Hic sesini cikarmasa idin, onun her dedigini yapip gec gelmesine birsey demeseydin de bu evlilik bitecekti. O bitirmeye bahane ariyormus. Cunku adamin gecinmeye gonlu yok. Eve bile gec geliyormus, gelmek istemiuormus aslinda. Is bahane. Ancak suc sende degil. Bu tipler kimseyi sevemez kendinden baska. Bu tipler sadece flort edebilir ancak evlenmez, evlense de bosanmak icin caba sarfeder.
Evlilik iki tarafin cabasi ile yurur. Tek tarafin cabasi ile olmaz.
Bosanmak hayatin sonu degil. Ben de bosandim. Bosanmak yeni bir baslangic. Ben de bosandigimda isim yoktu. Su an isim de var, kendime ait bir duzenim de. Ve cok huzurluyum. O zamanlar dunyanin sonu gibi goruyordum. Kendimi yarım hissetmistim. Yurutebilirdik aslinda diye kendimi kandiriyordum. Ama yurumezdi cunku sadece benim cabam vardi. Su an dunyanin sonu imis givi gelse de sana, bir kapi kapanirsa hayat hep baska bir kapiyi acar.
Her ayrilik bir travma yasatir. Su yasadiklarin normal. Tavsiyem bir uzmandan yardim al bu sureci daha rahat atlatman icin. Ve haklarini korumak icin bir avukat bul. Onun sartlarinda bosanma. Eger o dava acarsa sen de karsi dava ac ki haklarin kaybolmasin.