Evet bende öyle diyorum çevremdekilere bile şimdi üzülmek ömür boyu üzülmekten iyidir diye. Ama içim sökülüyor sankiÜzgünüm düzelir diyemiycem şimdi üzülün ilerde üzülmekten iyidir çocuğun yok buda bı şans ömür boyu çekilecek dert değil 2 sene sonra hala sevebilecek misin bu sorunlar biriktikçe nefret edeceksin zaten onunda minneti yokmuş sana alkol sorunu olan bı adam sizin bilmediginiz daha bı çok şey olabilir
İnşallah bundan sonra çok ama çok mutlu olursunuz
Evet o cesaret bana hiç bi zaman gelmedi. Boşanma lafını açan benim fakat kendisi çok istekli çıktı.Kocanız olacak kişiliksiz bari durumun farkında eve gelmiyor.
İnşallah gelmez ve o davayı kendisi açar, siz de boşanmaya mecbur kalırsınız.
Çünkü sizin böyle bir cesaretiniz yok, adam sizi kendinden kurtarsın buna izin verin.
Belki artık böyle iğrenç davrandığı için kendinden pişmandır ve istemiyordur bunu.Evet o cesaret bana hiç bi zaman gelmedi. Boşanma lafını açan benim fakat kendisi çok istekli çıktı.
Evet kendimi kandırmışım onca zaman gel konuşalım bile demiyor hallederiz demiyor . Gerçekler çok acı gerçektenOluru kalmamış ki cnmyazık etme seviyorum diye kendine adam evliliği benimswmemis ki böyle biri ile ömür geçer mi tektarafli sevgi sevgi değildir yalnızca insanın kendini kandırmasidir
Oda seviyor sandım Sevdide aslında ama beceremedi evliliğiGerçekten anlamıyorum bu çok emek verdim çok çabaladım mantığını, karşınızda ki sizden bunları talep etti mi? Yooo. En son evlenilecek adamları zorla nikah masasına oturtuyorsunuz, benim sevgim ikimizede yeter, evlenince ben onu adam ederim egosuna kapılıyorsunuz ama netice sıfır.
Böyle adamları sevmeyin lütfen, kendinizi sevin.
Evet haklısınız ne diyeyim ki düzelir sanmıştım ama olmadı.böyle bir karakteri sevecek kadar ne yaşadınız hayatta gerçekten merak ettiğimden soruyorum, amacım yermek yada laf söylemek değil, kendinizi bu kadar değersizleştirmemelisiniz
Birini sevince kendimi görmemeye başlamışımSevgi tanımınızı merak ettim. Kendinizi sevmiyor musunuz?
Keşke dinleseydim ama yaşanması gerekiyormuş sanırım bilemedim. Şimdi ise sonucuna nasıl katlanacağım bilemiyorum. Bu yaşananların sonu yok maalesef.Keşke aılenızı dınleseydınız onlar dışardan objektif olarak her şeyı görür. Boşanın ve yenı bır sayfa açın. Önünüze sizi seven değer veren çok kişi çıkıcaktır
Bende bi terapi almanın faydalı olacağını düşünüyorum. Eskiden çok dik duran bi insandım. Sürekli aşağılayarak özgüvenimi kaybettirdi bana. Bi Kızım olsa tabiki izin vermem böyle bi adamla olsun. Daha evliliğe bile tam alışamamışken şimdi boşanma olayı çıktı nasıl devam edeceğim bilemiyorum.Hani hayatımızda bazı süreçler vardır ya, yaşarken öyle zor gelir ki dayanamayacağım dersiniz ama sonradan da "iyi ki" dersiniz, siz tam o süreçlerden birini yaşıyorsunuz.
Ne zaman duygularınıza yenik düşecek olsanız şunu düşünün; bir kızınız var gözünüzden sakındığınız ve kızınız eşiyle bunları yaşadı. Onu bu muameleye layık görür müydünüz? Bu şekilde evliliğine devam etmesini, böyle bir adamı sevmesini ister miydiniz ? Bunları düşünün ve dik durun. İnanın hepsi geçip gidecek ve siz geriye dönüp bir oh çekeceksiniz. Umarım boşanır ve bundan sonraki hayatınıza mutlu ve güçlü bir kadın olarak devam edersiniz. Bir de size tavsiyem, terapi almak iyi gelebilir size çünkü bu adam muhtemelen sizin özgüveninizi ve özsaygınızı da yaraladı. Terapi ile daha sağlam adımlar atacağınızı düşünüyorum. Sevgiler :)
Evet suçlu benim bunu biliyorum. Bu kadar sevmeseydim belkide böyle olmazdı. Çenemi kapatabilen bi insan olsam belki devam edebilirdi evliliğimiz. Fakat bende susamıyorum çok ağrıma gidiyorSiz yazdıklarınıza Bi bakın.... Ben zorladım evliliğe ben hep emek verdim balayında Bi şiddet yaşadım... Küfür eder sinirli yalanını yakaladım..... Ben emek verdim ben yaptım ben seviyorum... Ben ben ben ben..... Eşiniz nerede....... O ne yaptı...... Şimdi gene suçlu sizmi siniz.... Evet.... Bu kadar verince kendinden ona yükle yükle değeri oldu onun değeri binbeşyüz.... Sizden gitti değer ver ver ver ver oldunuz mu eksi 1.....matematik kuralıdır bu hayat matematik.... Kıssadan hisse kendinize Bi değer yüklemesi yapmazsanız hayat boyu bu sorununuz bitmeyecek. ....... Siz değerli güzel akıllı bir kadın olduğunuza inanmakla başlayın onun gibi birine Bi daha denk gelmeyin.....kurtarma çaresi arıyorsanız susup bin misline katlanarak herşeye evet diyen bir insan olmanız dışında çare yok
Evet ağzımı açsam iş diyor nerdesin diyorum iş diyor , e saat gece 4 oldu iş diyor. Kadın susar diyor bırak işlerimi yapayım diyor. Sabrım taştı fakat bu kadar severken bilmiyorum nasıl olacakSiddet var, kufur hakaret var, psikolojik baski var, sana deger vermiyor, para kazanmiyorsun diye söz hakki vermiyor, adam evli ama bekar gibi takiliyor hesap soramiyorsun.
