- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Aranız nasıl bilmiyorum ama bak aklıma ne geldi, madem tebrik etmediler o zaman belli bir müddet söyleme sonra da bir şekilde karnın belli olunca geçen böyle böyle olmuştu o yüzden açıkcası içimden gelmedi dersin.
Okumadım konunu ama belliki kayınpederin insanı hayrete düşüren bir karaktere sahip.
eşinin babasına karşı konuşamaması kötü mecburen bu şekilde devam ediceksin yoluna.
Onları değiştiremezsin belki ama sen değişebilirsin...
Mesela ilk olarak İnsanların söyleyecekleri şeyleri umursamayarak değişime başlayabilirsin :)
Bakan, büyüten, uykusuz kalan, mutlu olan, ağlayan, sevinen sizken onlara ne oluyomuş?
Gencecik yasta 3 tane canavara bakabilecek güc sizde, kimseye de ihtiyacınız yok. Evinizin en güzel müziği 3 yavrunuzun sesleri olur inşallah.
aminn inş... :) işte bende tam kendime güvenim gelio, neden bakamayacakmışım benim çocuklarım sonuçta diorum kendi kendime, hemen yapamazsın edemezsin kolay mı tek başına, eve hapis olcan artık die resmen seviniolar... desteğin için tşk ederim cnm..
Genç yaşta anne olmak gibisi varmı?
Ben 26 yaşında anne oldum ve çok geç anne olmuşum diye düşünüyorum.
Kimseyi umursamayın, kim ne derse desin kafanıza takmayın, 1-2 sene zorluk çekersiniz belki ama ileride meyvelerini çokta güzel yersiniz.
Eğer hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
tşkler kızlar.. eşim onu espri olarak söledi.. yoksa kaçacak bi durum yok tabi.. :) eltime söledim hamile olma ihtimalim çok yüksek ve öle hissediorum die.. onun 3 çocuğu var.. doğsun da gör dünya kaç bucakmış dedi direk.. öle işte kızlar.. hemen kötü düşüncelerini bana yansıtmaya moral bozmaya çalışıolar.. ama dediğiniz gibi sağlık en önemlisi.. gerisi boş..
neden soyledin ki eltine? o da digerlerine yayacak cunku...seni rahat birakmayacaklar..su caanim gebelik gunlerin burnundan gelecek...
ayrica madem oyle kendi niye dogurmus 3 taneyi
haklısınız, ama ağzımdan kaçırdım işte.. söylememem gerekiodu.. sonrasında çok sıkı tembihledim ama bilmiorum artık.. onun büyük kızı 12 ortanca 8 küçük 3 yaşında.. ikide bi büyük kızının yaptıklarını anlatıo.. ütü yapıo artık, çaylarımızı o getirio, ev işime yardım edio falan die.. kendince 3 çocukluyum ama yardımcım var izlenimi vermeye çalışıo.. benim çocuklarımın hepsi küçükmüş o yüzden ben daha vahim durumdaymışım.. söylememem geriodu...
sorarsa hamile degilim diyebilirsin(yalan soylemis olursun belki, ama en azindan bir muddet cenesini kapatir)
bence kiskanclik yapiyor olabilir elticaazin...kimseyi ilgilendirmez kac cocuk yaptigin...kaldiki su hayatta kolay olan ne varki?? hic birsey kolay degil..agzina lokmayi aliyorsunda cignemeden yutamiyorsun..hersey emek istiyor yani...hamileysen musmutlu olmak icin cok guzel bir sebebin var...inan suan sana gipta ettim ve yerinde olmayi cok isterdim
tşk ederim cnm.. söylediklerin insana moral veriyor, kendini ii hissettiriyor... söylediklerinin hepsinde sana katılıorum.. bakacak olan ben olduktan sonra onlara bişey sölemek düşmez..
walla doğuracan çocuğada mı karışıyorlar evet karışıyolar
şimdi bende hamileyim ama eşim dışında kimse bilmiyo
ablama günüm geçti dedim demediğini bırakmadı sanki gayrimeşru
sormuyo bile adet olmadın bi doktora git falan demiyo bile
bu sebepten bizde kimseye söylememe kararı aldık
birilerinin bişeyler söylemesinden çekiniyosan söyleme kulağını da kapa söylenenlere
tşkler kızlar.. eşim onu espri olarak söledi.. yoksa kaçacak bi durum yok tabi.. :) eltime söledim hamile olma ihtimalim çok yüksek ve öle hissediorum die.. onun 3 çocuğu var.. doğsun da gör dünya kaç bucakmış dedi direk.. öle işte kızlar.. hemen kötü düşüncelerini bana yansıtmaya moral bozmaya çalışıolar.. ama dediğiniz gibi sağlık en önemlisi.. gerisi boş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?