Galiba evli bir adamla öpüştüm

millete laf yetiştirene kadar soruma cevap versene..
kaç kere uyardım seni.
bu adam seni çiğ çiğ yer diye..

Evliyse de işte arasın kaçamak yapsın yani...

Yukarıdaki yorumunuza bakınca evet sizin de suçunuz..
Adama sormadınız mı evli misin diye.. çok umrunuzdaysa emin olmak için kimliğine bakın..
1. Yeni kimlikte yazmıyor 2. Sorgulattırdım ama evli değil yazıyor resmi kayıtta

Birde eşiyle fotoğrafları var ama evlendiler boşandılar tarzı hiç yazı yok oğluyla alakalı bile yok biraz gizli bir hayat
E boşanmamıstır da ondan, işin bu kısmıyla çok ilgili olduğunuzu zannetmiyorum. Kadının kocasının soyadını kullanmasi yeterli gelmiyor mu?

Ayrıca evli olduğu şüphesi ile nasıl devam edersiniz görüşmeye ? Emin değilim demekle olmuyor.

Bu yüzden mi aramıyor yani ? Peki işteyken bile neden aramaz ki bir insan belli etmemek için
Evli bacim evli adam eşinin farketmesinden yani senin başına bela olmandan korkmustur o yüzden iste bile aramiyor seni . Belliki zengin olmasi yeterli sizin için evli olmasını yutacak bir ışık aldım sizden . Allah akıl fikir versin . İstanbulun zengin bir beyefendisi de olsa ( ! ) . evli bi adamdan Hayır gelmez bilinçli olun biraz ya .

Adam zengin elini sallasa ellisi de siz niye peşindesiniz?
Gerçi cevabı belli.

Merak ediyorum soysuz sopsuz beş kuruşsuz bi adam olsaydı da bu kadar değerli olur muydu acaba sizin için yani "Çocuğu var ama olsun, hala evliymiş gibi hissediyorum ama olsun, arıcam dedi aramadı ama olsun, trip attım sallamadı ama olsun, buluşalım dedim tamam dedi ekti beni ama olsun."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…