bu sabah
1 tabak yeşillik
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeyt,n
accıcık pekmez(3 damla kadar)
2 dilim ekmek
3 bardak çay
sıkı bi kahvaltı yapmışım bugün,ama ihtiyacım var.bugün mutfağı temizlicem.kim bilir ne zamn yerim...
bu arad bu sabah eşim kendini aç bırakma,sen hiçbişe yemiyomsun yoksa?
boş ver ye balımfalan demeye başladı.yavş yavş fark etmeye başladı sanırım
tabi bu sözler beni yolumda dönderemez.kendide istiyodu zayıf olmamı biliyorum
bu sabah
1 tabak yeşillik
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeyt,n
2 dilim ekmek
3 bardak çay
sıkı bi kahvaltı yapmışım bugün,ama ihtiyacım var.bugün mutfağı temizlicem.kim bilir ne zamn yerim...
Bu arad bu sabah eşim kendini aç bırakma,sen hiçbişe yemiyomsun yoksa?
Boş ver ye balımFalan demeye başladı.yavş yavş fark etmeye başladı sanırım
Tabi bu sözler beni yolumda dönderemez.kendide istiyodu zayıf olmamı biliyorum
eşler kıskanmaya başladı herhalde kızlar. Benimde nişanlım bugun rejım listesi istedi.yarında spor salonuna başlıyormuş.
benim sevgilim de göbeğin çok tatlı niye rejim yapıyorsun demişti sonra baktı ki ben hiç takmıyorum onu bu sefer yanakların gitmesin dedidevam canım devam harikasın menülerin süper:)
bu sabah
1 tabak yeşillik
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeyt,n
2 dilim ekmek
3 bardak çay
bu arad bu sabah eşim kendini aç bırakma,sen hiçbişe yemiyomsun yoksa?
boş ver ye balımfalan demeye başladı.yavş yavş fark etmeye başladı sanırım
tabi bu sözler beni yolumda dönderemez.kendide istiyodu zayıf olmamı biliyorum
haytttt yavaş yavaş tutuşuyo senin ki,eyvah hatun elden gitcek galiba diyooo
durmak yok canımcım devam devammmmmm
evet canım durmuyoruzzzz devam ediyoruzzz:)
bu arada patates salatası sırf karbonhidrat değil mi canım koca tabak çok mu ki??
yedinmi gofreti çok merak ettim ee hem zayıfla diyo hemde zayıflayınca kıskanıo artık nasıl taş oluyorsan
eşler kıskanmaya başladı herhalde kızlar. Benimde nişanlım bugun rejım listesi istedi.yarında spor salonuna başlıyormuş.
benim sevgilim de göbeğin çok tatlı niye rejim yapıyorsun demişti sonra baktı ki ben hiç takmıyorum onu bu sefer yanakların gitmesin dedidevam canım devam harikasın menülerin süper:)
bu arad saat 10 gibi;
çeyrek elma
çeyrek mandalina
3 4 tatlı kaşığı nar
eşimle beraber yedik,
sen yemiyo musun die manalı manalı sordu bide.
ama az evvel kızdım.sen nie böle yapıyosun insan biraz destek olur vs.
oh oh maşallah kızlar beyleri çatlatmışsınız:)
valla bnm oyle bi sorunum yok şimdilik cok sukur de anlamıyorum erkekleri hem zayıf hatun istiyorlar hem de ne gerek var seni bu halinle de seviyorum diyorlar ama biraz kilo alsan hemen imalar bas gosteriyor valla bi de kadınları anlamak zor derler:))))
gamzecim harika gidiyorsun tatlım ama bn sabah asla yumurta ve peyniri bir arada yemem protein acısından agır oluyor diye yasaktı 12 sene kadar once simdi oyle bi kısıtlama yok ama hala aynı kuralları uygularım bn
bu arada yediğim kaşar peynirini toplasan 1 kk kutusu etmez bile kalori hesabına gelince bn sana yardımcı olurum tatlım:)))
birbirimizi kontrole devam inşallah:)))
kızlar ben kaçıyorum....
malum temizlik bekliyoo
akşam üstü görüşürüz
bu sabah:
1 tabak yeşillik
yarım yumurta
yarım peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
sınırsız çay şekersiz
lily cim aslında yumurta ile peyniri beraber tüketmem ama oğluma peynirli yumurta kırıyorum.hepsini bitiremiyo,5/3 oğluşum yiyo 5/2 si ni ben.
her sabah böle yani....:44:
mink im bitmez valla...bi yandan da çocukala çok zor oluyo.yedirmesiydi ,uyutmasıydı,çişiydi,nazıyındı derken 40 kere bölünüyo işim.ne temizlikmiş haaa :)))) yap yap bitmedi be kuzum.
bitmez vallaa helede benim gibi ayak altında bi yaramaz varsa hiç bitmezkolay gelsin , bayram temizliği bitirmi hiç
canım yeşillik çok faydalı oluyor çok tok tutuyor ama malesef benim haftasonları dışında sizin gibi kahvaltı yapma şansım yıok sabah 5.45 te kalkıyorum 6.45 trenine biniyorum evden sandviç yapıp götürüyorum. araöğünlerim de o yüzden sizden biraz daha çok. çok erken yiyorum çünkü kahvaltıyı falan.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?