Galiba hamileyim...

amin cnm.. iki tane olunca biraz büyüyünce gerçekten rahat ediosun.. birbirlerine arkadaş oluolar.. bende tam öle oldu derken sürpriz bebek gelio.. üçüncüyü düşünmüodum açıkçası çünkü hiç kendimi toparlayamamıştım.. daha yeni yeni rahat ediodum.. ama işte kısmet

Bende nasıl korunucam diye kara kara düşünmekteyim, milletin yargılamasıda sinirlerimi bozuyor, yok öyle yapsaydın, yok dikkat etseydin, condomdan yıllarca bebeği olmyanalar biliyorum ben, demekki olacağı varsa sur diksen yine oluyor. Önceden çok takar ve ağlardım, şimdi hiç takmıyorum, sanki milletmi bakacak çocuklarıma, Rabbim sağlık versinde büyürler bir arada, hem belkide yıllar sonra iftihar edeceğimiz evlatlarımız olacak, istenmeyen çocuklarımız bize sahip çıkacak belkide, bunları düşünüp rahatlıyorum ben, sende öyle düşün canım.

evet öyle yapsaydın şöyle yapsaydın diyenleri bende çok duydum.. sinir oluodum.. şimdi iki katı daha duycam üçüncü olduğu için.. off neler neler dicekler eminim... hayırlı doğumlar sana da cnm..sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

Son düzenleme:
bu arada tüpleri mi bağlatsam acaba? öyle bişey varmış.. bi daha olmuomuş heralde.. kızlar spiral,hap ve condom hepsini denedim olmadı hamile kaldım.. en iisi bağlatmak gibi.. siz ne düşünüosunuz bu konuda...

Tebrık ederım canım benımde 2 oglum var bırı 3bucuk dıgerı 2 yasında
Bende 3.hamıleyım galıba suan ıcın dusunmuyordum ama hayırlısı boyleymıs korunurken oldu benımde
27 yasındayım baska planlarım hayallerım vardı ıkıncı unv okumak yuksek lısans yapmak calısmak vs.
Sımdı suya dustu hersey
Uzgun degılım sadece boslukta yuruyor gıbıyım

gerçekten mi.. yanlış anlamayın sevindim değil de ne bilim benimle aynı şeyleri yaşamış birini görmek insana ii gelio... çocuklarımızın yaşı bile aynı... galiba derken emin değilsin heralde hamile olduğundan.. şüphelerin mi var.. hislerime tercüman olmuşsun.. bende boşluktayım sanki.. açıköğretimden ünv okuodum, kursa gitcektim.. kaldı mesela...

Son düzenleme:

Allah bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim yavrularınıza, siz çevreyi düşünmeyin, insanlar laf söylemeyi sever malesef.
Kim ne derse desin, siz anne baba olarak yavrularınıza yettikten sonra kimseyi ilgilendirmez, bakacak olan sizsiniz sonuçta, doğururum ama giyimini x, doktorunu y karşılasın demiyorsunuz ki
Oğlunuz zaten kreşe gidiyormuş, bebeğiniz doğana kadar kızınızda biraz daha büyür, belki başlarda zorlanırsınız ama sonraları düzelir herşey, doğum yaptıktan sonra en azından birkaç ay sizi laflarıyla üzmeyecek birinden yardım alın, anneniz, kardeşiniz, kayınvalideniz, artık hangisi daha uygun bir seçimse, ya da imkanınız varsa en azından haftada birkaç gün ev işlerine yardımcı olacak bir kadın bulun.

Yok canım neden yanlısanlayayım emın degılım elım test yapmaya gıtmedı yarın yaparım dıye erteledım hep adetım 8gun gectı belırtılerde var tek hazır olmayan benım psıkolojım
Bırsuru kaygım endısem dusuncelrım uykusuz gecelerım var

Bırsure devam edersın kursa doguma kadar olmaz mı

çok haklısınız..bende tam onu yazacaktım.. eşim çocukları çok sever.. bebek gelirse söz veriorum haftada kaç gün istersen o kadar gelecek,sana yardım edecek birini bulacağım dio... kv gelmemesi daha hayırlı.. sürekli ah, vah, tüh die serzenişde bulunacağı için... Allahtan eşim çocukları çok sever.. benim için büyük bi şans bu die düşünüorum..

