- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi seheryellerim
-
Şimdi sen aptal yerine mi konmuş oldun.Bilmiyormuş gibi davranmak yerine halın hayırlı olsun deseydin.Gerçi ben olsam kinayeli güler geçerdim.Merhaba hanimlar dun yasadigim bir olay hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum
Ben kv ile ayni binada oturuyorum.Dun evine gittim zile bastim acan olmayinca markettedir heralde diye geri dondum
Yarim saat sonra yine gittim.Ben katimda asansor beklerken baktim kv nin katinda mesgul asansor hah dedim galiba gelmis
Neyse cagirdim asansoru indim.Baktim kapida bir de bayan ayakkabisi bastim zile kv acti
Geldigime memnun olmamis bi ifadeyle ha senmiydin dedi
Bende kim var anne dedim
X teyzen dedi (alt komsumuz)
Sen gec bizde namaza duruyoduk dedi hemen dondu namaz kildiklari odaya girdi
Antrede duvara dayali ambalajli birde hali vardi
Kendi kendime hali almaya gitmis demekki dedim
Bende gectim iceri oturuyorum. Namaz arasinda kv kalkip haliyi kucaklayip yatak odasina goturdu oturdugum yerden aynadan gozukuyor
Tekrar gitti namzini kildi komsu teyzeyle yanima geldiler.Teyzeyle merabalastim.kv hal hatir sordu bana az once geldim yoktun dedim.Halimi aldin diyecektimki lafi agzima depti markete gittiydim dedi.
O ara komsu da bisey demiyo lafi degistirdiler kadin bana sorular sordu falan konu degisti.
Kv cay koymaya kalkti bende arkasindan kalktim yardim ediyim diye bakti seker az bu aralar marketede gidemedim eksik cogaldi dedi
Pot kirdigini anlayinca hemen cevirdi demin markete gittimde parayi unuttum geri dondum dedi .parayi alip gidecekken x teyzen geldi gidemedim dedi.Ben bu arada yalanlarin farkindayim haliyi alip sakladigini ve soylemedigine bozugum o konusuyo bende dinliyorum neyse
Iceri girdik bu sefer x teyze yolda olan bi olaydan bahsetti kv de piskin piskin yorum yapti belliki birlikte gitmisler gelmisler.Ama hali almaya gittik demiyolar kadinida tembihlemis
Benim bu duruma cok canim sikildi kv ben cocukmusum kormusum yada aptalmisim gibi benden olani biteni gizledi
Gordum yani koskoca ambalajli hali gormedigimi mi dusundu acaba
Kendime de kizdim niye aptal yerine konulup yalanlarini dinliyosun desene hali neydi iste hali almisinya niye demiyosun diye
Ama diyemiyorum iste insanlarin yalan ve yanlislarini yuzlerine vuramiyorum
Ama sonra aptal yerine konduguma uzulup duruyorum.
Sizce ne yapmaliydim yada yapmaliyim
Katılıyorum :)
haklısın cok taktım ama ne zamana kadar buna izin vereceğim böyle yapmasın istiyorum cocukmuyum benBence srn fazla takıntı haline getırmişssin canım .bak bukadarcık şeye takılırsan ilerde sınır hastası olursun soyleyim.
Vardır bi bildiği deyıp gec.uzme kendini
cok bozuldum diyemedim ve pişmanımŞimdi sen aptal yerine mi konmuş oldun.Bilmiyormuş gibi davranmak yerine halın hayırlı olsun deseydin.Gerçi ben olsam kinayeli güler geçerdim.
Çocuk degulsınde yapsın ne olacak ki o kendini aptal yerıne koyuyor haberi yok.haklısın cok taktım ama ne zamana kadar buna izin vereceğim böyle yapmasın istiyorum cocukmuyum ben
diyim demi içimi kemirecegine diyim rahatlıyım sonra doya doya seyrediyim yüz ifadesini
bu yorumundan şunu anlıyorum ya sırf farklı bi yorum yazmıs olayım laf olsundedin yada anlamanda sorun var lütfen yazdıklarımı tek tek oku sorunum neymiş anlamamışsın senOndan sonra kv'de sinirden oglu ile konusup doldursun ondan sonra doya doya oglu senin ile konustugunda senin yüz ifadeni seyredir..
Yok yani, hem kv'denin yanina gidiyorsun sik sik, takip ediyorsun bide düsmanmis gibi "doya doya yüz ifadesini seyredirim". Ya kadin sana herseyi anlatmak zorunda mi? Desen çok büyük bir sir, niye kendinde tutuyor diye merak eder insan fakat alt üst bir hali ya, BIR HALI. Kim bilir kadin sürpriz yapacak, yada aldigi seyleri insanlara söylemeyi sevmiyor, yada esinden biriktirdigi gizli paradan aldi o haliyi. Açikçasi, sana ne yani? Niye hiç olmadik yerde huzur bozmak istiyorsun?
Gerçekten burda bir gelin konu açsa "kv' hep beni didikliyor" diye hepimiz o kv'deyi suçlariz, vay nasil kv'de diye. Kusura bakmada senin yaptigin farkli degil. Kv'de evde degil, yine takiptesin, acaba markette mi, aah bak asansör gidiyor kv'ye felan. Ya birak bunlari, kendi hayatin yok mu? Acilen bir ise girmeni, yada hobi edinmeni tavsiye ederim. Bu genç yasta, mahallenin dedikoducu yasli nenenler ile ayni mentalitede olman çok üzücüdür.
hep yapar böyle şeyler herkesten bi şeyler saklar
aslında diyorum bi kere yüzüne vurayım bi daha yapmasın ama yapamıyorum
değil canım aynı binadayız dedim ya öyle olsa haberim olurduBelki yıkamaya verdi halısını ben yıkamaya verdiğimde yeni almış gibi paketliyorlar
diyim demi içimi kemirecegine diyim rahatlıyım sonra doya doya seyrediyim yüz ifadesini
bu benimde aklıma geldi, ya kıskanırsa diye düşünmüş olabilirYorumlari okumadim ama kizi gorumceniz ya da eltiniz var da ona aldiysa belki soylemek istememistir. Ya da yakinda ev alan filan bir tanidiginiz
inan ki hiç bir neden yok onun yapısı öyle o öyle yaptıkça senin dediğin gibibir k.valide aldığı halıyı gelininden niye gizler bence onu bir düşünün.demek ki sizden kaynaklanan gizlemesine neden olan şeyler yaşamışsınız önceden.komşusu bile saklamış bunu.
halı alıp size söylememesini takacak kadar da olayı abartmışsınız.
yok kendine alacaktı zaten söylüyodu hem alacağım diye bahsediyo alıncada gizliyo dedim ya enteresan birisiYorumlari okumadim ama kizi gorumceniz ya da eltiniz var da ona aldiysa belki soylemek istememistir. Ya da yakinda ev alan filan bir tanidiginiz
değil canım aynı binadayız dedim ya öyle olsa haberim olurdu
keşke ben ben yanlış düşünmüş olsamda koskoca kadın kendi parasıyla aldığı
alması da gayet normal olan bi halıyı saklamak için yalan söyleyip hem kendi günaha girmeseydi
hemde beni kendinden böyle böyle sogutmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?