Galiba sevilmiyorum. ..

Bence hic konusmasin. Bir kagida iki satir yazsin ciksin gitsin. Konusmaya bile degmez bu adam. Konusupda bosuna sinirlerini bozmasin bence konu sahibi.
aslında benimde aklıma bi yazı bırakıp çekip gitmesi geldi ama konu sahibinin yüzündekii kararlı ifadeyi görse mi diye düşündüm. Eşini sevmiyorsa bile bu kadın çocuğunun annesi bu ne vicdansızlıktır ya

Dün dedim sen vicdansiz kalpsiz birisin . Insan beni birak şu meleği özler dedim . Sen nasil birisin hiç bir şeye değmezsin dedim . Yüzüme bakti bön bön . Artik eve gelincede konuşmicam. O ne yapiyorsa yapicam . Ayni şeyleri yaşasin ve gidicem

2 sene önce açmış olduğun konuyu okudum. Senin çekip gidebilceiğini düşünmüyorum daha doğrusu inanmıyorum çünkü o zaman zor dayanmışsın. Hadsiz bide babanı istemiyormuş. Sizin en büyük problemlerinizden birisi aile apartmanında olmak, o zamanlar ev bakıyoruz demişsin ama tabiki havada kalmış. Eşini bu konuda ikna etmeninde mümkünü yok zaten seni silmiş bi nevi, o apartmanda oldukça düzelmenizde mümkün değil. Sen sadece süreci uzatıyosun, göz göre göre neden bebek yaptın evliliğin iyi değilmiş zaten. Çok büyük bi hastalık atlatmışsın KANSERi yenmişsin... Şu adamın sana ettiklerine bak baban için nasıl üzüldüm. YAzık adamın içi yanıyordur ya.

Sen çekip gitsende gene yanıp tutuşcaksın seviyorum arasın dönsün barışalım diye, birde bu kez bi bebekle gidiceksin baba evine. Şu durumda o adamdan ziyade sen napıyıosan kendine yapıyosun emin ol ve böyle sevgisiz bi ortama birde çocuğu mecbur ediceksiniz çok yazık...

Madem kendi ayaklarının üstünde duruyosun aç gözlerini, aldatıldığın zaten kesin. Daha ne olması lazım. Lütfen kendini düşün bi yerden başla. Eşin ve ailesi oldukça sen o evde etkisiz elemansın. Senin ilgisiz kalman onun umrunda mı olur sanıyorsun. Adamın bahaneleri hazır zaten, ki sen keyfi gitmemişsin hiç kalkıp sana sujç atsın. Çok gençsin ve bu insanlar seni harcıyo..

Aslinda biz taşindik. Bu evden cikip başka eve gittik benimle zorumla. Cünkü cekip gittim ve bunu şart koştum . Kabul etti . Ama ne kabul . 6 ay durduk biz o evde ama her gün ben anneme gidiyom dedi boyle olmaz babamin evinde yabanci yaşiyor olmaz dedi . Yapamiyorum dedi ve her gece geç geldi . Bu kez gitmedim. Avukati aradim ve dilekce getirdim önüne. Imzalamam dedi . Benimle eve gel söz değisecek dedi . Babama kiyip bir şey anlatmadim. Madem oyle bir daha ailemi kötülemiceksin iyi olucaksin dedim tmm dedi . Oldu da . Aileme iyi oldu , yada cabaladi diyelim. Yani anliyacağin gittim de, ayri ev de tuttum, dilekcede yazdim. Hepsini yaptim . Ama aileme kiyamadim yeri geldi . Ama dün çok tartiştik ve gideceğimi biliyor . Annesiyle cok tartistim

Şimdi aslinda ne oldu bir anlattim . Aksam eşim mesaj atti bana ben yeni ciktim işten diye saat 7ydi. sonra tekrar yazdi teker patladi abimle uğrasiyorum diye . Geldi saat 9. Hemen yukari cikti eve girmeden. Girdi ben hic bir sey demedim , oda insan bir sorar ne yaptim diye dedi , bende sinirle sen soruyon mu cocugunu bile umursamayip saat 9da gelip uzaniyon almadan dedim çarptim kapiyi . Başladi senin derdin ne benimle yeter be bilmem ne , bende bencede yeter usandim senden demeye kalmadi annasi babasi indi . Babasi aldi onu yukari çikardi annasida benim yanima geldi . Dediği aynen bu : niye agliyon sen yine , biz de çok yalniz kaldik , sıkma şu cocugu , tek problem geç gelip uzanmasi mi ? ana kizin yaridir. Benim de kizim var ama akil yaşta degil başta demek ki . Bu oğlan yoruluyor birak uzansin. Ô ara eşim geldi bu ses yükleti bende kafa saladim. Sen anca kaş göz ey diyip kapi carpip gitti . Yanisi cok haklisin resmen harciyor ! !!

