Galiba hamileyim...

tşk ederim cnm.. söylediklerin insana moral veriyor, kendini ii hissettiriyor... söylediklerinin hepsinde sana katılıorum.. bakacak olan ben olduktan sonra onlara bişey sölemek düşmez..

Gerçekten bende senin yerinde olmayı isterdim. Yaşları birbirine yakın olan üç tane evladım var.. Düşüncesi bile ne kadar güzel ve gurur verici :103: Allah sağlık, sıhhat, iyilik versin yeterki...

tşk ederim güzel dilekleriniz için.. evet,Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemezmiş..sayenizde çift çizgiye hazırladım kendimi

Gerçekten bende senin yerinde olmayı isterdim. Yaşları birbirine yakın olan üç tane evladım var.. Düşüncesi bile ne kadar güzel ve gurur verici :103: Allah sağlık, sıhhat, iyilik versin yeterki...

amin, haklısınız... beni öyle bi moda soktunuz ki hamile olmazsam eğer oturup ağlıcam o derece :) tşkler...

evet cnm, en güzelini yaparsın.. benim çevremdekiler de öyle maalesef.. işte bu yüzden çekiniorum... senin ilk hamileliğin mi.. ablan nie bu kadar tepki verdi.. :26:

evet ilk hamileliğim çok heyecanlıyız biz
ablamı anlamıyorum inan kendisi evlendikten 4 ay sonra hamile kaldı bişey diyen olmadı
bizim için daha erkenmiş
doğrudur belki erkendir 9 aylık evliyiz, yaşayıp göreceğiz
ama bakabilecek güce sahibiz çok şükür
eşimde destek olacağını söyledi
çalışıyorum henüz kadroya geçemedim o yüzden sanırım
gerçi biz evlenirkende erken deyip burnumdan getirmişti herşeyi
şu an kendisi de 2. ye hamile daha ilk günden söylemişti ailece çok sevinmiştik
malesef benimki böyle oldu
üzülmüyor değilim

Çok duygulandım yazdıklarınızdan, ağlamamak elde değil Allah aşkı olan insanlara ne desem azdır.. Ağzınıza yüreğinize sağlık,sevgiler...

bende sandım ki üçüncü dördüncü falan.. üzülme lütfen.. o da seni düşündüğü için,işlerini yoluna koyduktan sonra olmasını istediği öle bi tepki vermiştir...ama haklısın, insan kendisi gibi heyecanlamayan, sevinmeyen bi yakınını gördüğünde ister istemez canı sıkılıyor... hele bi doğsun teyze oldum die sevinir zaten..

ablan seni kiskaniyor olmasin, ilk aklima gelen bu oldu gercekten...

erken filan diyebilirsin ama sonucta sizin hayatiniz...

valla kinin ne dediği önemli değil. bulamayan insan cok. allah vermiş işine karısılmaz. öyle diyene de ki 3 ü de birbirine sahip çıkar arka olur. hem hepsi bir aynı zamanda büyür çıkar. kime ne ne zaman çocuk yapacağima siz mi karısacaksınız. sağlam ve geniş ailem olsun istiyorum de bence... bende o cesaret olsa öyle derdim...

bakıma gelince zaten tecrübelisin 2 cocuk varmış. ilk 3 ay birinden destek al. sonrası gelir... gaz dönemi bitince tamam. cocukta ele avuca gelir... allah kolaylık versin.

Tüplerini bağlatma canım gelecekte ne olacagı hiç belli olmaz Allah korusun hastalık durumu gibi olaylar söz konusu olabilir ve yeni bir kardeşe ihtiyaç duyulabilir ayrıca 2-3 tane tanıdıgım tüplerini bağlatmışlardı hemde geri dönüşü olmayandan kısmı de degil bunlar yine hamile kaldı hiçbir koruma yöntemi %100 degil dedikleri olay bu olsa gerek.

desteğin için tşkler cnm... haklısın en azından ilk üç ay birinin yardımcı olması çok iyi olur.. yeri geldiğin de insanlara cevabını vermek lazım.. ben gibi susup oturan biriysen insanların üstüne çok gidiolar.. ama cevabını verince bi daha konuşamıolar...

bende tam bu yüzden o olaya cesaret edemiorum.. dediğin gibi dünya hali bu.. Allah korusun.. ya işte bende iki üç doğum k.yöntemini bir arada uygulamayı düşünüorum...

benimde şuan ağustosda 3 yaşına girecek bir oğlum ve 7 aylık bir kızım var.ben daha evlenmeden 4 çocuğum olsun istiyordum ve halada öyle istiyorum.bişey varki yaşım beni üzüyor.ve ben 3. çocuk planlarını şimdiden yapmaya başladım.kızım bezden çıktığı an düşünüyorm allahımda nasip ederse hayırlısıyla.işte 4. ne zaman yapacağım yaşım 34 olacak.:)) ne güzel yaşın genç ve 3 tane evladın olacak.yaşın geçmeden evlatlarını büyütmüş olacaksın.hiiiçç üzülme bence.hele heleki bakacak maddi gücün varsa.aç bir angara havası oyna.evet kesinlikle bakımları zor.amao zorlandığım dönemde dahi yok 3. düşünmüyorum fikrini bile geçiremiyorum içimden.çünkü çocukları.çoookk sevyorum.sakın başkalarını tınlama.insanları mutlu etmek zooorrr sen mutlu ol yeter.

Son düzenleme:
evet cnm haklısın.. sende ki de ii cesaret valla.. :) bende kalabalık çok çocuklu aileleri çok seviorum.. gözümü karartıp dördüncüyü de yapar mıyım orasını bilemiorum.. ya da benim karar vermeme gerek kalmadan öncekilerde olduğu gibi kendisi geliverir bi anda.. yok cnm çalışmıorum.. ünv okuodum açık öğretimden.. aslında bitti ama arapca dersini vermem için mutlaka kursa gitmem gerekio... alttan bi tek o dersim kaldı... bitince işim de hazırdı ama şu an çalışma planlarım biraz uzayacak gibi...

insanlar torunlari olsun diye deliriyorlar su dunyada bebek sevmeyen var mi ya
insallah bebeginin saglikla kucagina alirsin arkadasim tebrikler

tşk ederim cnm... bazıları bebek die delirir bazıları da tebrik bile etmez işte...

hayırlı olsun arkadaşım...
korunma yöntemlerine rağmen hamile kaldığına göre azimli olucak senin çocuklar

Aman böyle güzel sebeplerden yanın bitin canım :)

Sizin içinize siniyorsa kime ne?

Bence yanma bitmeden daha farklı yaklaşımlardan çekiniyorsunuz gibi geldi ama tam çözemedim aklınızdan geçeni, boş durmamış 3 tane yapmış falan mı derler diye düşünüyorsunuz

İleride bakabilecek olsam 5 tane yapardım millet ağzına çorap tıksın bayılıyorum bebişlere çocuklara

Pamuk, test yaptırdın mı merak ettim ?

Biliyorsun artık hiçbirşey çözümsüz değil, tüpleri bağlananda tüp bebek yapar.

Birde tüpü rahme yakın yerden kesmezsen yada bağlamazsan hamile kalanlar oluyor, bunlar doktor hatası, yoksa düzgün bir doktorla mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…