- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
mrb herkese o kadar canım sıkkın o kadar kötüyüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Bilmeyenler için bilgi vereyim ben yükseklisans yapıyotum şu anda ve y. Lisansm bitmeden kadrom geldi araş. Görevlisi olarak çalışıyorum ünide.
Y.lisansımda zaten uzadı bi dönem bu ay tezimin tamamlanmış olması jüri karşısında savunmasının yapılması gerekiyordu çünkü yine bu ay doktora müracaatları başlıyor.
Tezi hazırladım hocaya götürdüm ama yetersiz, çok eksiği var dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü..yetiştiremedim yani neden böyle oldu bende bilmiyorum niye zamanında çalışmadım da son zamana bıraktım bilmiyorum kendimi parçalamak istiyorım niye böyle oldu diye.
Hoca, jüriden ek zaman isteriz dedi verirlerse şubata filan kalır dedi. Şubatta başvurursun dedi doktoraya
Ama işte ek zaman verirler mi bilmiyoruz vermezlerse zaten y.lisansı uzattığım için son dönem olduğu için ilişiğim kesilcek işimi kaybedicem yani...
Hakettim belkide ben bunu
Evet bide sorunlar oluncaEvlilikle zor iste canim
Bişey demeyin ben anlatmak idtedimNe diyelim Elif ? Yani şansını denersin, uzatma almaya çalışırsın.
Keşke kocanı sıkboğaz etme eylemini azaltıp tezine odaklansaydın mı diyelim ?
İnş verirler zamanı yani evt eksikler var ama bir ayda da tamamlanabilirBildiğim kadarıyla ilk 3 ay uzatmayı kolay veriyor hocalar, ondan sonra uzatma istersen sıkıntı olabilir.
ama onun için de senin hazırlanıp tezini sunman lazım zaten, hocalar şunlar şunlar eksik şu kadar zamanda tamamla derler,
ya da çok eksikse kabul etmeyebilirler belki.
Pazartesi belli olacak zaman verip vermeyecekleri ondan sonra. Kurbanlık koyun gibi bekliycem daha kimseyede söylemefim annem çok üzülücekHemen eksiklerin ustune calismaya basla bence Elifcim.
Evet işte banada öyle söylendi hemen ilişiğin kesilir dedilerYeni yönetmelik sizi etkilemez. 20 nisandan önceki yönetmelikle aldıysanız süre konusunda bir sıkıntınız yok. Dilerseniz Yökü arayabilirsiniz. Ama sizi okuldan atamazlar. Öğrencilikten ilişiğiniz kesilmediği için kadronuzda da sorun olmayacaktır. Siz yine de bir görüşün ve içiniz rahat etsin. Şimdi üniversiteler süresi uzayan öğrencileri atmakla tehdit ediyor ama buna hakları yok.
Evet hayırlısı ama sence de bu biraz acımasızca bir yorum olmamış mı ben işimi seviyorum bölümümde de herkes memnun benfen ve en önemlisi kimseye muhtaç değilimBana kizanlar olacaktir ama ben en hayirlisinin bu olacagi gorusundeyim. Senin egitmenlik yapman bence dogru degil zaten, once problemlerinizi cozmelisiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun
Keske..gece gündüz fedakarlık yap bir haftada düzenlersin hepsini
haftaya da savunma tarihi al
savun yetiştirirsin
Kendi ayaklarinin ustunde durabilen bir kadin olman cok guzel tabi. Ben sadece egitim kismi uzerinde durdum. Bence egitimcilik sana uygun degil. Ben sana calisamazsin demedim ki. Silgi krizi yasadik, kendini yakiyordun, asistan mesaj atti diye dunyayi yiktin. Ogrenci not aldi diye hatirliyor musun bunlari?Evet hayırlısı ama sence de bu biraz acımasızca bir yorum olmamış mı ben işimi seviyorum bölümümde de herkes memnun benfen ve en önemlisi kimseye muhtaç değilim
Bunları ben işim olmasaydı da yaşayacaktım sonuçta eşimle ayrı binalarda ayrı bölümlerdeyiz, hadi işimi iyi yapmasam memnun olmasa bölümdeki hocalarım haklısın derim.Kendi ayaklarinin ustunde durabilen bir kadin olman cok guzel tabi. Ben sadece egitim kismi uzerinde durdum. Bence egitimcilik sana uygun degil. Ben sana calisamazsin demedim ki. Silgi krizi yasadik, kendini yakiyordun, asistan mesaj atti diye dunyayi yiktin. Ogrenci not aldi diye hatirliyor musun bunlari?
Torpulenmen gerek.
Kendi ayaklarinin ustunde durabilen bir kadin olman cok guzel tabi. Ben sadece egitim kismi uzerinde durdum. Bence egitimcilik sana uygun degil. Ben sana calisamazsin demedim ki. Silgi krizi yasadik, kendini yakiyordun, asistan mesaj atti diye dunyayi yiktin. Ogrenci not aldi diye hatirliyor musun bunlari?
Torpulenmen gerek.
Yök mü söyledi enstitü mü?Evet işte banada öyle söylendi hemen ilişiğin kesilir dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?