- 14 Ocak 2015
- 59
- 20
- 98
- 43
- Konu Sahibi seheryellerim
-
bende yalan söylemesine ve beni aptal yerine koymasına üzüldüm zatenHaliyi saklamasindan ziyade yalan atmasi sasirtti beni disarda isim vardi dese yeterdi niye cok gizli sakli bisey yapmis gibi davranmis ki.bosver takmamaya calis
Yakında özel bir gün falan var mı? Belki sana hediye aldı sürpriz yapacak.bilmiyorum kendimi kötü hissettim asla kötü niyetli bi insan değilim ne kıskanırım ne ederim
benle paylaşsa mutlu olur hayırlı olsun derdim
bide zoruma giden o komşuyla da bi samimiyeti yok onunla bir olup benden gizlemesi
ben senin kızın sayılırım niye bi yabancıyla bir olup beni aptal yerine koyuyorsun
kadın ne düşündüyse artık
işte bende bunu anlamadım ya canımistediğini alır satar herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil zaten ama zaten görmüşüm niye saklıyosun
sonrasında yalanlar sıralıyıp beni aptal yerine koyuyosun ben buna üzüldüm
Yakında özel bir gün falan var mı? Belki sana hediye aldı sürpriz yapacak.
daha hiç hediye almadı bana halı asla almaz.zaten evine halı alacaktı diyordu alıcam diyeYakında özel bir gün falan var mı? Belki sana hediye aldı sürpriz yapacak.
sebebi budur kesinlikleişte bende bunu anlamadım ya canım
kimi yaşlılar bayılıyor yalana dolana ne demekse
kimisi de şöyle düşünüyor sen ondan bişey isteme yani durumu yok diye
göstermek için kendini aldıklarını saklar edermiş kimisi
seninki de böyle bir tür demek ki
hep yapar böyle şeyler herkesten bi şeyler saklar
aslında diyorum bi kere yüzüne vurayım bi daha yapmasın ama yapamıyorum
kafama söyle takıyorum hep böyle yapıyorya kendi akıllı ben aptalım sankiöyle ara sıra esiyo işte insanlara sende söyleme hiçbir şeyi ona olur biter kafanada takma ama uyuzmuş biraz
dünden beri bu sorun içimi kemiriyor bugün desem ''dün kaynadı laf arasında sahii halımı aldın''Bence yapmalısın çok rahatlayacaksın :)
Katılıyorum :)Aman boşver. Kokusu cıkar pek yakında. Bekle gör.
dünden beri bu sorun içimi kemiriyor bugün desem ''dün kaynadı laf arasında sahii halımı aldın''
illaki çıkaracak halıyı saklamaya almadı ama kzım aldı diyecekKatılıyorum :)
ya ben bu konularda çok pasifim çok korkarım insanları kırmaktan kendim hep üzülürüm onun için.kafama söyle takıyorum hep böyle yapıyorya kendi akıllı ben aptalım sanki
bu da zoruma gidiyor
acaba diyorum bundan sonra herşeyi yüzüne vursamda anlasa ne kadar akıllıymış
diyim demi içimi kemirecegine diyim rahatlıyım sonra doya doya seyrediyim yüz ifadesiniAaa bu olay dün olduysa yeni bir olay beklemeye gerek yok aynen öyle söyle :)
aynen bende öyleyim ama sonra kendime güvenim ve saygım kalmıyo üzülüyorumya ben bu konularda çok pasifim çok korkarım insanları kırmaktan kendim hep üzülürüm onun için.
bugüne kadar hiç denemedim birinin yanlışını yüzüne vurmayı ama sonra çok soğuyorum o insandan.
sanırım karakter meselesi. bence direk yüzüne vurma ama ima et nasılsa yüz yüze bakıcaksınız...
ve bunu sırf kendim rahatlıyım diye yapıcamaynen bende öyleyim ama sonra kendime güvenim ve saygım kalmıyo üzülüyorum
zaten sen sakladın ettin demiycem dünkü halımı almıştın laf arasında kaynadı diycem
belki utanır yaptığındanve bunu sırf kendim rahatlıyım diye yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?