Galiba hamileyim...

aynen bende öyle düşünüorum cnm.. zaten zayıfım ve hamileliklerim de 6 kilo anca alıorum.. karnım son 3 aya kadar belli olmuo :) hatta eşim dio ki tatile gidioruz diyelim, başka bi şehirde doğsun biraz büyüsün,dönünce alın size bi tane daha torun daha diye kucaklarına bırakalım dio :) adamı da korku sardı babasında dolayı.. kv moral bozacağı için ne kadar geç duysa o kadar ii..

bayılıorum böle takmayan, umursamayan insanlara... inş cnm ya... bence çok güzel bi meziyet bu...

aminn inş... :) işte bende tam kendime güvenim gelio, neden bakamayacakmışım benim çocuklarım sonuçta diorum kendi kendime, hemen yapamazsın edemezsin kolay mı tek başına, eve hapis olcan artık die resmen seviniolar... desteğin için tşk ederim cnm..

Ya neden hapis olacakmışsın. Biraz zorlar evet ama eziyet değil ki bu mutluluk. Evde bitki yetiştirmiyosun sonucta onlar senin evlatların :)

Genç yaşta anne olmak gibisi varmı?

Ben 26 yaşında anne oldum ve çok geç anne olmuşum diye düşünüyorum.

Kimseyi umursamayın, kim ne derse desin kafanıza takmayın, 1-2 sene zorluk çekersiniz belki ama ileride meyvelerini çokta güzel yersiniz.

Eğer hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

amin.. güzel dilekleriniz için tşk ederim... haklısınız,sağlıklı olsunlar da bi şekilde büyür giderler.. sizin evladınızı da allah bağışlasın...

iyi yönlerinden bakmaya çalış sen ve eşin istedikten sonra gerisi boş .elbette zor olacaktır ama yaşın genç ve ileride genç bir anne iken boyunca çocukların olacak birlikte etkinlikler yapacaksınız yaş farkı çok olmadığından daha iyi anlaşacaksınız.ama başka çocuk düşünmüyorsan 3.den sonra riske atma ve tüplerini bağlat derim diğer yöntemler işe yaramıyorsa...

ne guzel Rabbim vermis sen istemeden...hayrili sagliklica kucagima alayim diye dua et...

hiccte cekinme milletten bakacak olan onlar mi sanki? inan Rabbim verse boyle bir hediye cok sevinirim ben...halbuki daha ilk bebegim 1 yasinda bile degil...buyuk bir sukur sebebi Rabbim sizi zorlamadan meleklerinizi yollamis...

gobeginde belli olmuyormus madem hic soyleme, ne zaman belli olursa o zaman biri sorarsa soylersin...birde baska bir yere gitme fikri bana acaip geldi...millet ne derse desin...Rabbimin vardir bir bildigi illaki. gobegin belli oldugundada gobegini gere gere gez kiz...
gurur sebebidir hamile olmak, dunyadaki guzelliklerden bir tanesidir...

tşkler kızlar.. eşim onu espri olarak söledi.. yoksa kaçacak bi durum yok tabi.. :) eltime söledim hamile olma ihtimalim çok yüksek ve öle hissediorum die.. onun 3 çocuğu var.. doğsun da gör dünya kaç bucakmış dedi direk.. öle işte kızlar.. hemen kötü düşüncelerini bana yansıtmaya moral bozmaya çalışıolar.. ama dediğiniz gibi sağlık en önemlisi.. gerisi boş..

neden soyledin ki eltine? o da digerlerine yayacak cunku...seni rahat birakmayacaklar..su caanim gebelik gunlerin burnundan gelecek...

ayrica madem oyle kendi niye dogurmus 3 taneyi

neden soyledin ki eltine? o da digerlerine yayacak cunku...seni rahat birakmayacaklar..su caanim gebelik gunlerin burnundan gelecek...

ayrica madem oyle kendi niye dogurmus 3 taneyi

haklısınız, ama ağzımdan kaçırdım işte.. söylememem gerekiodu.. sonrasında çok sıkı tembihledim ama bilmiorum artık.. onun büyük kızı 12 ortanca 8 küçük 3 yaşında.. ikide bi büyük kızının yaptıklarını anlatıo.. ütü yapıo artık, çaylarımızı o getirio, ev işime yardım edio falan die.. kendince 3 çocukluyum ama yardımcım var izlenimi vermeye çalışıo.. benim çocuklarımın hepsi küçükmüş o yüzden ben daha vahim durumdaymışım.. söylememem geriodu...

