*sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 kk peynir, 4 zeytin, 3 bardak şekersiz çay
*ara
şekersiz türk kahvesi
*öğlen
yoğurtlu yarım rendelenmiş kereviz, ekmek almayı unutmuşum sabah onun yerine 5-6 tane kepekli grissini yedimAma çok inceydi grissiniler
akşamüstü 1 tane bitter madlen çikolata yedim
*ara
1 fincan nescafe
*akşam
bulgur pilavı ve barbunya yapmış annem. 2-3 kaşık pilavdan alırım 4-5 kaşık da barbunya biraz da salata miss :)
oooh afiyet olsun tatlım. Madleni görmedim hiç. Ay o çikolatadan sayılmaz. Benrejım yapmadan once gunde 2 tane buyuk hakkını vere vere çikolata yiyordum. Madlen arada bende yıyorum bazen.
*Sabah
2 dl tam tahıllı ekmek, üzerine azıcık kahvaltılık sos sürdüm, 2 kk peynir 3 zeytin,1 fincan şekersiz çay
*Öğlen
5dl ekmek, kese yoğurdu
*Ara
1 orta boy elma
17:30-19:00 arası
Pilates + kardiyo
*Akşam
1 kase domates çorbası, 1 dl çavdar ekmeği, 1 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık barbunya
5 dl ekmeeekkız naptın seeen?
kız hadi 5dilimi anladık*Sabah
2 dl tam tahıllı ekmek, üzerine azıcık kahvaltılık sos sürdüm, 2 kk peynir 3 zeytin,1 fincan şekersiz çay
*Öğlen
5dl ekmek, kese yoğurdu
*Ara
1 orta boy elma
17:30-19:00 arası
Pilates + kardiyo
*Akşam
1 kase domates çorbası, 1 dl çavdar ekmeği, 1 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık barbunya
sana da güzel yorumlar yapmıştım bu olmadı ama minikim!!!!!:) ben hiç spor yapamıyorum ya. göya bugun leslie yapıcaktım.ooooooof oooofffff
:) ben hiç spor yapamıyorum ya. göya bugun leslie yapıcaktım.ooooooof oooofffff
kız hadi 5dilimi anladık
akşam da pek parlak değil
hem çorba var hem ekmek hem pilav hem de baklagil kız bunların hepsi karbonhidrat (barbunya k.hidrat+protein içerir)
hani salata hani yoğurt??????? seni gidi seni
o zaman küçük tavsiyeEvet kız bana kız bana böyle yaptığım zaman hep kız. Ama reglim ya işte çok açık iştahım ya lanet olsun
o zaman küçük tavsiye
öğünleri arttır
mesela 2 saatte bir ara yap
yogurt, ayran meyve falan...
bana da yorum yaaaapppppp
Tatlım yapamıyorum ki ara sürekli bazen hic yapamıyorum isten basımı kaldıramıyorum cogu zaman bı da Adliye'de çalışıyorum sürekli ifade al karar yaz falan savcımın yanından çıkamıyorumki doğru düzgünkardesimin elinden bilgisayarımı alıp telefondan girmeyi bırakabilirsek İnternet'e bol bol ilgilenicem seninle de :):)
ben giremiyorum siteye telden ya. mincık mıncık, yazılar falan kuçücük. yavaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?