Galiba patronuma aşık oldum

eksik yazmışsın.
bide aklını uçkuruyla bozan dicektin
buda cezbedici bişey sanırım ama bende bir sorunmu var :26:

Son düzenleme:

yukarda da yazdım çocukluk arkadaşımda senin kafadan
inş. bu hayallerin düşüncede kalır icraate dökmezsin
yoksa çok ah vah edersin

Boş dairesini kötü amaçlar için kullanan bir adam işe yürüyerek gitse ne gitmese ne Allah aşkına.

Neyin mütevaziliğiymiş bu.

Benim evim işime yakın olsa ben de yayan giderdim

Baksana adam dubleks villasını kullnmıyormuş.

E kaç odalı ev...Elektrik -su-doğalgaz faturası...hizmetli maaşı...mutfak masrafı ..şu bu derken koca villayı da
çekip çevirmek zor olur
Ondan diğer evi kullanıyordur işte bu bay mütevazi

Adam ahlaksizligin dibine vurmus
bir de cin fikirli
kadinlar zenginligini gorup musallat olmasin diye eski eve goturuyor
kadinlar da her ne hikmetse ayildiklarinda goruyorlar bunu

Adam Nuri Alco mu ki bu kadinlarin gazozuna ilac katip bayiltiyor ? :)

Iyi bir sey olsaydi su an 43 yasinda bu hayati yasiyor olmazdi

Kim ne derse desin sofore alkis !!!
Hakli cunku bazi kadinlarin kafasi hic calismiyor!

her aşık kadın gibi sadece bir hayalden ibaret bu söylediklerin

Yorumları okuyunca cidden koptum gittim ya. aklıma adını feriha koydum geldi zengin playboy emir birgün kapıcı kızına aşık olur falan filan

Neyse aslında yargılamamak gerekir. çünkü insanlar farklı düşünürler. evet parası onu cezbetmiş olabilir. herkesin başına da gelebilir emin olun kızkardeşiniz yada yarın bi gün kızlarınız. ama ''adamın bu hallerini gördükçe aşık oldum'' diyebileceğin hiç bir noktası yok yani bak buna eminim. adamın eski eve gitme sebebi kadınlar başına bela olmasın yürüme sebebi de bence cimrilikten çok adam gördüm böyle yani gayet benzin parasını hesaplayan. şöförle yapılan bu tarz muhabbetlere kulak misafiri olmanız(!) da gerçekten ilginç. ama sizinki bir çeşit takıntı bence. evet sizde o türk filmlerinden fırlama hayatın başrolunu oynamak istiyorsunuz. zengin adam çalışanına aşık oluyor evleniyor bi daha kimseye bakmıyor falan. bu arada sizin yasınız kaçtı? bence siz düzenli bir hayat için bugün ilk adımlarınızı atıp patronlu hayallerinizden vazgeçin konu fake değilse tabii

Bence sizi cezbeden parası ve havası; imkansıza ulaşma aşkı.

Her kadın hemde sayısızca kadın; onun için tek gecelikten öteye gitmiyor. Gitmesini istediği için de o eski virane eve götürüyor ki zaten villayı kendide kullanmak istemiyor yoksa ne fark eder ha orda eve atmış ha orda eve atmış. Böyle umursamaz tavırlarda sana ilgi çekici gelmiş, aşık falan değilsiniz.

Eski 'Karısı' haklıymış boşanmakta; ne demek aldatmak ya.!

Böyle durumlarda bizim de egolarımız devreye giriyor sanırım.
Bak ben bu adamı nasıl yola getirdim diyebilmek için gereksiz bir hırsa giriyoruz.
Sonuç, kötü eşyalı kiralık ev ve gözyaşı

Erkekler ortada, her cicekten bal alirken , el degmemis kiz istiyorlar. Kadinlar da biraz erkegin gecmisine baksin. Aaa bende duruldu, demek ki mukemmelim egosunu yasamasin bir zahmet.

