Galiba sevilmiyorum. ..

Zaten ne desem ne yapsam ters tepiyor. Hep hakli . annemle konuştum . Bu evliliğin daha başi daha yaşin 25 , bunun 30u 40i var dedi çekilmez birak dedi . Ama esim onu da kabulenmiyor . Beni sevmeyeni ben hic sevmem diyip siyriliyor. Resmen piskolojik baski uyguluyor

Ne olcak peki boyle o oyle istedigi gibi gidip gelcek sende ona hizmetcimi olcan allahim yarappim bu adami varya neyapsin allah, nasil yasicaksin böyle sen onu cok severken ilgi beklerken nasil sürecek cok aci cekeceksin bir care bulunmazsa sen yiprancaksin sen bekledikce ondan birseyler mutsuz olan sen olcaksin sordunmu ne istiyorsun boylemi devam edecek falan nebilim cok zor bi durum simdi erkekler bir halt karistirsada senin gitmeni istemez sonucta çocukta var ona bak diye tutuyor seni yani ben boyle anliyorum canim sen daha iyi bilirsin bu adam normal davranislar yapmiyor senden uzak hep eski konunu okudum ordada umursamayan biriydi senin çabalarınla sürüyor bu durum belli allahtan bir mucize beklemekten baska nediyebilirimki sabir cok önemli dua et bende senin icin edeceğim gercekten cok üzüluyorum senin adina

Normal davranmayi birakali çok oldu . Bu adam ben evli olim karim Hep burda olsun Hep gülsün herseyimi hoş karşilasin ama ben bekar gibi takilim diyor . Ben çok sabir ediyorum cok fedakarlik yapiyorum ama hala görmüyorum numarasi yapiyor . Bir şey beklediğim zaman üzülüyorum beklemediğim zamanda bu evlilik niye diyorum . Cok sacma bir durumdayim

Bari o gitse evden nebicim hayat bu allah yardimcin olsun

o gitmez . babasinin evi . hem o hakli niye gitsin . simdi mesaj attim hafta sonun güzel gecti mi diye cvp evet kavgasiz. hafta sonu yarim saat anca görüştük ondan
Yazma ona hic bence adama bak cevaplar ne rahat baksana yok anam bu adam bir haltlar karıştırıyor belli ayy ben kafayi yerdim ya neler yapiyor falan diye sende oylesinr mutlaka ama bilmiyorum cok zor zoruna gider insanin boyle tek basina takilmasi

Ya ne yapiyor umrumda pek değil artik sadece daha kücücük bir bebek var ortada. ô bindiği araba gezdiği arkadaşlar o kücük bebeğin sevgisine değmez. ben ciddi ciddi cekip gitmeyi istiyorum

Aldatsada yakalasam kurtulurum diyosun ama inan cok aci çekersin umarim yoktur oyle birsey ,benin arkatsimda diyordu birini bulsada kurtulsam diyordu sonra mesajlar yakaladi dunyasi basina yıkıldı cok üzüldü bukadar uzulegimi bilmiyordum dedi buyuk konustum dedi keske proplemler yasasaysimda bunu gormeseydim dedi cunku seviyordu kocasini ama kavgalardan bikmisti kendi kendine oyle dua etti ve başına geldi oyuzden neolursa olsun hayirlisini dile

Sevgi ? Sevgi beraber vakit geçirirken gözlerinin parlamasi değil midir ? gece yatinca ona sarilip uymak değil midir? Sabah işe uğurladiğinda kokusunu icine cekmek değil midir ? Ona bakip gülümsemek değil midir ? Bunlarin hic biri yok . Sence hala sevgi var mi ?Bence sadece alişkanlik. Sadece ayrilmaya cesareti yok . Korkak bu kadar . Adamliği bağirarak yapiyor , ama asil evde adamliği ben yapiyorum haberi yok

Onun tarafindan belliki oyle haklsin ya sen ne hissediyorsun

sevgiliyken nasıldınız? ilişkiniz sorunlumuydu? canım aslında çekip gitsen kendine bir şans vermiş olucaksın hayatta, ama cesaretin yok farkındayım. Zaten kesin karar vermeden yapmamalısın

Ailen hayir demis sen de deneme yanilma gibi devam etmissin üstüne birde bebek. Adam böyle gelmis böyle gider. Alismis olman lazim

sevgiliyken nasıldınız? ilişkiniz sorunlumuydu? canım aslında çekip gitsen kendine bir şans vermiş olucaksın hayatta, ama cesaretin yok farkındayım. Zaten kesin karar vermeden yapmamalısın
Sevgiliyken çok tatliydi. Hep güzel sözler, telefonda beraber uymayalar, işten çikinca arabamda cicekler. . cok ilgiliydi. . Zaten galiba onun beni boyle sevmesini sevdim ben

eve geldi hiç bir sey yokmuş gibi ne yaptin dedi yukari cikti indi uydu . şaka gibi . resmen sinirlerimle oynuyor . ben alta Kalmakta istemiyorum artik
canım adam seni saymıyor görmüyor artık, sen napmışsında bu kadar bu olanları sana reva görüyor. Vicdansızlık resmen yaptığı ya sen onun karısısın ne bu duyarsızlık. Nasıl bi vicdandır bu ya, burda ben üzüldüm senin için gerçekten. Gerçekten elinin altında olduğundan o kadar emin ki hep böyle gidicek sanıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…