sorarsa hamile degilim diyebilirsin (yalan soylemis olursun belki, ama en azindan bir muddet cenesini kapatir)

bence kiskanclik yapiyor olabilir elticaazin...kimseyi ilgilendirmez kac cocuk yaptigin...kaldiki su hayatta kolay olan ne varki?? hic birsey kolay degil..agzina lokmayi aliyorsunda cignemeden yutamiyorsun..hersey emek istiyor yani...hamileysen musmutlu olmak icin cok guzel bir sebebin var...inan suan sana gipta ettim ve yerinde olmayi cok isterdim

tşk ederim cnm.. söylediklerin insana moral veriyor, kendini ii hissettiriyor... söylediklerinin hepsinde sana katılıorum.. bakacak olan ben olduktan sonra onlara bişey sölemek düşmez..

tşk ederim cnm.. söylediklerin insana moral veriyor, kendini ii hissettiriyor... söylediklerinin hepsinde sana katılıorum.. bakacak olan ben olduktan sonra onlara bişey sölemek düşmez..

hah soyle kendine guven ve yapacagina inan...hic birsey kolay degil..bu cikisin bir gun iniside olacak emin ol..cocuklarin buyudugunde iyiki dogurmusum diyeceksin muhtemelen...birde ikiz annelerini dusun..birden 2 tane bebek ayni anda 2 tane ayni kucuklukte
Rabbim yardim eder canim merak etme...buarada tam belli oldugunda hamileligin buraya gelip bizlerle paylasirsan cok mutlu oluruz

haklısınız kızlar.. dr adetinden 4,5 gün önce de kan testinde çıkar dedi bana bilmiorum doğruluk payı var mı ama... yazcam hamile olduğumu ve beni yine tbrk eden siz olcaksınız başka kimse olmıcak buna adım gibi de eminim.. tşkler destekleriniz için... kötü durumdaydım şimdi iyiyim sayenizde...

walla doğuracan çocuğada mı karışıyorlar evet karışıyolar
şimdi bende hamileyim ama eşim dışında kimse bilmiyo
ablama günüm geçti dedim demediğini bırakmadı sanki gayrimeşru
sormuyo bile adet olmadın bi doktora git falan demiyo bile
bu sebepten bizde kimseye söylememe kararı aldık
birilerinin bişeyler söylemesinden çekiniyosan söyleme kulağını da kapa söylenenlere

Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Çevre ne der diye düşünmeyin, sonuçta aç değilsiniz açıkta değilsiniz, allaha şükür anne olarak yetersiniz evlatlarınıza, babasıda var bu çocukların ve gerekirse ailedende yardım alırsınız, daha şimdiden paniklemeyin. Hele bi öğrenin hamile olup olmadığınızı ve doğurun sonra allah yardım eder zaten

evet cnm, en güzelini yaparsın.. benim çevremdekiler de öyle maalesef.. işte bu yüzden çekiniorum... senin ilk hamileliğin mi.. ablan nie bu kadar tepki verdi.. :26:

Ben razıyım diyebilseydiniz keşke.
Konuyu hayretler içerisinde okudum.
Ne diyeceğiz nasıl diyeceğizkorkularınıza konu olan şey evladınız, evlatlarınız.
Kime ne üç tane dört tane beş tane olmuş.
Muhtaç mısınız. O çocuklara bakmak için birilerinden birşey mi bekliyorsunuz.
Bu bizim kararımızdiyebilin artık. Kocaman insanlarsınız. Üstelik anne babasınız siz.
Çocuklarınız var ve güçlü olmak güçlü durmak zorundasınız herkese karşı.
Benim de ürktüğüm korktuğum zamanlar oluyor.
Sonra diyorum ki hiçbirşey çocuklarımdan kıymetli değil.
Ben bir anneyim. Öyle bir güç geliyor ki bana kimseyi görmüyor gözüm.
Tatile çıkmalar, hamileliği saklamalar.
Bu yükle yaşanır mı.
Eğer hamileyseniz bi çocuğumz olacak diye mutlulukla söyleyin ki ağızları kapansın.
Aylarca nasıl söyleyeceğiz, söylediğimizde ne tepki alırız korkusuylastresiyle geçirmeyin hamileliğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…