Gamze21 'in Diyet Günleri

demek ki neymiş? erkeklerin ağzın laf vermicen tepene cıkıyor cok sağolun sayenizde gelecekte nasıl bir kadın olmam gerektiği konusunda bilgi sahibi oluyorum az bucuk beni nelerin beklediğini bilip ona gore hazırlıklı olmak lazım, yani kısaca zayıflıcam ve dikkatli olcam:)
tuvalete ben cıkarım hergun mutlaka, ama bu senin bunyene baglı yani eger hergun cıkıyorsan eskiden beri bu normaldir hatta dr.gürkan kubilay sunu demişti: günde 2 defa gitmek de normal, haftada 2 defa gitmek de... ama haftada 2 defadan az gidiyorsanız kabızsınız demektir.
bunun arası normal yani...

hmm anladım cnm ama senin yediğin ztn az bir de sen peynirle yumurtayı yarımşar yediğinden dengeliyorsundur napalım katlancan oğluşun için:))) öp bnm için de oglusunu olur mu?

normalde de hergün çıkamazdım ,haklısın
bu sefer daha uzun sürdü...az yedimden herhalde
yarın akşama kadar çıkmazsam,sinameki içcem...

normalde de hergün çıkamazdım ,haklısın
bu sefer daha uzun sürdü...az yedimden herhalde
yarın akşama kadar çıkmazsam,sinameki içcem...

canım yağsız besleniyoruz ya onun da etkisi var. ama sinameki içme ilerki yaşlarda idrarı tutamamaya sebep oluyormuş onun yerine sütle kuru meyve ya da ayva ye. ya da mesela bi öğünde kepekli bulgur pilavı falan ye:)

gerçekten miiii
süt içerim kuru meyvayla saol canım (ara öğün yerine)
ayva nın tuvalete çıkarma özelliği olduğunu bilmiyodum....
öğrenmiş oldum

bu arada bu sabah birazcık kaçırdım ....

1.5 yumurta(hep oğlum yüzünden,kırdığım yumurtayı yemiyince,bide haşlama yaptım.onuda yemedi)
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

ayyyy karnım davul oldu yaaa....

bu arada bu sabah birazcık kaçırdım ....

1.5 yumurta(hep oğlum yüzünden,kırdığım yumurtayı yemiyince,bide haşlama yaptım.onuda yemedi)
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

ayyyy karnım davul oldu yaaa....

yok cnm ya cok da kaçmamış olur o kadarcık bugun diğer öğünlerde daha az protein alarak dengelersin sıkma canını

canım sabah kahvaltısını sıkı yaptığın için diğer öğünlerde daha az yersin dengelersin sıkma canınıııı:)

nasılsınız kızlar bugün internete pek giremedim

bugün yediklerimi yazım...sonrada sayfalarınızı ziyaret edimm..

sabh kahvaltıdan sonra
saat 3 buçukta, 1 tabak kurufasulye
5:30 da da 1 tabak lahana çorbası
(kuzenime gittim, kaynanası çok ısrar edince,diyetteyim demek istemedim)
az evvelde oğlumun gofretinden yedim 2 tane(eti nin hoşbeş gofreti varya ondan,küçükler yani)
biraz üstüste oldu yemekler.
bundan sonrada 1 tane meyva yerim o kadar...

canım lahana çorbası baya iyi olmuş yahu:) bağırsakların çalışacak diyet gibi olmuş tabi yağ oranı ne onu bilemem:)

ya kızlar ben ne yaptım:18:

bagırsaklarım çalışsın die ..
suyun içine yaklaşık 10 kayısı kurusu,10 armut kurusu (armut ince ince dilim halinde)
kaynatıp 3sb içtim...sonradan farkettim suyun içinde baya fazla gözüküyolar.su çekince şişmiş tabi.
çok mu kalori aldım acep yaaa

şuan kendimi çok kötü hissediyorum günü berbat kapattm.....

canım annemin arkadaşıa diyetisyen 12 kuru kayısı veriyordu 1 ara öğünde. ama fazla olabilir gibi gelmişti bana. ayrıca bence sütle 2 adet kuru kayısı yesen çok faydalı olur hem daha az kalori:):)

kızlar bayramın 1. gününden beri,annemdeyim ve çok fena kaçırdım.
kaçırdım az gelir,baya kıtlıktan çıkmış gibiyim,
yemek yemiyorum,çünkü tatlı türü yemekten ,yemeye iştahım kalmıyor

umarım siz benden daha.dirayetli çıkmışsınızdır
evime gelip kaldıgım yerden devam etmek isitiyorum.
bu arada en son cuma günü tartıldığımda
60.300 çıkmıştım,yani gayet süperdi.:18.
ay şuana kaç kg yim bilmiyorum...
ama durumun iç açıcı olmadına emini,m......

herkese hayırlı bayramlar.....

düzen kaçınca malesef tutturulmuyor böyle günlerde. az yesen de şişiyorsun çok yesen daha da çok yiyorsun bi garip oluyor bozma moralini herkes aynı durumda:) bekliyorum seni deee:)

herkese yazdığım gibi saanada diorum ki moral bozmak yokkk ekstrem bi durum olarak gör bugünleri bundn sonrasına bak ve saglıklı yeme tarzına devam et hadi göriyim seniii:):):):)

selam tatlım
öncelikle geçmiş bayramın mubarek olsun ben de memleketteydim daha 1 saat falan oldu geleli...
kaloriye gelince... bence en fazla 200kalori falandır yediklerin cok değil yani uzulme...
malum bayramdı ve inan ben de cok kaçırdım aynı senin gibi tatlı yemekten yemek yemeye iştah kalmıyor tatlıları yuttugumla kaldım su an acayip mide agrısı çekiyorum ilk defa bu kadar kötü bir agrı yasıyorum.
yok arkadas yarın biz geri dönelim düzenimize en azından zarardan kar edelim olmuyor boyle yaaa...

kızlar napıyouzz....
bayramdan sonra bizim internet gitti...
şmdi açıldı....
sizi çok özledimmmmmmmm
birazdan sayfalarınıza bakıp neler kaçırmışım bakıcam...

kızlar napıyouzz....
Bayramdan sonra bizim internet gitti...
şmdi açıldı....
Sizi çok özledimmmmmmmm
Birazdan sayfalarınıza bakıp neler kaçırmışım bakıcam...

kız nerdesin sen nası merak ettim.dedim herhalde bıraktı bizi. Yapma ama böle yaaaaaa Pis internet nolcaaak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…