Galiba KV beni aptal saniyor

Bnm eltim kayınvalidem bişeyler alınca sürekli kızar ve söylenir. Evler ayrı maaşler ayeı olmasına rağmen ne gerek vardı, ınlara para harcıcağına bize yardım et öyylede böyle. O da her aldığını saklar ondan. Hatta yeniyse ve farkettiyse varsı sen görmemişsin bişe der. Bende kızıyorum neden böyle yapıyorsun para bnm keyf benm alırımda kullanırımda de geç kenara diorum ama anlamıor. Belki sizinkide bişe dersiniz die çekinmiştir. Yada dwvamlı para yok yardım edin die yakınan biriyse yeni bişe aldığını görme istemiştir. Be olsam gördüğüm an aaa galı almışsın güle güle kullan iyi yapmışsın nereye sercen falan dersim heralde

yok asla öyle bişeyim olmaz hatta eşimle ona hep şunu deriz istediğini al yaptır ye gez
ne o bizden bişey umar ne biz ondan çok şükür onunda durumu iyi bizimde
ama çok haklısın o an ben halıyı gördüğümü söyleyip hayırlı olsun desem şimdi bunları dert etmiycektim ne de
kv arka arkaya yalan sırlamak zorunda kalacaktı şimdi düşününce o yalan söyledi ama bende buna izin verdim
bende suçluuyum

cnm yıkamadan gelmiş olmasın halı!
hemde söyleseydin bu halıda neyin nesi diye. ayrıca siz lafmı ediyorsunuz kendine alınca bişiler bana almadı diye ondanmı çekindi ki bilemedim cnm yaaa

hayır sen sormayı atlamışsın o da söylemek istwmemiş olabilir yani. Mdraklanma dayanamaz elbet söyler yada serince görüraün. Bwnxe şu an boşa takıon kafana:-D

Allah aşkına sorun eşya alması mı ? anlayışına kurban olduğum yapma yaa

Peki sorun eşya alması değilse kayınvalideniz sizden neden saklıyor? Sizin için sorun değildir tabi. Ama kayınvalideniz tam tersini düşünüyor belli ki. Bırakın sizi aptal yerine koysun çok mu önemli, siz de görmezden gelin.

neyse birazdan uğrar bana
soracağım ve kapanacak konu
taktığıma değmez ne düşünüyosam bir daha böyle durumlara müsade etmiycem
açık ve net olmak her ilişkide önemli birilerinin yanlış yapmasına göz yummakta yanlış
o da anlasın farkına varsın bişeylerin

Bence siz abartıyorsunuz almışsa almış söylemek zorunda değil takmayın böyle şeyleri kafaya bence

bence hiç konuyu açmayın.
boşu boşuna gerginlik çıkmasın.
kocaman kadın ne yaparsa yapsın.

Aldığı halıyı neden saklasın ben onu anlamadım. Kendi evine almış sonuçta. Hadi sakladı neden bozuluyorsunuz sizin evinizden almadı ya yani boşverirdim üzerinde durmazdım yani banane almışsa almış bu kadar incelemeye ne gerek var aynadan gördüm halıyı içeri götürdü yok markete gittim diye yalan söyledi sonra belki markete gitmiştir gerçekten deriz diye şeker bitmiş markete de gidemedim dedi diyorsunuz markete gittim demiş üstüne markete gidemedim der mi bir insan neden takıldınız anlamadım senin halıyı gördüğünü bile bilmiyordur.

tatlım kv gelirse aaa anne laf girdi unuttum . girişte halı gördüm hayırlı olsun yenimi deyiver bitsin :)

ben ayrıntılarıyla anlattımki sizde yaşananlara daha objektif bakasınız
ama tabiki herkes istediği gibi bakmakta serbest yapacak bi şey yok
herkesin anlayışı farklı saygı duyarım

insanlar ne basit hesaplar peşinde yaa. halı alsa ne almasa ne. birde yalanlara batmış saklayacağım derken. kendi kendini yalancı çıkarmış. sen aptal yerine konmuş olmuyorsun bu durumda. o komik duruma düşmüş oluyor bence. sanki sana ne yani halı aldıysa aldı güle güle kullan der geçersin. hiç anlamsız hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…