Galiba boşanıyoruz..

Evet bende öyle diyorum çevremdekilere bile şimdi üzülmek ömür boyu üzülmekten iyidir diye. Ama içim sökülüyor sanki

Evet o cesaret bana hiç bi zaman gelmedi. Boşanma lafını açan benim fakat kendisi çok istekli çıktı.

Oluru kalmamış ki cnm yazık etme seviyorum diye kendine adam evliliği benimswmemis ki böyle biri ile ömür geçer mi tektarafli sevgi sevgi değildir yalnızca insanın kendini kandırmasidir
Evet kendimi kandırmışım onca zaman gel konuşalım bile demiyor hallederiz demiyor . Gerçekler çok acı gerçekten

Oda seviyor sandım Sevdide aslında ama beceremedi evliliği

Keşke aılenızı dınleseydınız onlar dışardan objektif olarak her şeyı görür. Boşanın ve yenı bır sayfa açın. Önünüze sizi seven değer veren çok kişi çıkıcaktır
Keşke dinleseydim ama yaşanması gerekiyormuş sanırım bilemedim. Şimdi ise sonucuna nasıl katlanacağım bilemiyorum. Bu yaşananların sonu yok maalesef.

Siddet var, kufur hakaret var, psikolojik baski var, sana deger vermiyor, para kazanmiyorsun diye söz hakki vermiyor, adam evli ama bekar gibi takiliyor hesap soramiyorsun.
Bu evlilik zaten olmamis ki...

Bende bi terapi almanın faydalı olacağını düşünüyorum. Eskiden çok dik duran bi insandım. Sürekli aşağılayarak özgüvenimi kaybettirdi bana. Bi Kızım olsa tabiki izin vermem böyle bi adamla olsun. Daha evliliğe bile tam alışamamışken şimdi boşanma olayı çıktı nasıl devam edeceğim bilemiyorum.

Evet suçlu benim bunu biliyorum. Bu kadar sevmeseydim belkide böyle olmazdı. Çenemi kapatabilen bi insan olsam belki devam edebilirdi evliliğimiz. Fakat bende susamıyorum çok ağrıma gidiyor

Siddet var, kufur hakaret var, psikolojik baski var, sana deger vermiyor, para kazanmiyorsun diye söz hakki vermiyor, adam evli ama bekar gibi takiliyor hesap soramiyorsun.
Bu evlilik zaten olmamis ki...
Evet ağzımı açsam iş diyor nerdesin diyorum iş diyor , e saat gece 4 oldu iş diyor. Kadın susar diyor bırak işlerimi yapayım diyor. Sabrım taştı fakat bu kadar severken bilmiyorum nasıl olacak

Evet ağzımı açsam iş diyor nerdesin diyorum iş diyor , e saat gece 4 oldu iş diyor. Kadın susar diyor bırak işlerimi yapayım diyor. Sabrım taştı fakat bu kadar severken bilmiyorum nasıl olacak
Sevgi degil de kaybetme ķorkusu, yalniz kalma korkusu, verilen emeklerin boşa gitme korkusu diyelim.

Ben sadece düzelsin istemiştim hep bu şekilde barıştım bitmesin istedim dağılmayalım istedim. Belki mutlu oluruz dedim. Ama sonuç hüsran

En zoruda yeni hayata dair plan yapmak benim için

Evet suçlu benim bunu biliyorum. Bu kadar sevmeseydim belkide böyle olmazdı. Çenemi kapatabilen bi insan olsam belki devam edebilirdi evliliğimiz. Fakat bende susamıyorum çok ağrıma gidiyor
Konu sahibi cidden seni suçladığımı mı çıkardın Allah aşkına.. Yapma yahu..... Ben ne diyorum sen ne anladın.... Bak diyorumki sen ona çok fazla kendinden vermişsin saygısızlık yapmasına izin vermişsin... Bana bunu yapamazsın bende insanım senin eşinim bende bir ananın bir kere doğurduğu bir insanım... Ben ilahiye kulluk ederim sana köle değilim.... Bu evlilik yanyana sorumlusu beraber alalak yürüyelim hep bana hep bana olmaz dememişsin.... Bırak demeyi önce bunu sen anlamamışsın..... Bu kadar susulurmu bu kadar insan kendini yok sayarmı.....sen kimbilir ne güzel ne iyi insansın sen kimbilir nasıl iyi şeyleri hak ediyorsun..... O seni hak ediyormu..... Sus sus sus çatla sabır taşı mısın ermiş misin derviş misin.... Konuşur insan insanla üslubuyla güzelce konuşur.... Dövmez sövmez sus lan demez...... Seninle güzelce konuştuda senmi anlamadın.... Konu sahibi ben diyorumki niye kendine değer vermiyorsun niye çok güzel yaratıldığını kabul etmiyorsun niye ben şu an bunları yaşadım hak ettimmi bu evlilik gerçekten evlilik mi ben onunla kaç gün mutlu oldum benden neler gitti neler bitti.... Ben nereye kadar dayanacağım demiyorsun.... Ben sana ayrıl demiyorum ben sana değişmez sen istersen 40 takla at diyorum

Ömür boyu bu eziyete nasıl katlanabilirimki zaten. Tek başıma bi evlilik sürdürüyorum yalnız başıma. En azından çocuğum yokken olsun bitsin diye düşünüyorum devam edip çocuk olduktan sonra bunları yaşarsam çok daha kötü olur.

Seviyor demişsiniz şimdi okudum.... Sevgi sözle... Bende sevdim lakin sövmedim sövmedim kovmadım..... Herhalde o başka türlü sevgi.... İhtiyaçlarımı gör kapa çeneni aldım seni daha ne sevgisi.... Eh madem öyle gidip özür dileyip araya birini koyun Bi daha tek kelime etmiycem sen ne dersen o diyin...... Dönecektir.... Hoşçakalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…