Adam çalışanlarıyla gönül eğlendirmiyor ne güzel işte şanslısınız siz şirketinde çalışan kadınlar olarak.
Mazallah sapık bir patronunuzda olabilirdi
İşin espirisi bi yana aşık oldum demeyin sadece etkilenmiş olabilirsiniz ya da ulaşamadıkça cazip gelmişte olabilir.
Böylesi bir adam anca üzer sizi.Yol yakınken umarım gerçekleri görür platonikte olsa aşkınızı bitirirsiniz..

Şekercim sen yenisin galiba.... Bilmiyorsun sen buradaki hatunları. Hepsi mükemmel kadınlar. Hiç yanlış yapmazlar. yapana da bir tekmede onlar vururlar. Ha yanlış yapma deseler, yol gösterseler neyse de dalga geçmeleri yokmu delirtiyor beni yav

Güzel tiye almışınız, doğru söze ne denir ki

Canım hepimiz çekmişizdir kalp acısı emin ol.
Yorumunu görünce üzüldüm, ama hiç şüphen olmasın ki, hikayende haklı olan tek kişi şoför.
Açıkça anlatmış adamın rezilliklerini sana.

Onun hayatı o, alan razı veren razı misali. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Kaldı ki evlenmiş boşanmış bir adam, yani bir evlilik bitirmiş, sen bu zihniyette birisinin yenisini düşüneceğine ihtimal veriyor musun?
Üzülmek, kullanılıp kalp acısının daha okkalısını çekmek istemiyorsan lütfen uzak dur

niye dalga olsun bunları annesine kız kardeşine anlattıgında ne tepki alacaktı ise bizde o tepkileri verdik.onun iyiliğini düşünüyoruz.

valla bence de paraya aşık olmuş karizma parayla bazı insanlar için...ha ayrıca bi arkdaş paradan etkilenmeyin de göreyim demiş,kendi adıma ki benim gibi düşünen çoktur hiiç de etkilenmem. para sadece araç amaç olmamalı .
Benim hayatımda üniversitede okurken biri vardı çook ama çok da zengindi ama istemedim neden biliyormusun kendimi huzurlu güvenli hissetmiyordum yanında... şimdi evliyim eşimde bende çalışıyoruz bi evimiz bi arabamız var borç ödüyoruz ama onun yanında dünyanın en huzurlu en güvenli insanıyım .

bana kalsa kaynana, görümce ve elti olmayacaksa bu adamı bırakma derim

Konu sahibi yasin kac acaba?ve bu konuyu ne amacla actin? cunku unut demeyin, asik oldum diyorsun. Burda sana kimse bu adama bir sans ver demez. O adami unutmak icin isten mi ayrilirsin, baska biriyle mi baslarsin bilemem ama inan bana onu unutman senin icin daha hayirli olur. Onunla baslarsan listesindeki kadinlardan oteye gidemezsin cunku adamin karakteri bu. Ayrica seninle evlenmek istese bile kadinlarin ahini almis, boyle birini kendine yakistirma lutfen.

Son düzenleme:
Ask böyle bir sey iste ama ne yaparsin...yalniz sunu söylemeliyim arkadaslara Antlya,Side, alanya gibi yerlerde erkeklerin cogu egerde paraliysa böyle günü birlik iliskiler cok yasiyor.evlisi bekari farketmiyor..o kadar cok seye sahit oldum ki alanyada calisirken..oranin yasam tarzi olmus bu hayat...oralarda hayat masal gibi...bambaska yasiyorsunuz hayali...aski ne bileyim farkli iste..sonrada tayinim doguya cikti. bambaska bir hayat var....ne bileyim kendinizi korumaya bakin derim ben...

Bütün yorumları okumadım ama genele katılıyorum.. Adamın özelliklerinden çok mal varlığını anlatmışsınız.. Adam iğrenç bir hayat sürüyor..her gece başka kadınla..hastalık kapar valla... kadınlara bakışı belli...

Bu adamla huzur olmaz sadece huzursuzluk olur.. İnsan kafayı yer hangi evde kiminle!! ne yapıyor

Bu çekim sizi o evden öteye götürmez dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…