Galiba boşanıyoruz..

ilk günden şiddet, sürekli hakaret, küfür, baskı,aşağılama var ama siz bu adamı seviyorsunuz.. lütfen kendinize biraz değer verin, bir uzmandan yardım alın kimsenin size bu şekilde davranmaya hakkı olmadığını kavrayın. eş olmak için evlendiniz, köle olmak için değil öyle değil mi?

Çok samimi bir soru soracağım, inanın yermek için sormuyorum, böyle bir adamın nesini seviyorsunuz?

Haklısınız köleden farkım yok ses çıkarma hakkım yok soru sorma hakkım yok..

Severken ayrılmak çok zor kimse yaşamadan anlamıyor anlamaz da ama kendine yaşattığın eziyeti bi düşün derim ilk evliliğimde çok küfür hakaret işitmiştim senin gbide çok seviyordum severken ayrıldım zor oldu yalan değil ama bak hala yaşıyorum ölmedim nefes alıyorum. Kendime geldiğimi hissettim ayrıldıktan sonra karşıma biri çıktı ve gerçek sevgi neymiş öyle anladım seni gerçekten sevenin bahanesi olmuyor emin ol seni gerçekten seven üzülmemen için elinden geleni yapıyor boşan ve kendine gel derim hakkında hayırlısı

Sana küfür eden birini seviyorsun? Neden peki? Önce kendini sorgula? Ki bu adamın seni sevdiği falanda yok bi an önce kurtulmaya bak.

isabetli bir karar olmuş.

Sevmeye dewamke o zaman
Yani sevmek böyle bir şey değil bunu size anlatma hadsizliği göstermek istemiyorum ancak az çok çıkarımda bulunabilirsiniz sizin zorunuzla evliliğe giden ilişkide düğün günü bile sinayelleri vermiş ufak bi şiddetle balayına gittik demissiniz şiddetin ufağı irisi olmuyor işte şiddet şiddettir yani küfürler yalanlar hor görmeler bunu hak ettiğinizi düşündüren şeye sevgi diyorsanız sevgi bu değildir git boşanalım dediginizde giden kişi zaten çoktan gitmiş sizden bunu görmenizi engelleyen şey de sevgi değil . Seviyorum diyerek sevgiyi karalamayın yani

Aslında bir düzene ne kadar alışırsak vazgeçmemiz o kadar zor olur. Şöyle düşünün mesela, nişan atmak sevgiliyken ayrılmaktan daha zordur, boşanmak da nişan atmaktan daha zordur, çocuk varken boşanmak, yokken boşanmaktan daha zordur... Yani bir şey ne kadar kök salarsa hayatımızda, onu bırakmak daha da zorlaşır her seferinde. O yüzden aslında boşanmanın erken olması sizin için avantaj. Fakat şu an bu sözlerin sizin için hiçbir anlamı yok, canınız yanıyor biliyorum. Önünüzde iki yol var, birisi daha çok üzüntüye belki birgün çocuğunuzun önünde aşağılanmaya çıkacak, diğeri de başta acılı olacak ama sonra özgürlüğe çıkacak. Seçim sizin elinizde. Hayatta her zaman başkaları bize kötülük yapmaz, biz kendi kendimize yaparız. Kendi kendine yapanlardan olmayın. Sabır ve güç, bu ikisi süreci daha kolay atlatmanız için iki anahtar kelime.

Ha yapamayacağızı düşünüyorsanız çift terapisi deneyebilirsiniz fakat bu zamana kadar yaşadıklarınız her şey düzelse de içinizde yara olarak kalacaktır. Bunu da hesaba katın, ona göre kararınızı verin.

bosanmak dogru karar. arkasinda durun ve donmeyin. hayattan 3 yillik bir der almis olacaksiniz. tum omrunuzu bu dersi alarak, bu sıkıntıları cekerek gecirerek ziyan etmeyin. hayirli olsun..

Z
Evet bende öyle diyorum çevremdekilere bile şimdi üzülmek ömür boyu üzülmekten iyidir diye. Ama içim sökülüyor sanki
Şuan çok yeni olduğu için bu kadar kötü oluyosun ama geçecek iyiki diyeceksin ömür boyu alkol küfür çekilecek kahır değil asıl o zaman nefessiz kalır insan

Neyini sevdiniz acaba tam olarak yalanlarını mı yoksa kutlama yapmanız için başka yere götürmeyip işyerine tercih edecek kadar parasını düşünen cimriyi mi evinizden eşyalarını gizlice alıp sizi önemsemeyip yüzünüzü bile görmeden gizlice gideni mi yoksa dilinden tatlı söz değil de zehir sözler akıtanı mı ?
Böylesini sevmeyin hakedene verin sevginizi saygısızlık yapan birini şuan seviyor sanıyorsunuz yarın öbür gün onu sevmediğinizi anlayacaksınız çünkü saygı sevgiyi bitiriyor. Siz aslında ona karşı sevgi duymuyorsunuz evliliğe karşı sevgi duyuyorsunuz hayallerinizi seviyorsunuz size değer vermeyeni bırak kardeşim değmez şu dünyada çocuk da yokmuş çocuk olunca daha zor

Çok seviyorsunuz diye (affedin lütfen ama) böyle iğrenç bir adama katlanmak zorunda mısınız?? Neden hala o evde bekliyorsunuz?? Annenizin yanına gitmelisiniz bence.. Anneniz size muhtemelen ben demiştim böyle olacağı belliydi biz işte bu yüzden istemedik şeklinde konuşacaktır.. Bunlara alınıp gereksiz gurur yapmayın lütfen.. Sizi yine en çok anneniz babanız sevecektir.. Kendinize olan saygınızı yitirmeden bu adamı terk etmelisiniz ondan önce boşanma davasını da açmalısınız.. Üzgünüm ama adamın umrunda bile değilsiniz şuan.. Yazdıklarınızdan bu çıkıyor..

Çok şaşkınım ya affedersiniz ama it muamelesi görüyorsunuz hatta benim köpeğim bile kıymetlidir deli gibi sevilir evde. Sizin gördüğünüz muamelenin bende karşılığı yok sanırım şu ama seviyorumlarınızı anlamıyorum zorladım evlenmeye yazmışsın ee başına silah mı dayandın eşek kadar adam rızası olmasa evlenmezdi zaten. İlk gün dayak yemişsin ve susmuşsun sebep? AA pardon ama seviyordun değil mi. Unutmuşum. Ailene saygısı neden yok biliyormusun muhtemelen sen aileni ona anlatıyorsun. Yada anlatmışsın ben senin için ailemi karşıma aldım ben senin için şunu yaptım bunu yaptım ne kadar acınası.sana vurduğu gün bitti diyecektin. Sen kendi kendini değersizleştirmişsin.

O hala kendini üstün görüyor haklı görüyor. Pişman olacağını hiç tahmin etmiyorum. Kaf dağında sanıyor kendini paşamız

Ee tabi ben de dayak attığım küfür ettiğim biri tarafından böyle sevilsem ben de kendimi fasulyeden sanarım.

Çok arıyosunuz herhalde bu tipleri sevginizi vermek için.

Evet haklısınız keşke sevmesem. Ama çok çaba gösterdim çok emek verdim. Çok üzülüyorum günlerdir ağlıyorum
Bitsin lütfen.kendinize ailenize ondan daha mı az değer veriyorsunuz.sizi temin ederim ki iki yıla çok mutlu olacağınız bir beraberliginizbile olacak.hatta ve hatta ölüyorum bitiyorum moduna da gireceksiniz. Sonra diyeceksiniz ki ben niye katlanmisim seviyorum sanmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…