Zaten ne desem ne yapsam ters tepiyor. Hep hakli . annemle konuştum . Bu evliliğin daha başi daha yaşin 25 , bunun 30u 40i var dedi çekilmez birak dedi . Ama esim onu da kabulenmiyor . Beni sevmeyeni ben hic sevmem diyip siyriliyor. Resmen piskolojik baski uyguluyorSuan kendimi sizin yerinize koydum allah kimseyi caresiz birakmasin nedesem bilmiyorum tek diyecegim bir büyügünüzle konusmaniz baskada nepabikirsini bilmiyorum neyapsaniz terz teper diye birsey diyemiyorum cok zor bir durum tek başına bir evlilik böyle gitmez yani ayy bilmiyorum ben bile adiniza caresiz kaldi cümlelerim
Ne olcak peki boyle o oyle istedigi gibi gidip gelcek sende ona hizmetcimi olcan allahim yarappim bu adami varya neyapsin allah, nasil yasicaksin böyle sen onu cok severken ilgi beklerken nasil sürecek cok aci cekeceksin bir care bulunmazsa sen yiprancaksin sen bekledikce ondan birseyler mutsuz olan sen olcaksin sordunmu ne istiyorsun boylemi devam edecek falan nebilim cok zor bi durum simdi erkekler bir halt karistirsada senin gitmeni istemez sonucta çocukta var ona bak diye tutuyor seni yani ben boyle anliyorum canim sen daha iyi bilirsin bu adam normal davranislar yapmiyor senden uzak hep eski konunu okudum ordada umursamayan biriydi senin çabalarınla sürüyor bu durum belli allahtan bir mucize beklemekten baska nediyebilirimki sabir cok önemli dua et bende senin icin edeceğim gercekten cok üzüluyorum senin adinaZaten ne desem ne yapsam ters tepiyor. Hep hakli . annemle konuştum . Bu evliliğin daha başi daha yaşin 25 , bunun 30u 40i var dedi çekilmez birak dedi . Ama esim onu da kabulenmiyor . Beni sevmeyeni ben hic sevmem diyip siyriliyor. Resmen piskolojik baski uyguluyor
Normal davranmayi birakali çok oldu . Bu adam ben evli olim karim Hep burda olsun Hep gülsün herseyimi hoş karşilasin ama ben bekar gibi takilim diyor . Ben çok sabir ediyorum cok fedakarlik yapiyorum ama hala görmüyorum numarasi yapiyor . Bir şey beklediğim zaman üzülüyorum beklemediğim zamanda bu evlilik niye diyorum . Cok sacma bir durumdayimNe olcak peki boyle o oyle istedigi gibi gidip gelcek sende ona hizmetcimi olcan allahim yarappim bu adami varya neyapsin allah, nasil yasicaksin böyle sen onu cok severken ilgi beklerken nasil sürecek cok aci cekeceksin bir care bulunmazsa sen yiprancaksin sen bekledikce ondan birseyler mutsuz olan sen olcaksin sordunmu ne istiyorsun boylemi devam edecek falan nebilim cok zor bi durum simdi erkekler bir halt karistirsada senin gitmeni istemez sonucta çocukta var ona bak diye tutuyor seni yani ben boyle anliyorum canim sen daha iyi bilirsin bu adam normal davranislar yapmiyor senden uzak hep eski konunu okudum ordada umursamayan biriydi senin çabalarınla sürüyor bu durum belli allahtan bir mucize beklemekten baska nediyebilirimki sabir cok önemli dua et bende senin icin edeceğim gercekten cok üzüluyorum senin adina
Ya aldatiyorsa söylesin. Zaten kiyamet filan koparmam umrumda değil bahanesi olur bitmesinin. ô da biliyor kücük bir hatta aradiğimi. Keşkede yakalasamaldatıyor ve bastırmak için seni süreklisuçluyor gibime geldi bir süre sessizliğini koruyup takibe al bence
