Galiba KV beni aptal saniyor

Haliyi saklamasindan ziyade yalan atmasi sasirtti beni disarda isim vardi dese yeterdi niye cok gizli sakli bisey yapmis gibi davranmis ki.bosver takmamaya calis
bende yalan söylemesine ve beni aptal yerine koymasına üzüldüm zaten
herşeyi gösterip paylaşmak zorunda değil zaten

Vardır bir sebebi komşusunundur belki. rica etmiştir kimseye söyleme sakla diye.esi falan kızabilir gizli biriktirdigi para ile almıştır. Ne biliyim dünya çeşit sebep olabilir.ama buna takilmaniz gereksiz sizinle ilgili bi konu değil. Belki bilmemeniz gerekiyo sizde umursamayin.boyle küçük şeyleri dert edinmeyi hiç anlamıyorum.ben oralı bile olmam neyse ne.

Yakında özel bir gün falan var mı? Belki sana hediye aldı sürpriz yapacak.

istediğini alır satar herkes özgür kimse kimseye hesap vermek zorunda değil zaten ama zaten görmüşüm niye saklıyosun
sonrasında yalanlar sıralıyıp beni aptal yerine koyuyosun ben buna üzüldüm
işte bende bunu anlamadım ya canım
kimi yaşlılar bayılıyor yalana dolana ne demekse

kimisi de şöyle düşünüyor sen ondan bişey isteme yani durumu yok diye
göstermek için kendini aldıklarını saklar edermiş kimisi
seninki de böyle bir tür demek ki

sebebi budur kesinlikle
ama beni tanıyor ne kimsedenn bişey beklerim ne umarım

öyle ara sıra esiyo işte insanlara sende söyleme hiçbir şeyi ona olur biter kafanada takma ama uyuzmuş biraz
kafama söyle takıyorum hep böyle yapıyorya kendi akıllı ben aptalım sanki
bu da zoruma gidiyor
acaba diyorum bundan sonra herşeyi yüzüne vursamda anlasa ne kadar akıllıymış

Ben benim kvdenin entrikalarına yalanına dolanına taksaydım oooo çokdan sinir ruh hastalıkları hastanesinde olurdum benimkide kızlarına birşey aldımı ilk işi ablan verdi parasını yada iki saat açıklama yapar bende alacağı vardı şuna buna lazım oldu birgün yetti artık deyip offff anne neyse ney kızlarına birşey alırsın kime nee ne demeye bu kadar açıklama yapıyon dedim bizimkinde laf hazır işte oğluma almıyomyaaa allah hesap sorar diye açıklama yapıyom 1. Si bu 2. Si belki bana kızarsında oğluma söylersinde çoçuğum bana gıcık olur diye söylüyom ben kızlarıma alıyom herkes kendi kızına alsın allasen kimden korkcamda işte oğluma ayıp olmasın diye yapıyormuşbelki oda kızına almışsa ondan saklıyordur bizimkide artık saklıyo her aldığını

kafama söyle takıyorum hep böyle yapıyorya kendi akıllı ben aptalım sanki
bu da zoruma gidiyor
acaba diyorum bundan sonra herşeyi yüzüne vursamda anlasa ne kadar akıllıymış
ya ben bu konularda çok pasifim çok korkarım insanları kırmaktan kendim hep üzülürüm onun için.
bugüne kadar hiç denemedim birinin yanlışını yüzüne vurmayı ama sonra çok soğuyorum o insandan.
sanırım karakter meselesi. bence direk yüzüne vurma ama ima et nasılsa yüz yüze bakıcaksınız...

aynen bende öyleyim ama sonra kendime güvenim ve saygım kalmıyo üzülüyorum
zaten sen sakladın ettin demiycem dünkü halımı almıştın laf arasında kaynadı diycem

Bence srn fazla takıntı haline getırmişssin canım .bak bukadarcık şeye takılırsan ilerde sınır hastası olursun soyleyim.
Vardır bi bildiği deyıp gec.uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…