Galiba sevilmiyorum. ..

Ya ben bu kaybetme korkusunu nasil öğreticem ? o kadar denedik ki ayrilmayi artik umursamiyom havalarinda. Birde annesi gidemez babasi gelip almaz merak etme demiş
Babasi gelip almaz lafini yedireceksin öncelikle , babanin almasina gerek yok senin tek basinada yasaya bilecegini anlamali.

o uyuduktan sonra alıp telefonuna baksana, napıyo nerde geziyo kiminle mesaj resim vs bişe var mı. bişe bulursanda kendine at sakla

ailemin hayir demesinin sebebi kültür farkliliğimizdi. Ama o an sadece aşk var yeter diyorsun . Cahilik
Nacizane fikrim boşanma gücün varsa bosan ve hayata saril. Ama düzeltirim diyorsan da rabbim yardimcin olsun

Ya bu adam duzelmez. Mayasi bozuk bunun. Bas tekmeyi kicina serefsizin. Ittirsin gitsin anasinin yanina. Ama varya ben olsam dayanamam bu adama girisirdim. Butun evdeki esyalari onu kafasina gecirirdim. Daha olmadi iki adam tutup bi temiz dovdururdum. Ondan sonra icim rahatlamis bir sekilde, o evden tum esyalarimi alip ayrilirdim. Aynen boyle yap canim. Valla o duzelmez. Ondan sana hayir yok. GOR BUNU ARTIK. GIDICEM DIYE TEHDIT ETME ARTIK. DIREK CIK GIT. SANA DA YAZIK. HIC KENDINI DUSUNMUYOR MUSUN SEN?

Esiniz neden sizin hep kactiginizi, onu sevmediginizi dusunuyor?
Bana sanki bir seyler icin ugrasmis sonrada artik boyle demis gibi geldi anlattiklarinizdan.
Beraber vakit gecirmeye bir cozum bulsaniz keske.
Evliliklerde konusamamak,anlasamamak cok buyuk bir sorun, umarim cozebilirsiniz bunlari.

Eşim kendince yorulmuş. Cünkü ben her ayrilalim dediğimde o cok caba sarf etmiş ayrilmayalim diye . Benim eşim ayriyken bir daha olmicak seni seviyorum bak düzelicek yeterki sen bağirma der , ama icinde kin biriktirir. Ne ettiğim bir lafi unutur , ne bir hareketi. Konuşmak mümkün degil cünkü yüzüne tahmülüm kalmadi niye diye sorarsaniz havasindan. Bir sey sorarim bir acayip cevap verir . Herseyi biliyorum ben havasindan . Benim artik sadece cekip gitmem lazim . Ben başka çözüm bulamiyorum

Aynılarını yaşadım. Sonra protokolü yaptım, imzamı attım. Masanın üzerine bıraktım, Evden çocuğumu aldım çıktım. Mesaj attım dilekçeyi imzala ve çık git. İmzalamadi. Yalvardi yakardi. Ancak aklı başına geldi. Kendini bir bok sanmaktan vazgeçti.

peki şimdi nasil ? beraber misiniz ?

Üzülerek söylüyorum size ama bu evlilik kafada bitmiş zaten öyle görünüyor yazdıklarınızdan.
Şu evlilikteki yol arkadaşlığı hikayesi oluşmamış sizde ne yazık ki.
Giderim, ayrılırım sözleri bir noktadan sonra işlemez çünkü çok söylenmiş ama hiç yapılmamıştır.
Görünen o ki eşiniz sizin ne hissettiğinize, ne yapacağınıza ve hatta çekip gitmenize bile tamamen duyarsız yani umrumda değil. Bu noktadan sonra her ne yaparsanız yapın ders filan veremezsiniz çünkü adam umursamıyor.
Cinsellik yok
Beraber yemek yenmiyor
Sizi dinlemiyor
Çözüme yanaşan taraf yok
Öyleeeee sürüyor işte
Ben ne kötülüğün ne de iyiliğin tek taraflı olacağına inanmam sadece oranı değişir her şey karşıklıdır.
Sizin evlilikte hesap defteri karmakarışık.
Yapılacak tek şey kalmış gibi görünüyor.
Düzelir mi derseniz çok çaba lazım ve siz kendinizi eşiniz de kendini haklı görmeye devam ettikçe çok zor.

Esinizi savunmak icin demiyorum ama siz su an sevilmediginizi hissederken o hep istenmedigini hissetmis ne kadar aci bir durum ona hep birakip gitme korkusunu yasatmissiniz. Olumlu dusunun bitmemistir bence size sevgisi degismeye calisin ikinizde ona bunu soyleyin hep

Hadi size kırgın sürekli ayrılalım dedin diye. Evde durmayan, bebeği ile de ilgilenmeyen adama koca denmez. Madem böyle rest çekiyor. Ailen de arkandaysa çıkıp gideceksin canım o evden. Dediği gibi herşeyi göze alabiliyormu bakalım. Annesi senin yokluğunu doldurabiliyormu...
Arabaya meraklı insanı anlarım da, o bir hobidir. Boş vakitlerinde ilgilenirsin. Evine, eşine, bebeğine ayıracağın zamanda değil...

Gittim yeri geldi , ayri kaldik ama anladim yuvayi yikmak çok kolay mücadele edelim dedi . Benim eşim cabuk sıkılır, ona karişilmasini sevmez . Ilk başta umursamadim ama artik bir bebek varken ortada hala bu benciliklere devam edebiliyorsa bunda sorun vardir . Ben biliyorum eşim Hep kaybetme korkusuyla yaşadi ki belki hala öyle ama böyle olduysa onun suçu yüzde 80. Biz yol arkadaşi filan değiliz ayni evde iki yabanci bu

Boş vakti olmuyormuş canim . Çalişiyormuş ve işleri oluyormuş

Ben artik usandim . Gerçekten biktim . Adam ellinde telefon yine cekti gitti . Artik yeter . Yarin olsun çekip gidicem . Bebeğimi alip gidicem

Ben artik usandim . Gerçekten biktim . Adam ellinde telefon yine cekti gitti . Artik yeter . Yarin olsun çekip gidicem . Bebeğimi alip gidicem
Allah yardimcin olsun allah onuda ısla etsin hidayet versin yüreğine merhamet versin umarim hayirlisi olur senin için

kalmanın bişeyi değiştirceiğini düşünmüyorum. konuşsanda iyi yaklaşmanda bişey değiştirmez, adamın tavrı belli. Yarın bence al karşına konuş ve git. Sarsılırmı bilmiyorum ama bebek var artık gidemez diyede düşünebilir içinden. Bu evlilik değil de, aynı evin içindeysek karı kocaysak ve bi evladımız varsa birbirmize ihtiyacmz var benim bizim sana ihtiyacımız var de. Yorulduğunu ve ona inanmadığını söyleyip git.. Bilmiyorum ne derece etkili olur.

Bence hic konusmasin. Bir kagida iki satir yazsin ciksin gitsin. Konusmaya bile degmez bu adam. Konusupda bosuna sinirlerini bozmasin bence konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…