Bari o gitse evden nebicim hayat bu allah yardimcin olsunNormal davranmayi birakali çok oldu . Bu adam ben evli olim karim Hep burda olsun Hep gülsün herseyimi hoş karşilasin ama ben bekar gibi takilim diyor . Ben çok sabir ediyorum cok fedakarlik yapiyorum ama hala görmüyorum numarasi yapiyor . Bir şey beklediğim zaman üzülüyorum beklemediğim zamanda bu evlilik niye diyorum . Cok sacma bir durumdayim
o gitmez . babasinin evi . hem o hakli niye gitsin . simdi mesaj attim hafta sonun güzel gecti mi diye cvp evet kavgasiz. hafta sonu yarim saat anca görüştük ondanBari o gitse evden nebicim hayat bu allah yardimcin olsun
Yazma ona hic bence adama bak cevaplar ne rahat baksana yok anam bu adam bir haltlar karıştırıyor belli ayy ben kafayi yerdim ya neler yapiyor falan diye sende oylesinr mutlaka ama bilmiyorum cok zor zoruna gider insanin boyle tek basina takilmasio gitmez . babasinin evi . hem o hakli niye gitsin . simdi mesaj attim hafta sonun güzel gecti mi diye cvp evet kavgasiz. hafta sonu yarim saat anca görüştük ondan
Ya ne yapiyor umrumda pek değil artik sadece daha kücücük bir bebek var ortada. ô bindiği araba gezdiği arkadaşlar o kücük bebeğin sevgisine değmez. ben ciddi ciddi cekip gitmeyi istiyorumYazma ona hic bence adama bak cevaplar ne rahat baksana yok anam bu adam bir haltlar karıştırıyor belli ayy ben kafayi yerdim ya neler yapiyor falan diye sende oylesinr mutlaka ama bilmiyorum cok zor zoruna gider insanin boyle tek basina takilmasi
Sevgi ? Sevgi beraber vakit geçirirken gözlerinin parlamasi değil midir ? gece yatinca ona sarilip uymak değil midir? Sabah işe uğurladiğinda kokusunu icine cekmek değil midir ? Ona bakip gülümsemek değil midir ? Bunlarin hic biri yok . Sence hala sevgi var mi ?Bence sadece alişkanlik. Sadece ayrilmaya cesareti yok . Korkak bu kadar . Adamliği bağirarak yapiyor , ama asil evde adamliği ben yapiyorum haberi yokAldatsada yakalasam kurtulurum diyosun ama inan cok aci çekersin umarim yoktur oyle birsey ,benin arkatsimda diyordu birini bulsada kurtulsam diyordu sonra mesajlar yakaladi dunyasi basina yıkıldı cok üzüldü bukadar uzulegimi bilmiyordum dedi buyuk konustum dedi keske proplemler yasasaysimda bunu gormeseydim dedi cunku seviyordu kocasini ama kavgalardan bikmisti kendi kendine oyle dua etti ve başına geldi oyuzden neolursa olsun hayirlisini dile
Onun tarafindan belliki oyle haklsin ya sen ne hissediyorsunSevgi ? Sevgi beraber vakit geçirirken gözlerinin parlamasi değil midir ? gece yatinca ona sarilip uymak değil midir? Sabah işe uğurladiğinda kokusunu icine cekmek değil midir ? Ona bakip gülümsemek değil midir ? Bunlarin hic biri yok . Sence hala sevgi var mi ?Bence sadece alişkanlik. Sadece ayrilmaya cesareti yok . Korkak bu kadar . Adamliği bağirarak yapiyor , ama asil evde adamliği ben yapiyorum haberi yok
Ailen hayir demis sen de deneme yanilma gibi devam etmissin üstüne birde bebek. Adam böyle gelmis böyle gider. Alismis olman lazimHerkese iyi pazarlar öncelikle, ben artik o kadar yorgunum ki derdimi paylaşacak bir yere ihtiyacim var...
Benim en büyük derdim eşim...