Peki son durum ne oldu merak ettim??

Çıkmaz sokaktasın canım ya sen aşacaksın bu sokağı yada aynı yerde dönüp duracaksın ...

Ikinci dogumumdan sonra evliligimde zor gunler yasadim.
Once agladim kavga ettik. Tahrik ettim kavga icin. Neler neler.
Sonra anladim ki boyle olmayacak.
Kan kusup kizilcik serbeti moduna gectim. O donrm dogum iznindeyim.!
Esim oglen eve gelirdi guler yuzlekarsiladim. Yemegi temizligi guler yuzu neseyi hic eksik etmedim. O gidince oturdum saatlerce agladim. Ama aksam gelince yine onu sikmadan iyi kadin oldum. Aylarca boyle devam ettim. Hic kavga yok. Sikayet yok. Huysuzluk goz yasi laf sokma yok. Sonra esim degismeye basladi. Bana ilgi gostermeye basladi. Cocuguma ilgi gostermeye basladi. Tabi demedim hic ben sana rol yaptim diye. Ama o da bilir hayatimin en mutsuz gunlerini yasatti bana ve bitti. Insallah siz de bitirirsinuz bu zor gunleri. Gitmekle aile ile tehdit etmeyin. Kv ve kb nefret etseniz bile seviyor gibi davranin. Hep iyiliklerini isteyin. Onlar da degisimi gorecektir. Araba ve gezme noktasinda da takilmayin. Baska seylerle ugrasin. Evdeki huzuru tattikca belki de eve daha cok baglanacak.

Son yorumlari okudum da sen bosuna kendini tuketiyorsun. Kocan kv kb bir olmus sana kocani hakli cikariyorlar. Cok ayip. Onlardan aldigi destekle sana daha bir yukleniyor. Boswer. Daha 25 yasindasin. Al evladini git. Bu eziyete degmez. Hayata yeniden basla. Hatalarindan ders alarak ama.

kadınmışsın sabır mı edicekmişsin? has...tirsin oradan be ! ağzımı çok bozdum bugün !

Son durum ne ? Güzel soru . Eşime ayrilmak istediğimi söyledim ve cevabi tmm oldu . Ô an icin . Cünkü ciddi olduğumu görünce esyalarimi toplarken bana hakaretler savurdu ve buna izin vermicem dedi . Babasi geldi bu bebeğin hatrina dur bir konusalim dedim . Esim tmm artik cikmicam ilgilenicem dedi. 2 gün sürdü. Simdi tekrar ayni kizmalar, cikmalar pek yok ama evde olsa bile buz gibi . Dün öp bir beni dedim sonra dedi zorladim yanaktan öptü. 2 aydir hic bir temas yok . Beni yitmekten baska tabi . Anlicağiniz umrumda değilsin, nereye gidersen git, bitti cok oldu zaten , seni kaybetigim cok oldu diyor iş ciddiye binince deliriyor . etmediği laf hakaret kalmiyor . bugün ama artik babasiyla konus bitirmesini isticem. Her gün aglamaktan biktim . Adam beni umursamiyor ve kesin aldatiyor. Zaten her an yalan söylüyor sinirle bana bir sürü sey yapiyor . Artik yeter . Annemle de konuştum sonuna geldik yani

Zaten kararınızı vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun.

valla canım kendin için en iyisini yaparsın, sen herşeyin farkındasın zaten.

Delirmemekle ise baslicaksin.
Hep kavga edersen hakliyken haksiz konumuna dusersin.
Kimse hirgurden hoslanmaz.
Kimse haksiz oldugu seylerin kavgayla, sinirle soylenmesinden hoslanmaz.

Ise kendinden baslaman lazim. Once kendini duzelt, ama gercekten duzelt. Ondan sonra da bak bakalim nasil oluyor hersey.
1 haftada mucize bekleme ama.

Uzuldum cok.
Yok yere yipranan bir evlilik daha.
Bir de cocuk var isin ocinde.

Böle bi adamın düzelceğine inanıyomusunz gerçekten? Konu sahibi beklentiye girdikçe daha çok üzülür bence. Ki adam işine geldiği gibi konuşuyo sadece, ve bu adam eşini aldatmıyosa bende bişey bilmiyorum. Yazık günah gerçekten bebeğede konu sahibinede

Son durumu yeni okudum.
Cok yipranmis evlilikleri, ve esi ailesinin agziyla hareket ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…