Galiba KV beni aptal saniyor

Şimdi sen aptal yerine mi konmuş oldun.Bilmiyormuş gibi davranmak yerine halın hayırlı olsun deseydin.Gerçi ben olsam kinayeli güler geçerdim.

diyim demi içimi kemirecegine diyim rahatlıyım sonra doya doya seyrediyim yüz ifadesini

Ondan sonra kv'de sinirden oglu ile konusup doldursun ondan sonra doya doya oglu senin ile konustugunda senin yüz ifadeni seyredir..

Yok yani, hem kv'denin yanina gidiyorsun sik sik, takip ediyorsun bide düsmanmis gibi "doya doya yüz ifadesini seyredirim". Ya kadin sana herseyi anlatmak zorunda mi? Desen çok büyük bir sir, niye kendinde tutuyor diye merak eder insan fakat alt üst bir hali ya, BIR HALI. Kim bilir kadin sürpriz yapacak, yada aldigi seyleri insanlara söylemeyi sevmiyor, yada esinden biriktirdigi gizli paradan aldi o haliyi. Açikçasi, sana ne yani? Niye hiç olmadik yerde huzur bozmak istiyorsun?

Gerçekten burda bir gelin konu açsa "kv' hep beni didikliyor" diye hepimiz o kv'deyi suçlariz, vay nasil kv'de diye. Kusura bakmada senin yaptigin farkli degil. Kv'de evde degil, yine takiptesin, acaba markette mi, aah bak asansör gidiyor kv'ye felan. Ya birak bunlari, kendi hayatin yok mu? Acilen bir ise girmeni, yada hobi edinmeni tavsiye ederim. Bu genç yasta, mahallenin dedikoducu yasli nenenler ile ayni mentalitede olman çok üzücüdür.

bu yorumundan şunu anlıyorum ya sırf farklı bi yorum yazmıs olayım laf olsundedin yada anlamanda sorun var lütfen yazdıklarımı tek tek oku sorunum neymiş anlamamışsın sen
kv yi ben sık sık ziyaret ederim art niyetten değil bi şeye ihtiyacı varmı diye
sende annene yada bi yakınına sık sık neden gidiyosun sanırım takip etmek için
ben o ayrıntıları gecen zamanı anlatmak için yazdım
bi markete gidip parayı unutup dönmek için çoook uzun bi süre oldugunu anlayın diye
birde kac kere yazdım kimse kimseye hesap vermek zorunda değil
benim takıldığım yalan söylemesi sorunum bu
iyi niyetliysen zaten beni anladın
ama değilsen zaten ne yazsam boş arkadaşım

Belki yıkamaya verdi halısını ben yıkamaya verdiğimde yeni almış gibi paketliyorlar

hep yapar böyle şeyler herkesten bi şeyler saklar
aslında diyorum bi kere yüzüne vurayım bi daha yapmasın ama yapamıyorum

canım kişisel tercihi huyu demekki, sana özel bi durum değil, bence bu kadar kafaya takma, demekki sana senin düşündüğün kadar içten değilmiş, biraz mesafeli takıl, kendi işlerinle güçlerinle oyalan

Belki yıkamaya verdi halısını ben yıkamaya verdiğimde yeni almış gibi paketliyorlar
değil canım aynı binadayız dedim ya öyle olsa haberim olurdu
keşke ben ben yanlış düşünmüş olsamda koskoca kadın kendi parasıyla aldığı
alması da gayet normal olan bi halıyı saklamak için yalan söyleyip hem kendi günaha girmeseydi
hemde beni kendinden böyle böyle sogutmasaydı

Yorumlari okumadim ama kizi gorumceniz ya da eltiniz var da ona aldiysa belki soylemek istememistir. Ya da yakinda ev alan filan bir tanidiginiz

bir k.valide aldığı halıyı gelininden niye gizler bence onu bir düşünün.demek ki sizden kaynaklanan gizlemesine neden olan şeyler yaşamışsınız önceden.komşusu bile saklamış bunu.

halı alıp size söylememesini takacak kadar da olayı abartmışsınız.

Benim kayınvalidemde genelde gizler böyle sonradan ortaya çıkar ama o an gizler. Bende hiç üstünde durmam banane söylemek istemiyorsa kendi bilir. Hatta benimkisi abartır bazen, bir gün sabah işe gelmek için dolmuş bekliyorum kayınvalidemi gördüm ayak üstü konuştuk hayırdır anne sabah sabah nereye gidiyorsun dedim bir işim var dedi. Hastalık ya da kötü bir şey değildir inşallah dedim. Yok yok bir işim var dedi ısrarla söyemek istemedi. Akşam oraya gittiğimizde ne yaptın anne halledebildin mi işini dedim. Ne işi dedi ne bileyim sen sabah gidiyordun ya bir işim var diye dedim. Yokk yok ben seni kandırdım işim var diye biraz yürüyüş yapıp eve geldim dedi. Oysaki ben tramvaya binip gittiğini gözlerimle gördüm. Manalı manalı güldüm bende ne yapayım.

inan ki hiç bir neden yok onun yapısı öyle o öyle yaptıkça senin dediğin gibi
kendimi sorguluyorum niye böyle yapıyor sorun bendemi diye ama yok
birde komşuya bile gizletiyor ne dediki o bile söylemedi
bu bile sorun benim açımdan insanlara bile beni yanlış tanıtıyor bu tutumuyla

yani durup dururken söylememeyi tercih edebilir, ama koskoca kadın olarak ben yalancı olacağıma istemesem de doğruyu söylemek zorunda hissederdim, her aldığını sana söylemek zorunda mi diyen arkadaşlara cevap olarak eklemek istiyorum.Zaten konu sahibinin derdi aldığını saklaması değil, yalan söylemesi, kendisini aptal yerine koyması

Boşver be canım herkesin kendi ayıbı öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…