sene 2002 falandı annem hamile kaldı 4. kardeşimize arkadaşlarım filan hep benle dalga geçtiler babanem hiç istemedi sonra dünyaya doyamadan öldü kardeşim keşke yaşasaydı da isterse 10. olsaydı elalem kınasaydı. o ne der bu kınar diye sakın yavruna pişmanlık duyma hayat bu ölümlü dünya. insanlar hep kötüler mutlaka bir şey bulurlar kimseyi memnun edemezsin. daha doğmadığı halde bir şey olacak korkusu ilk anneyi yaralar. benim halam 3üzlere tek başına baktı büyüttü seninkiler büyük bir de. Allah bereketiyle yollar sevin, şükret anne olabiliyorsun

bende de belirtiler var.. önce ki hamileliklerimde olan şeyler ve hissediorum.. aslında kursa devam edebilirim doğana kadar ama çocuklar küçük ve aslını söylemek gerekirse bu olay olduktan sonra hevesim de istediğim de kalmadı... kursmuş,okulmuş.. boşverdim gibi oldu bi anda.. dediğin gibi önce psikolojik olarak kendimi üçüncü çocuğa hazırlamam lazım ki bu baya zor olacak ondan sonra kendim için bişeyler düşünebilirim ancak..

Tüpleri bağlatmak için en az 2 çocuk sahibi olmanız gerekiyordu veya belli bir yaşın üstünde olmanız şartı aranıyordu eskiden, şimdilerde nasıl karar veriliyor bilmiyorum ama bağlatıp sonra pişman olanlarda var, iyi düşünüp karar vermelisiniz, aceleyle alınacak bir karar değil bu
İlerde çocuklarınız büyüyüp belli bir yaşa geldiğinizde birde emeklilik çocuğumuz olsun derseniz ya, bence birkaç doktordan fikir alın

dördüncü bi çocuk düşüncesi değil de bu konuda aklıma takışan hep allah korusun hastalık meselesi oldu.. bi kardeş olayı.. alatabilmişimdir umarım.. geri dönüşü olmayan bi yola girmek sonrasında pişman olmak,elden bişey gelmemesi çok zor.. ama dediğim gibi kesin bişey istiorum artık.. neyi kesin dedilerse uyguladım, 3 çocukla gidioruz bakalım

Hayırlısı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim de en korktuğum şey :)

Etraftakileri takmamaya çalış.

Tüp bağlatma konusuna gelince sanırım iki yöntem varmış.
Biri tamamen geri dönüşü olmayan, diğeri de kısmi.
Ablam yaptırdı ondan biliyorum o geri dönüşü olandan yaptırdı.
Tabi aslı nedir ne değildir ben de bilemiyorum.,

Benim de 7 ve 2,5 yaşında iki çocuğum var ,
ben de sırf bu sebeplerden bağlatmadım.

bencede kımseyı dınlemeyın sız ılgılenıp siz büyüteceksınız onları...allah bağışlasın cocuklarınızı sıze ne guzel hepsi beraber buyuyecek..eskıler 7 8 çocuk yapardı buyuyorduk düşe kalka :) şükret sen benımde ıkı cocuğum var kısa zamanda bıtane daha ıstıyorum allahın ıznıyle...:)

Allah bağışlasın cnm çocuklarını.. ben böle diorum da cesaret edemem sanırım bağlatmaya.. off kadın olmak çok zor.. aylık iğneler varmış hem ondan vurunucam hem spiral taktırcam hem de condom.. buna rağmen yine olursa atın beni denizlere..

o kadar yer etmiş ki etrafındakilerin sözleri beynime, iki çocuğu olup da üçüncüyü bende kendi isteğimle düşünüorum diyenlere şok oluyorum, nasıl yani falan diorum :) halbuki ne var di mi.. takmamayı öğrenmem lazım.. Allah bağışlasın cnm çocklarını... en kısa zamanda 3. bebiş gelir inş :)

Belki psikolojik olarak hissediyorsundur test yaptırsaydınuz benimde hep hayalimde peş peşe 3 çocuk inşallah hayırlı evlat olsun yavrularınız bu bağlatma konusuna gelince arkadaşımda sizin gibi kaza ile 3 bebeği oldu sonra tüplerini bağlattı kestirip dönüşü olmayan yani ama öylede hamile kaldı 4. De doğurdu 3 oğlu 1 kızı var olacağı varsa dünyaya geleceği varsa bi şekilde oluyo

öle de mi hamile kalınıomuş.. çok şaşırdım.. dediğin gibi Allah istediği zaman oluyo.. önüne geçilmiyo.. cnm test için 4 günüm var... ama ben eminim.. yani hamile çıkarsa testde hiç şaşırmıcam çıkmazsa şok olcam o derece yani.. belirtiler, yaşadıklarım,drun söledikleri aradım sordum kendisine anlattıklarımdan yola çıkarak hamile olma ihtimalin çok çok yüksek dedi.. hayırlısı bakalım...

çok üzüldüm cnm.. inş ahirette sizinle olcak bebeğiniz.. sağlıktan önemli hiçbişey yok bu dünyada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…