- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Senalagalayaha
-
Dilos rahat dur bence, yazık etme kendine, daha yeni geldinHer kadının dotun de olan erkek şey pardon gönlünde olacakdı klavyenin azizligine ugradikk
Haklısınız sanırımher güzel bakani size aşık yada sizden hoşlaniyor size ilgi duyuyor sanmadiginiz gun iliskilerinizde daha duzenli olacak
erkeklerin her guzel bakisinin altinda biz bayanlar gibi hosnutluk yatmaz o bakislar seni kackere gozleriyle soymusturda haberin olmamistir
Paraya her insan kolay alışır :)Oğlu olduğunu biliyordum dedim çocuklu adamla takılabilirim bundan kime ne ??? Ama evli olduğundan şüpelenmeye eşi gelince hissettim düzgün okuyun. Sizin gibi kadınların erkeğin elinin kiri diyen kadınlardan hiçbir farkı yok. Onun suçu değil demi bana yalan söylemesi kendisine alıştırması
Haklısın negom gidiyorum ben yeter bu kadar maceraaaDilos rahat dur bence, yazık etme kendine, daha yeni geldin
Ne alıştirmasından bahsediyosun adamOğlu olduğunu biliyordum dedim çocuklu adamla takılabilirim bundan kime ne ??? Ama evli olduğundan şüpelenmeye eşi gelince hissettim düzgün okuyun. Sizin gibi kadınların erkeğin elinin kiri diyen kadınlardan hiçbir farkı yok. Onun suçu değil demi bana yalan söylemesi kendisine alıştırması
Bende hiç ban yemedim korkuyorumDilos rahat dur bence, yazık etme kendine, daha yeni geldin
Konuşmayı bıraktım zatenNe alıştirmasından bahsediyosun adam
Ev-li anladın mı?
Sen ne bekliyosun ki? Canı sıkılınca arar merak etme.Bir adamla tanıştım istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık ve muhabbet o kadar güzeldi ki telefonda saatlerce konuşuyorduk.
Daha sonra buluşalım dedik 3 kez buluştuk buluşmalar çok güzel geçiyor bende 20 li yaşlardayım o 30 lu aramızda 12 yaş var. Oğlu olduğunu ilk günden beri biliyordum dediğine göre eşiyle boşanmışlar ( ama ben emin değilim boşanmış olsalar eski eşi hem kendi soyadını hemde bunun soyadını kullanmazdı bunu çok sonra instagramda gördüm )
Oğluyla kadın başka şehre gitmişti neyse onlar geldiğinden beri istanbula telefonda hiç aramıyor ben aramasını rica ediyorum müsait olunca ara diye tamam diyor ama aramıyor asla. Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ? Bu evli olduğunu gösterir mi ? Geçen buluşma ayarladık 3 gün sonrasına o gün hadi buluşmuyor muyuz dedim cemiyet toplantısı varmış yeni öğrenmiş yarın olsa olur mu dedi tamam dedim.
Sonra buluştuk biri aradı bu niye arıyor şimdi dedi sessize aldı 10 dakika sonra lavaboya diye kalktı telefonunuda aldı gitti.
Bende 3 gün önce beni hiç aramayınca çünkü arayacam diyor ama aramıyor resmen beni sallamıyor adam ( ama buluşunca bana çok güzel baktığınında farkındayım ) bende beni aramayınca sinirlenip 5 dakikan bile yokmu dedim o da oğlumla oynuyorum yazmış bende salak gibimi görünüyorum oradan bakınca bence biz artık konuşmayalım dedim o da oğluyla foto atmış istemiyorsan konuşmayız yazmış bende Allah bağışlasın dedim teşekkür ederim hayatım yazmış. Bu adam geri mesaj atar mı ?
Karısı eski soyadını kesinlikle kullanmazdi. EvliEvlide olmaya bilir. Eğer evli değilse konuşmaya devam etmek istiyorum
Bu yüzden mi aramıyor yani ? Peki işteyken bile neden aramaz ki bir insan belli etmemek için
Sizi başından atmaya calisiyordurBu yüzden mi aramıyor yani ? Peki işteyken bile neden aramaz ki bir insan belli etmemek için
Öyle olsa beraber başka şehre gitme planı yapmazdı günü birlikSizi başından atmaya calisiyordur
Bilemedim o halde.Öyle olsa beraber başka şehre gitme planı yapmazdı günü birlik
Sevişip atacak başından.Öyle olsa beraber başka şehre gitme planı yapmazdı günü birlik
buluşunca bana çok güzel baktığınında farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?