Bu evlilik zaten olmamis ki...
O hala kendini üstün görüyor haklı görüyor. Pişman olacağını hiç tahmin etmiyorum. Kaf dağında sanıyor kendini paşamızBelki artık böyle iğrenç davrandığı için kendinden pişmandır ve istemiyordur bunu.
Sevgi degil de kaybetme ķorkusu, yalniz kalma korkusu, verilen emeklerin boşa gitme korkusu diyelim.Evet ağzımı açsam iş diyor nerdesin diyorum iş diyor , e saat gece 4 oldu iş diyor. Kadın susar diyor bırak işlerimi yapayım diyor. Sabrım taştı fakat bu kadar severken bilmiyorum nasıl olacak
Ben sadece düzelsin istemiştim hep bu şekilde barıştım bitmesin istedim dağılmayalım istedim. Belki mutlu oluruz dedim. Ama sonuç hüsranBu tiplerin nesini seviyorsunuz? Sizi sevmiyor, deger vermiyor, şiddet uyguluyor, kufrediyor.... kendisine saygisinin oldugunu düşünmüyorum esinizin ailenoze ya da size nasil saygısı olsun. Mutsuzluktan mi hoslaniyorsunuz çünkü boyle biriyle mutlu olunmaz. Size de yazik degil mi? Ilerde sizi aldatabilir dövebilir Allah korusun yol yakinken kendinize daha iyi bir hayat cizin
En zoruda yeni hayata dair plan yapmak benim içinZorla güzellik olmadığını kötü bir tecrübe ile anladınız.
Adam siz istediniz diye evlilik yapmış, bu nedenle bu evlilik hiçbir zaman 2 kişilik olmayacak.
Artık olmayacağını farkettiğinize göre yeni hayatınızın planını yapın
Bi yandan alışkanlık..Sevgi degil de kaybetme ķorkusu, yalniz kalma korkusu, verilen emeklerin boşa gitme korkusu diyelim.
Konu sahibi cidden seni suçladığımı mı çıkardın Allah aşkına.. Yapma yahu..... Ben ne diyorum sen ne anladın.... Bak diyorumki sen ona çok fazla kendinden vermişsin saygısızlık yapmasına izin vermişsin... Bana bunu yapamazsın bende insanım senin eşinim bende bir ananın bir kere doğurduğu bir insanım... Ben ilahiye kulluk ederim sana köle değilim.... Bu evlilik yanyana sorumlusu beraber alalak yürüyelim hep bana hep bana olmaz dememişsin.... Bırak demeyi önce bunu sen anlamamışsın..... Bu kadar susulurmu bu kadar insan kendini yok sayarmı.....sen kimbilir ne güzel ne iyi insansın sen kimbilir nasıl iyi şeyleri hak ediyorsun..... O seni hak ediyormu..... Sus sus sus çatla sabır taşı mısın ermiş misin derviş misin.... Konuşur insan insanla üslubuyla güzelce konuşur.... Dövmez sövmez sus lan demez...... Seninle güzelce konuştuda senmi anlamadın.... Konu sahibi ben diyorumki niye kendine değer vermiyorsun niye çok güzel yaratıldığını kabul etmiyorsun niye ben şu an bunları yaşadım hak ettimmi bu evlilik gerçekten evlilik mi ben onunla kaç gün mutlu oldum benden neler gitti neler bitti.... Ben nereye kadar dayanacağım demiyorsun.... Ben sana ayrıl demiyorum ben sana değişmez sen istersen 40 takla at diyorumEvet suçlu benim bunu biliyorum. Bu kadar sevmeseydim belkide böyle olmazdı. Çenemi kapatabilen bi insan olsam belki devam edebilirdi evliliğimiz. Fakat bende susamıyorum çok ağrıma gidiyor
Ömür boyu bu eziyete nasıl katlanabilirimki zaten. Tek başıma bi evlilik sürdürüyorum yalnız başıma. En azından çocuğum yokken olsun bitsin diye düşünüyorum devam edip çocuk olduktan sonra bunları yaşarsam çok daha kötü olur.sizi üzdüğü için onu sevdiğini sanıyorsunuz sadece. insan bazen kendine ters yapan, kendini üzen insana daha cok kapılır ama sevgi değil. bunu bana nasıl yapar gibi psikolojik bir şey. Oysa ki kurtulunca nefes alacaksın. Belkide hayatın farkına varacaksın. Düşünsene ömür boyu sana bunu yapıyor, hatta aldatıyor her şey beklenir böyle adamlardan. Baksana bir boşanalım lafına koşarak atlamış. Sen üzülme eminim kendini toparlayacaksın. En önemlisi ona sakın barışalım deme. anlık duygularına kapılırp kendini ezme. Tabi ki de boşanmak güzel değil. Kimse eşim kötü olsun boşanayım demez kolay kolay ama malesef hata yaopabiliyoruz. Hatada bizim için ama fark edince neresinden dönsen kar. Mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?