Babasi gelip almaz lafini yedireceksin öncelikle , babanin almasina gerek yok senin tek basinada yasaya bilecegini anlamali.Ya ben bu kaybetme korkusunu nasil öğreticem ? o kadar denedik ki ayrilmayi artik umursamiyom havalarinda. Birde annesi gidemez babasi gelip almaz merak etme demiş
Nacizane fikrim boşanma gücün varsa bosan ve hayata saril. Ama düzeltirim diyorsan da rabbim yardimcin olsunailemin hayir demesinin sebebi kültür farkliliğimizdi. Ama o an sadece aşk var yeter diyorsun . Cahilik
Aynılarını yaşadım. Sonra protokolü yaptım, imzamı attım. Masanın üzerine bıraktım, Evden çocuğumu aldım çıktım. Mesaj attım dilekçeyi imzala ve çık git. İmzalamadi. Yalvardi yakardi. Ancak aklı başına geldi. Kendini bir bok sanmaktan vazgeçti.Normal davranmayi birakali çok oldu . Bu adam ben evli olim karim Hep burda olsun Hep gülsün herseyimi hoş karşilasin ama ben bekar gibi takilim diyor . Ben çok sabir ediyorum cok fedakarlik yapiyorum ama hala görmüyorum numarasi yapiyor . Bir şey beklediğim zaman üzülüyorum beklemediğim zamanda bu evlilik niye diyorum . Cok sacma bir durumdayim
peki şimdi nasil ? beraber misiniz ?Aynılarını yaşadım. Sonra protokolü yaptım, imzamı attım. Masanın üzerine bıraktım, Evden çocuğumu aldım çıktım. Mesaj attım dilekçeyi imzala ve çık git. İmzalamadi. Yalvardi yakardi. Ancak aklı başına geldi. Kendini bir bok sanmaktan vazgeçti.
Baktim . Tango filan var ama öyle kadin filan cikmadi . Facebook var onunda sifresini bilmiyorum ki ! yani konuşuyorsa benim göremediğim yerlerde. acik acik mesaj değilcanım dediğimi okudun mu sen benim? akşam şu adamın telefonuna baksaydn keşke
Boş vakti olmuyormuş canim . Çalişiyormuş ve işleri oluyormuşHadi size kırgın sürekli ayrılalım dedin diye. Evde durmayan, bebeği ile de ilgilenmeyen adama koca denmez. Madem böyle rest çekiyor. Ailen de arkandaysa çıkıp gideceksin canım o evden. Dediği gibi herşeyi göze alabiliyormu bakalım. Annesi senin yokluğunu doldurabiliyormu...
Arabaya meraklı insanı anlarım da, o bir hobidir. Boş vakitlerinde ilgilenirsin. Evine, eşine, bebeğine ayıracağın zamanda değil...
Allah yardimcin olsun allah onuda ısla etsin hidayet versin yüreğine merhamet versin umarim hayirlisi olur senin içinBen artik usandim . Gerçekten biktim . Adam ellinde telefon yine cekti gitti . Artik yeter . Yarin olsun çekip gidicem . Bebeğimi alip gidicem
Canım buu Evlilik bitmiş. .Ben artik usandim . Gerçekten biktim . Adam ellinde telefon yine cekti gitti . Artik yeter . Yarin olsun çekip gidicem . Bebeğimi alip gidicem
Bence hic konusmasin. Bir kagida iki satir yazsin ciksin gitsin. Konusmaya bile degmez bu adam. Konusupda bosuna sinirlerini bozmasin bence konu sahibi.kalmanın bişeyi değiştirceiğini düşünmüyorum. konuşsanda iyi yaklaşmanda bişey değiştirmez, adamın tavrı belli. Yarın bence al karşına konuş ve git. Sarsılırmı bilmiyorum ama bebek var artık gidemez diyede düşünebilir içinden. Bu evlilik değil de, aynı evin içindeysek karı kocaysak ve bi evladımız varsa birbirmize ihtiyacmz var benim bizim sana ihtiyacımız var de. Yorulduğunu ve ona inanmadığını söyleyip git.. Bilmiyorum ne derece etkili olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?