten.. bi gün mutlu etse 10 gün yalnızım
Bende bi terapi almanın faydalı olacağını düşünüyorum. Eskiden çok dik duran bi insandım. Sürekli aşağılayarak özgüvenimi kaybettirdi bana. Bi Kızım olsa tabiki izin vermem böyle bi adamla olsun. Daha evliliğe bile tam alışamamışken şimdi boşanma olayı çıktı nasıl devam edeceğim bilemiyorum.
Şuan çok yeni olduğu için bu kadar kötü oluyosun ama geçecek iyiki diyeceksin ömür boyu alkol küfür çekilecek kahır değil asıl o zaman nefessiz kalır insanEvet bende öyle diyorum çevremdekilere bile şimdi üzülmek ömür boyu üzülmekten iyidir diye. Ama içim sökülüyor sanki
Çok seviyorsunuz diye (affedin lütfen ama) böyle iğrenç bir adama katlanmak zorunda mısınız?? Neden hala o evde bekliyorsunuz?? Annenizin yanına gitmelisiniz bence.. Anneniz size muhtemelen ben demiştim böyle olacağı belliydi biz işte bu yüzden istemedik şeklinde konuşacaktır.. Bunlara alınıp gereksiz gurur yapmayın lütfen.. Sizi yine en çok anneniz babanız sevecektir.. Kendinize olan saygınızı yitirmeden bu adamı terk etmelisiniz ondan önce boşanma davasını da açmalısınız.. Üzgünüm ama adamın umrunda bile değilsiniz şuan.. Yazdıklarınızdan bu çıkıyor..Öncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Evet haklısınız keşke sevmesem. Ama çok çaba gösterdim çok emek verdim. Çok üzülüyorum günlerdir ağlıyorum
O hala kendini üstün görüyor haklı görüyor. Pişman olacağını hiç tahmin etmiyorum. Kaf dağında sanıyor kendini paşamız
Bitsin lütfen.kendinize ailenize ondan daha mı az değer veriyorsunuz.sizi temin ederim ki iki yıla çok mutlu olacağınız bir beraberliginizbile olacak.hatta ve hatta ölüyorum bitiyorum moduna da gireceksiniz. Sonra diyeceksiniz ki ben niye katlanmisim seviyorum sanmisim...Evet haklısınız keşke sevmesem. Ama çok çaba gösterdim çok emek verdim. Çok üzülüyorum günlerdir ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?