Galiba KV beni aptal saniyor

sende ona öyle davran o sana nasıl iyi görünüp bişeyler demiyosa saklıyosa sende aynı şekilde ol.. ona ima etsen yada direk söylesen hem herşey daha kötü olacak ve o kendini haklı çıkarmaya çalışcak eşinle bu defa aran bozulur bence. KV sonuçtaaaa hepsi aynı kafa.

Tatlım her yaptığını söylemek zorunda değil tabi sende ona söyleme kocanın haberi olduktan sonra senden sıkıntı yok takma kafana. İkinci kez inmeseydin tel açıp zile bastım ama yoktun diye sorarsın evdeysen gelcem gibi böylece mesafe koyduğunu anlar. O sana karışsa hoşuna gider mi

neden saklıyor ki senden anlamadım
yani kime ne değil mi koca kadının aldığı halıdan?
istediğini alır satar herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil zaten ama zaten görmüşüm niye saklıyosun
sonrasında yalanlar sıralıyıp beni aptal yerine koyuyosun ben buna üzüldüm

istediğini alır satar herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil zaten ama zaten görmüşüm niye saklıyosun
sonrasında yalanlar sıralıyıp beni aptal yerine koyuyosun ben buna üzüldüm

üzülme nereye kadar saklicak kii merak etme ortaya çıkar yakında..

Kiskanacaginizi mi dusunuyolar. Neden saklanir ki bilemedim.
Ama susacaginiza ilk gordugunuz anda hali mi aldin gulu gule kullan deseydiniz.
dememe fırsat bırakmadıki lafı ağzıma tepti konuyu değiştirdi o an bende bozuldum zaten susmayı tercih ettim
bide asla insanların yüzüne vuramam ben yapım öyle

Niye bu kadar takıyorsun ki ben anlamadım .
Kişi kendinden bilirmiş işi derler demek sana karşı pek de iyi şeyler hissetmiyor ki
aynı şeyleri senden beklediğinden saklamak istemiş ..
Hiç takma, takılacak birşey de yok bence kv nin zırvaları de geç ..
Bu kadar önemsiz şeyleri dert edersin, çok yıpranırsın .

niye saklamak istesin ki halı aldığını.
eninde sonunda sermeyecek mi?

aman boş verin, yerinizde olsam " halı almışsın güle güle kullan , siz baş başa oturun, aşağıda işlerim var" der inerdim, hiç yalanlarını dinlemeden.

ne gerek var.

Bence halıyı gördüğünü farketmemiştir.
Ama insan halı aldığını neden saklar anlamıyorum.

Benim kv de çok fazla yalan söyler.
Eltim de ben de sürekli yalanı anladığımızı belli eder çok abartırsa yüzüne vururuz.
Ama kadının hala burnu yanmadı. Aynı tas aynı hamam...

Neden halı aldığını sizden saklıyor?
Siz niye bu kadar takıldınız sakladığına?
bilmiyorum kendimi kötü hissettim asla kötü niyetli bi insan değilim ne kıskanırım ne ederim
benle paylaşsa mutlu olur hayırlı olsun derdim
bide zoruma giden o komşuyla da bi samimiyeti yok onunla bir olup benden gizlemesi
ben senin kızın sayılırım niye bi yabancıyla bir olup beni aptal yerine koyuyorsun
kadın ne düşündüyse artık

hep yapar böyle şeyler herkesten bi şeyler saklar
aslında diyorum bi kere yüzüne vurayım bi daha yapmasın ama yapamıyorum

Haliyi saklamasindan ziyade yalan atmasi sasirtti beni disarda isim vardi dese yeterdi niye cok gizli sakli bisey yapmis gibi davranmis ki.bosver takmamaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…