Gamze21 'in Diyet Günleri

benim sevgilim de göbeğin çok tatlı niye rejim yapıyorsun demişti sonra baktı ki ben hiç takmıyorum onu bu sefer yanakların gitmesin dedi devam canım devam harikasın menülerin süper:)

eşler kıskanmaya başladı herhalde kızlar. Benimde nişanlım bugun rejım listesi istedi.yarında spor salonuna başlıyormuş.

eşler kıskanmaya başladı herhalde kızlar. Benimde nişanlım bugun rejım listesi istedi.yarında spor salonuna başlıyormuş.

he heeeeheh takmayın kızlar sakın...
benimkide öyle ben seni böylede seviyorum olsun,ne var ki veririsin der.
bende ona ben senin için deyil kendim istedim için zayıflamak istiyorum.kendim için derdim.:13:
ve galiba başarıyoruz kıslarrrrrrrr.....

nişanlın seni kıskanıyooo mink im....baktı sen iyceee çıtır olcan.tedbirini alıyoo

benim sevgilim de göbeğin çok tatlı niye rejim yapıyorsun demişti sonra baktı ki ben hiç takmıyorum onu bu sefer yanakların gitmesin dedi devam canım devam harikasın menülerin süper:)

haytttt yavaş yavaş tutuşuyo senin ki,eyvah hatun elden gitcek galiba diyooo
durmak yok canımcım devam devammmmmm

sabah kahvaltıdan sonra ,işten kendimi alamadım ara öğün ble yapamadm.

kahvaltıdan sonra saat 17:45 de
koca 1 tabak bol yeşillikli patates salatası
yanında da 3 kaşık karnıbahar yemeği yedimmm.
şuan gayet tokum.eşim gelincede meyva yerim...

bugün yaptım işlerde spor yerine geçer herhalde.ayakta durmaktan tabanlar ağrıyo...

evet canım durmuyoruzzzz devam ediyoruzzz:)
bu arada patates salatası sırf karbonhidrat değil mi canım koca tabak çok mu ki??

patates salatasını çok severim.
sadece 3 küçük patates vardı.çogu yeşillk.
çok mu olmuş patates .kaç kaloridir acep.
üstelik bu sefer içene 1 tatlı k. yağ daa koymuştum.:18:
dayağı ben hakketim galiba

Son düzenleme:
ay kızlar az önce çok güldüm
eşiim hem oğluma hem bana gofret almış.
zorla gofreti yiyceksn ,yemezsen ben yedirirm.
yok ben ne hale gelmişim....yok gözlerim çökmüş.
rengim sararmış
hemen o gofreti yeee dedii
nedense içimden gülmek geldi.eşim bana saydırırken

yaaa 2 gündür tuvalete çıkamadm.bı çıksam tartılıcam.
neyse şimdi kocişimle ilgilenim...
gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüz...

yedinmi gofreti çok merak ettim ee hem zayıfla diyo hemde zayıflayınca kıskanıo artık nasıl taş oluyorsan

yedinmi gofreti çok merak ettim ee hem zayıfla diyo hemde zayıflayınca kıskanıo artık nasıl taş oluyorsan

inanmıcaksın ama mutfakta beni yere yatırdı,yemezsen ölümü gör diyerek,
3 tane ısırık atmak zorunda aldım(küçük ısırık)
hiç istemeyerek yedim.benim eşimin böyle dayatmaları var ne yazık ki

bana ne dese beyenirsiniz,hafif kızar gibi yiyceksin,ben zayıf karı istemiyorum.
diye söylendi.benim ki çok kıskançtır,kesinlikle, ben zayıf olunca daha güzel görünücem ya,oda bunu istemiyo.
kendi de oldukça fit'dir.göbeğim çıkıyo die bi ara ekmek yemiyodu.akşamları ağır yemez...
tamamiyle kıskançlık.....
bu kıskançlıkları yüzünden oğlum doğana kadar az çekmedim.daha yeni yeni rahatlıyorum.

bu arad saat 10 gibi;
çeyrek elma
çeyrek mandalina
3 4 tatlı kaşığı nar

eşimle beraber yedik,
sen yemiyo musun die manalı manalı sordu bide.

ama az evvel kızdım.sen nie böle yapıyosun insan biraz destek olur vs.

oh oh maşallah kızlar beyleri çatlatmışsınız:)
valla bnm oyle bi sorunum yok şimdilik cok sukur de anlamıyorum erkekleri hem zayıf hatun istiyorlar hem de ne gerek var seni bu halinle de seviyorum diyorlar ama biraz kilo alsan hemen imalar bas gosteriyor valla bi de kadınları anlamak zor derler:))))

gamzecim harika gidiyorsun tatlım ama bn sabah asla yumurta ve peyniri bir arada yemem protein acısından agır oluyor diye yasaktı 12 sene kadar once simdi oyle bi kısıtlama yok ama hala aynı kuralları uygularım bn

bu arada yediğim kaşar peynirini toplasan 1 kk kutusu etmez bile kalori hesabına gelince bn sana yardımcı olurum tatlım:)))
birbirimizi kontrole devam inşallah:)))

hakkaten erkekleri anlamak zor.benim ki bana aşkım sen bu sefer kilo veremiceksin derdi,beni sürekli tombişim,tosunum die severdi sözde
şimdide yan çiziyo....ama ben gerçekten kendim için zayıflıyorum...tişörtümden fırlayan göbeğim yüzünden.

ya kızlar bişey sorcam hergün tuvalate çıkıyınuz mu?

bu sabah:
1 tabak yeşillik
yarım yumurta
yarım peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
sınırsız çay şekersiz

lily cim aslında yumurta ile peyniri beraber tüketmem ama oğluma peynirli yumurta kırıyorum.hepsini bitiremiyo,5/3 oğluşum yiyo 5/2 si ni ben.
her sabah böle yani....:44:

kızlar ben kaçıyorum....
malum temizlik bekliyoo
akşam üstü görüşürüz

canım yeşillik çok faydalı oluyor çok tok tutuyor ama malesef benim haftasonları dışında sizin gibi kahvaltı yapma şansım yıok sabah 5.45 te kalkıyorum 6.45 trenine biniyorum evden sandviç yapıp götürüyorum. araöğünlerim de o yüzden sizden biraz daha çok. çok erken yiyorum çünkü kahvaltıyı falan. (

ne temizlikmiş haaa :)))) yap yap bitmedi be kuzum.
mink im bitmez valla...bi yandan da çocukala çok zor oluyo.yedirmesiydi ,uyutmasıydı,çişiydi,nazıyındı derken 40 kere bölünüyo işim.

kolay gelsin , bayram temizliği bitirmi hiç
bitmez vallaa helede benim gibi ayak altında bi yaramaz varsa hiç bitmez

çok erken kalkıyosun...ara öğünlerinin fazla normal tabi bacıms....
ama olsun çalışmak çok güzel bence....
çocuk olmasa hiç durmam inan...

bu arada temizlik yüzünden öğünlerimi yiyemedim,birinin yemekte yapması lazım çünkü.
saat 5 kadar 4 5 tane fındık yedim sadece....
6 da 1 kase çorba içtim.
ayak üstü 1 2 kaşık kurufasulye attım azıma.
bugünü böle kapattm...:44:

karnım çok şiş yaa hala wc gimedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…