- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Senalagalayaha
-
Anlamadim canim ne ile alakali kanıt atti sizeKanıt atıp bunu söyledi
Benim mi suçum bu ? Bunu yazacağınıza böyle erkeklerden demeniz gerekirdi. Tabi ama hep kadın suçlu.Allah senin gibilerden biz kadınları korusun rahat birak adamı yazma bidaha
Yani oğluyla olduğuna inanmadım onun kanıtını attı ve öyle dedi.Anlamadim canim ne ile alakali kanıt atti size
Evet senin suçun tabikiBenim mi suçum bu ? Bunu yazacağınıza böyle erkeklerden demeniz gerekirdi. Tabi ama hep kadın suçlu.
Oğlu olduğunu biliyordum dedim çocuklu adamla takılabilirim bundan kime ne ??? Ama evli olduğundan şüpelenmeye eşi gelince hissettim düzgün okuyun. Sizin gibi kadınların erkeğin elinin kiri diyen kadınlardan hiçbir farkı yok. Onun suçu değil demi bana yalan söylemesi kendisine alıştırmasıEvet senin suçun tabiki
Kendin soylemişsin
İlk gunden beri oğlunun olduğunu biliyorum
Boşandigından da emin degildim diye
.bile bile devam etmişsin
Hemde merak ettim mal varlığı ne kadarmışSen ona söyle oğluyla vakit geçirdiğinin kanıtı olarak size foto atacağına evli olup olmadığını kanıtlasın önce
Bırakın emin olmayı evli olduğundan şüphe dahi duyuyorsanız yapılması gereken şey irtibatı kesmek. İlla olurunu mu arıyorsunuz?Benim mi suçum bu ? Bunu yazacağınıza böyle erkeklerden demeniz gerekirdi. Tabi ama hep kadın suçlu.
Ne ara alıştın kız hemenOğlu olduğunu biliyordum dedim çocuklu adamla takılabilirim bundan kime ne ??? Ama evli olduğundan şüpelenmeye eşi gelince hissettim düzgün okuyun. Sizin gibi kadınların erkeğin elinin kiri diyen kadınlardan hiçbir farkı yok. Onun suçu değil demi bana yalan söylemesi kendisine alıştırması
Bunu biliyorsunuz ama evli olup olmadığını bilmiyorsunuz, anlıyorum.istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık
Evliyse de işte arasın kaçamak yapsın yani...Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ?
Yukarıdaki yorumunuza bakınca evet sizin de suçunuz..Benim mi suçum bu ? Bunu yazacağınıza böyle erkeklerden demeniz gerekirdi. Tabi ama hep kadın suçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?