- 14 Ocak 2015
- 59
- 20
- 98
- 43
- Konu Sahibi seheryellerim
-
istediğini alır satar herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil zaten ama zaten görmüşüm niye saklıyosunneden saklıyor ki senden anlamadım
yani kime ne değil mi koca kadının aldığı halıdan?
istediğini alır satar herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil zaten ama zaten görmüşüm niye saklıyosun
sonrasında yalanlar sıralıyıp beni aptal yerine koyuyosun ben buna üzüldüm
dememe fırsat bırakmadıki lafı ağzıma tepti konuyu değiştirdi o an bende bozuldum zaten susmayı tercih ettimKiskanacaginizi mi dusunuyolar. Neden saklanir ki bilemedim.
Ama susacaginiza ilk gordugunuz anda hali mi aldin gulu gule kullan deseydiniz.
bilmiyorum kendimi kötü hissettim asla kötü niyetli bi insan değilim ne kıskanırım ne ederimNeden halı aldığını sizden saklıyor?
Siz niye bu kadar takıldınız sakladığına?
hep yapar böyle şeyler herkesten bi şeyler saklarBence halıyı gördüğünü farketmemiştir.
Ama insan halı aldığını neden saklar anlamıyorum.
Benim kv de çok fazla yalan söyler.
Eltim de ben de sürekli yalanı anladığımızı belli eder çok abartırsa yüzüne vururuz.
Ama kadının hala burnu yanmadı. Aynı tas aynı hamam...
bilmiyorum kendimi kötü hissettim asla kötü niyetli bi insan değilim ne kıskanırım ne ederim
benle paylaşsa mutlu olur hayırlı olsun derdim
bide zoruma giden o komşuyla da bi samimiyeti yok onunla bir olup benden gizlemesi
ben senin kızın sayılırım niye bi yabancıyla bir olup beni aptal yerine koyuyorsun
kadın ne düşündüyse artık
genelde bi şey satın alır soylemez sonra onu çıkarır kzım aldı derSizden neden saklamış olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?