Ay denedin mi ben denicemBir de benden gelsin kızlar bi gün kaynanam gelmiş sohbet ediyoruz oradan buradan neyse torun istiyorum falan muhabbetleri bende gecistiriyorum tabi bu aralar oğlun isten çok agresif geliyo anne diye konu degistiriyorum dur sana kaynanamın bana verdiği taktiği anlatayım dedi başladı anlatmaya
"Benim kayınpeder sürekli işten sinirli gelirmiş kaynanam da kapıyı açtığında sinirli görünce kocasının s...........i avuclarmıs kocasi da gülümser içeri girermis" demesin mi
.
Bana da kaynanam eşin işten sinirli gelince öyle yap derdi sende kocan eve sinirli geldiğinde öyle yap demesin mibı sene oldu bu olay üzerine hala arada arayıp yapıyorsun dimi dediklerimi diye sorar kahkahalar atar
Denedim denemez olur muyumAy denedin mi ben denicem
aynisini bana da yapacaklardi dengesizler..ben direkt red ettim.akilli basli kisiler de vardi etrafinda...ne sinir bozucular...Bu kadar garip değil ama bendede bir kv vakası var. Düğün gecemizde salondan eve dönerken yaklaşık 20 kişiyi bizim eve davet etmişti. 10 dakika ısrar etti insanlara hadi yukarı çıkalım diye:) Allahtan kimse onun kadar düşüncesiz değildide kabul etmediler. Sonunda oda evinin yolunu tuttu asık bir suratla
Bende çekinme hiç snde çekinme utanç be yok herseyi Biliyolar zatenDenedim denemez olur muyumoğluna da anlatiyo bunu kocam da sinirleniyo tabi ama sessiz kalıyor kaynanam da benim kocam yasiycakti ki şimdi diye bı de mum dikiyo eşimin yanında hicccc çok çekinmez bu tarz konular da sagolsun
Bikere de ben kv ye ne dedim bakaynisini bana da yapacaklardi dengesizler..ben direkt red ettim.akilli basli kisiler de vardi etrafinda...ne sinir bozucular...
Yanlış alıntı oldu pardonaynisini bana da yapacaklardi dengesizler..ben direkt red ettim.akilli basli kisiler de vardi etrafinda...ne sinir bozucular...
Alıştım zaten kaynanama bı gün geldi aynı odada yattı bizimle misafirliğe gitmiştik kaynanama geç olunca kalın dedi bizde peki dedik bizim yatagimizi hazırladık bı baktık kendi yatak odası dururken bizim yanımıza yattı odam çok soğuk diye eşim biraz kızdı mızdı ama yok bı gecede degdirmeden uyuyun deyince eşim daha üstüne gitmedi 3umuz uyudukBende çekinme hiç snde çekinme utanç be yok herseyi Biliyolar zaten
Vavvvvvv bizimkisi hayatta ole şeler yapmaz:)) çok pimpirkli zaten aman yanlış anlaşılmayim die sabah bizi uyandrmaz bile bzde kalrkenAlıştım zaten kaynanama bı gün geldi aynı odada yattı bizimle misafirliğe gitmiştik kaynanama geç olunca kalın dedi bizde peki dedik bizim yatagimizi hazırladık bı baktık kendi yatak odası dururken bizim yanımıza yattı odam çok soğuk diye eşim biraz kızdı mızdı ama yok bı gecede degdirmeden uyuyun deyince eşim daha üstüne gitmedi 3umuz uyuduk
Aman öyle işte yani biraz kırık herhalde bizimkiVavvvvvv bizimkisi hayatta ole şeler yapmaz:)) çok pimpirkli zaten aman yanlış anlaşılmayim die sabah bizi uyandrmaz bile bzde kalrken
Eglencliymis ama severim ole benAman öyle işte yani biraz kırık herhalde bizimki
Pek benim tarzım değil ama alıştım zaten eskisi gibi bu konularda konuşmasına müsaade etmiyorum çünkü abartiyo netEglencliymis ama severim ole ben
Ay bende mi ole kv olacm kiPek benim tarzım değil ama alıştım zaten eskisi gibi bu konularda konuşmasına müsaade etmiyorum çünkü abartiyo net
Töbe yarbbm hadi kv neyse de KP olmaz kınarim bn bunuBenimde kayinpederim bos bogazdir biraz. Bir gün onlardayiz. 3 eltim ben kaynanam mutfakta et kiyiyoruz bayramdi. Eltilerim kocalariyla oynastiklarini falan anlatiyolar kayinvalidemde gülüyo, cok hoşuna gider gelinlerle ogullarinin arasinin iyi olmasi. Ben hic konuya girmedim zaten daha 3 aylik gelindim. Kayinpederimde konusulanlari odada duymus. Geldi bana kizim sizin oglumla araniz mi bozuk dedi. Yok baba neden dedim. E yengelerin kocariyla cilvelestiklerini anlatiyolar sen hic anlatmiyosun dedi
Bende rahatsiz oldugumu belli edince eskisi gibi konusmuyo benim yanimda. Gecenlerde ameliyat oldum. Bizdelerdi annemde geldi. Bizde eşimle ailelerin yanında vicik vicik asla olmayiz. Kayinpederim yine basladi kizim siz niye yan yana oturmuyosunuz, niye birbirinize askim vs. Demiyosunuz araniz mi bozuk sorulari sormaya. Maalesef bendede kp böyleTöbe yarbbm hadi kv neyse de KP olmaz kınarim bn bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?