Galiba boşanıyoruz..

Yok ben beni suçladığınızı söylemedim tabiki. Ben kendimi suçluyorum sağlığım bozuldu sinir hastası oldum şeker hastası oldum. En önemlisi artık susamıyorum çıldırdığımda bende yıkıyorum küfür ediyorum. Eskiden bilmezdim küfür nedir.

Öyle bişey tabiki diyemem en azından o kadar da düşürmem kendimi. Özür dilemem suçlu ben değilim

Oluru kalmamış ki cnm yazık etme seviyorum diye kendine adam evliliği benimswmemis ki böyle biri ile ömür geçer mi tektarafli sevgi sevgi değildir yalnızca insanın kendini kandırmasidir
Yalnız evlilik nereye kadar yürür ki zaten.. bi gün mutlu etse 10 gün yalnızım

Öyle bişey tabiki diyemem en azından o kadar da düşürmem kendimi. Özür dilemem suçlu ben değilim
Hanımefendi yorumlarımı yok sayın tabiki en doğrusunu siz bilirsiniz... Saygılarımla sevgilerimle.... Herkes gittiği yönün kaptanıdır muhakkak lütfen yazdıklarıma takılmayın.... Yolunuz rast gelsin.... Bu kadar

Hiç bi şekilde konuşmuyoruz şuan. Pazartewi davayı açıcam evi boşalt ev sahibiyle konuştum dedi. Kendi eşyalarımı alacağım dedi. Nasıl diyeyim gel terapiye gidelim diye.. olmaz yapamam

Bu tarz durumlarda verilen emeklerin hiç gözünüze gelmemesi gerekiyor. Önünüzde uzun bir yaşam var, asla bu kişiye harcayacak kadar değersiz değil hayatınız. Boşverin emeklerinizi, sevgi bu değil bu kendinden ödün vermek, bu kendini feda etmek. Daha güzel bir hayat sizi bekliyor boşandıktan sonra, böyle düşünün ve bir an önce boşanın. Allah yardımcınız olsun.

Evet hep çocuk istemişimdir. Ama hiç bi şekilde düşünemiyorum eşimden dolayı böyle ağzı bozuk eve girdiği çıktığı saat belli değil. Sen nasıl baba olacaksın ?

Lütfen yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun.Hala nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz ki?? Bu kadar mı kendinize saygınız yok.. Bu kadar mı ailenizin size verdiği emeğe saygınız yok..Düğün günü dayak yiyip balayına gitmişsiniz.Sonraki yaşadıklarınız şaşırtıcı değil ki..Daha orda bu işi bitirmeliydiniz.Ama hala eşiniz sizi boşayacak die üzülüyorsunuz.Siz blöf yapmışsınız ama inşallah eşiniz blöf yapmıodur da sizi boşar.Bari o kurtarsın sizi.Gidin girin bir işe çalışın.İnsan kuru ekmek yemeyi tercih eder böyle adama eş olup evde oturacağına.Biraz kendinize saygınız olsun.

Yeter ki evleneyim nasıl olsa seviyorum diye her şeyi sineye çekerseniz böyle olur işte sonu. Adamın işini de karakterini de bilerek evlenmişsiniz. Bence de boşanmanız sizin için doğru karar, evlilik tek tarafın çabasıyla yürümez.

Pardon da canım benim bunu sevsen ne olacak? O sevgi seni çukura götürür devamlı ayağın bi derde takılır görmüyor musun davranışlarını. Ne zamana kadar kalacak sanıyorsun sevgin.. yol yakınlen böylesi daha iyi bence

Evet önümde bi hayat var ama bana hiç öyle gelmiyor sanki hayatın sonu gibi parçalanıyorum

Verilmis sadakan varmis, ilerde aglamaktan iyidir simdi bikac gun uzulursun ama sonunda ayaga kalkarsin. Boyle bi adamdan hayir gelmez ve degismez. Degistirmeye calismayin bu misyon size ait degil.

İşe girmeyi evliliğim boyunca hep istedim zaten. Eşim iş bulmuştu sürekli bekledik bi türlü olmadı. En sonunda olmadı iş dedi. Sonra karantina girdi devreye şuanda iş bulamıyorum

Evet biliyorum aslında doğrusunun bu olduğunu ama . Böyle sığamıyorum hiç bi yere canım çok yanıyor anlatamıyorum kimselere .

Evet bile bile lades benimki

Evet biliyorum aslında doğrusunun bu olduğunu ama . Böyle sığamıyorum hiç bi yere canım çok yanıyor anlatamıyorum kimselere .
Canım benim anlayamayız seni yaşamayanlar olarak. Kimsede yaşamasın. Şimdi canın yanacak,sonra belki daha çok yanacak ama bitecek güzel teni bir hayat başlayacak. Ama bu adamın yanında devamlı üzülürsün belli şiddete de başlar. Düğün gecesi belli etmiş kendini bu. Bırak kendi pisliğinde boğulshn. Böyle adamlar sevilmez,yüzüne tükürülür

Allah kimseye yaşatmasın herkes mutlu olsun evlendiği kişiyle. Bi an önce ne olacaksa olsun durumundayım hemen sönsün istiyorum içimdeki ateş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…