Biz eşimle severek evlendik ama Hep sorunlu olduk.. Sevgiliylen hersey çok güzeldi ama ne zaman yüzüğü taktik bizim herseyimiz dert oldu .. kisacasi benim ailem onu istemedi , onun ailesi beni. Derken hersey problem oldu, aileler birbirini benimsemedi. Ama en büyük sorun ben oldum ... Hep ailem ve onun arasinda kaldim , ailem Hep zararin neresinden dönersen kar dedi , çok farklisiniz dediler , ki hakli ciktilar. Ô zaman ayrilmak istedim Hep eşim engel oldu .. nisanlandik denedim , evlendik yine denedim .. cünkü olmuyordu, Hep sorun .. Her neyse sonra düzeltik ve simdi 2 aylik bir bebegimiz var . Ama eşim çok farkli . Benimle artik ilgilenmiyor, her konuşmamiz tartişmaya yada kavgaya dönüsüyor, çok yiprandik.. ben derdimi anlatmak için çok konuştum ama o Hep kendini duyuyor. Benim esim işten gelir 5 dk girer hemen benim islerim var der çikar. Ve bu işler 2 - 3 saat sürer. Gelir uyur . Hafta sonu ayni işim var der gider .Bir kere bebeğimizi alip çikmadik. Eşim araba delisi araba sürmek bizden çok daha eğlenceli ona .. cok mesaj attim çok konuştum ama konu Hep ayni yere geliyor.. Bana .. Eşim bana sen Hep gitmek istedin , Hep vazgeçtin, hiç sevmedim, Hep kaçtin ben artik seni sevmekten yoruldum biktim dedi . Ben senin için herseyi yaptim ama sen Hep kaçtin dedi. Artik ben böyleyim istiyorsan kal istemiyorsan git dedi . eşim benim onun icin mücadele ettigimi görmüyor, inanmiyor. Yani artik beni yok sayiyor . Biz annesigilin aşagasinda oturuyoz yukari cikiyor bunu dolduruyorlar iniyor başliyor zaten benim tek annem babam var , onlar ölürse sende ceker gidersin yalniz kalicam pişman olucam babam öyle dedi diyor ... Anliyacağiniz oğlulari cikmakla da hakli, bağirmaklada, beni umursamamaklada. . Ben kadinmişim sabir edecekmişim, o bağirdiğinda susup tmm diyecekmissim! Ama ben böyle görmedim .. bu bile onun elline koz, sen yabancilar gibi yaşam istiyorsun ama bizde öyle degil dedi .. Yani ben şimdi ne yapicam ? onun gibi davraniyorum kiziyor , üstüne düşüyorum oynama diyor , konuşuyorum beynim dondu diyor. . Yani Hep sucluyum Hep sucluyum .. Ne yapicam ben ya ?
ailemin hayir demesinin sebebi kültür farkliliğimizdi. Ama o an sadece aşk var yeter diyorsun . CahilikAilen hayir demis sen de deneme yanilma gibi devam etmissin üstüne birde bebek. Adam böyle gelmis böyle gider. Alismis olman lazim
Sevgiliyken çok tatliydi. Hep güzel sözler, telefonda beraber uymayalar, işten çikinca arabamda cicekler. . cok ilgiliydi. . Zaten galiba onun beni boyle sevmesini sevdim bensevgiliyken nasıldınız? ilişkiniz sorunlumuydu? canım aslında çekip gitsen kendine bir şans vermiş olucaksın hayatta, ama cesaretin yok farkındayım. Zaten kesin karar vermeden yapmamalısın
eve geldi hiç bir sey yokmuş gibi ne yaptin dedi yukari cikti indi uydu . şaka gibi . resmen sinirlerimle oynuyor . ben alta Kalmakta istemiyorum artikeşinin iki yüzlülüğü yazık gerçekten
canım adam seni saymıyor görmüyor artık, sen napmışsında bu kadar bu olanları sana reva görüyor. Vicdansızlık resmen yaptığı ya sen onun karısısın ne bu duyarsızlık. Nasıl bi vicdandır bu ya, burda ben üzüldüm senin için gerçekten. Gerçekten elinin altında olduğundan o kadar emin ki hep böyle gidicek sanıyor heraldeeve geldi hiç bir sey yokmuş gibi ne yaptin dedi yukari cikti indi uydu . şaka gibi . resmen sinirlerimle oynuyor . ben alta Kalmakta istemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?