Galiba KV beni aptal saniyor

oda bişey mi, benim kaynana gider bir haliya 500 tl verir.
sonra eskileri bana kaktırır.
üstelik benim ev yeni gelin evi. gelde sinir olma ...

aynen öyle

ben de her aldıgım şeyden bahsetmek istemem.KV niz de öyle düşünmüş.siz çok büyütüyorsunuz

çok önemli mi,madem soraydın yada halını güle güle kullan diyeydin

Keske deseydin hayırlı olsun güzel günlerde kullan diye.. bende senin gibi dert ederim boyle anlıyorum seni

Kayınvalîden seni aptal yerine koyduğu yok! Sadece yalan söyleme hastalığı var !

siz mi çok hassassınız yoksa ben mi çok umursamazım acaba? benim gözümün önünde dursa bana ne der geçerim, boşverin siz de durmayın üzerinde.. belki oğlu duysun istemiyordur vardır bir düşündüğü..

Ne meraksızsın Ofisim yaw, bayılırım ev eşyalarına kesin sorardım anne aç bakayım desenine derdim, o da yalan söyleyemezdi

aklıma benim kv geldi
o da elinde olan şeyi benden ister
belki seninkide sen halı isteme diye böyle davranıyor

ayy bizim gelin yapardı.annem de farklı bir şey görsün hemen kardeşime baaak annen gene ne almış diye.ona neyse.sanki 5 kuruş para verirde

Bence sizin böyle takık olduğunuzu bildiği için saklama gereği duydu. Asansörün ışığından geldiğini anlamalar, her hareketini takip etmeler falan...
Size ne ne alırsa alsın yani, ben neredeydin, şuradaki paketli şey ne diye bile sormam çok samimi de olsam. Aynı şekilde hesap da vermem ve aldığımı da saklarım. Hoşlanmam şunu aldım, bunu aldım demekten.

Bence o an yapmaliydin.
Aaa anne yeni hali gordum, markette hali mi satiyorlar mis diye sorabilirdin salaga yatip.
Aman bosver, aldiysa aldi.

niye saklanır ki çok saçma geldi eşinizden parasını aldıda eşiniz bilmenizi istemedi filan mı acaba

enteresan bir durum.alt tarafı bir halı.niye gizliyor ve saklıyor ki? bu işte bir iş var.
genelde huyumudur aldığı şeyleri gizlemek,söylememek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…