ŞAŞIRDIM YAA BU NE? ALTTA YATAN MESAJI NE? BİZİM KAYINVALİDEDE ELTİMİN KIZINA BABASI EMDİ ODA EMSİN DEDİYDİ BEN ŞOKBenim kv de her aklına geldiğinde eşimin bebekken göğüs uçlarıyla oynadığından ısırdığından bahseder. Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor her söylediğinde o da herhalde halimden tavrından anlaşılıyor söylemekten usanmıyor eşim de ilk seferinde kızmıştı artık umursamıyor.
Altta yatan mesaj gayet açık bence bacım. O gecelerde aklıma geliyor stres oluyorumŞAŞIRDIM YAA BU NE? ALTTA YATAN MESAJI NE? BİZİM KAYINVALİDEDE ELTİMİN KIZINA BABASI EMDİ ODA EMSİN DEDİYDİ BEN ŞOK
Garipmi bilemem ama biz balayina giderken bende bi hafta sizde kalayim diye tutturmasi onun yuzunden dugun ertesi sinir harbi ile gecti balayina giderken evin butun ic kapilari kilitleyip anahtarlarida yanima alip ciktim deli gibi cunku esime guvenemedim dis kapinin anahtarini verir diye yani aramizdada bes dk var hem eve aldigim herseyde begenmemezlik yapip huzur kacirdi bide ustune eve heveslenip kalmak istedi
Valla evliyken zaten gelinir oturulur evler uzaksa kalinirda yani dugun ertesi biz balayina giderken gelip biz balayindan donene kadar ne isi varsa evimizde ki evlerde yakin yani hani evine uzak yerde dugun olsa kalcak yer olmasa bilet alip gidene kadar kalsin denilirde neymis kafasini dinlemek istiyormus sizinki yine esyalarinizi begeniyomus benimki aldigim herseye laf yapti aldirmamak icin ki paralarini esim odedi oda almadi ama her alisveris oncesi kendi istekleri icin aglatti sanki ayni eve gelin gidiyomusumda onunda istedikleri olsun gibi aman biktirdi zatenAyyy benimki de hevesleniyor gelip benim evimde yaşamayaYen'i ev Yen'i eşyalar çok hoşuna gidiyor her fırsatta salonumda oturmak istiyor
Düğünün ertesi günü sabah yedide kapımıza dayanmış
Aynı evde yaşıyorduk o zamanlar.
Bir sabah eşimle yatakta oynaşıyoruz bi baktım bizim kapı açılıyo ama kimse görünmüyor.. Kafayı kaldırdım bizimki emekliye emekliye içeri giriyo eşimi uyardım çok kızdım annesine ne yapıyorsun burda dedi kv tarak arıyorum dedi eşimde burda tarak değil... Var diyip azarladı.. Güldü kadın şaka gibi.. Daha neler neler yaşadım 17 yılda... sanırım en tuhaf kaynana bende
ahahahaaBir de benden gelsin kızlar bi gün kaynanam gelmiş sohbet ediyoruz oradan buradan neyse torun istiyorum falan muhabbetleri bende gecistiriyorum tabi bu aralar oğlun isten çok agresif geliyo anne diye konu degistiriyorum dur sana kaynanamın bana verdiği taktiği anlatayım dedi başladı anlatmaya
"Benim kayınpeder sürekli işten sinirli gelirmiş kaynanam da kapıyı açtığında sinirli görünce kocasının s...........i avuclarmıs kocasi da gülümser içeri girermis" demesin mi
.
Bana da kaynanam eşin işten sinirli gelince öyle yap derdi sende kocan eve sinirli geldiğinde öyle yap demesin mibı sene oldu bu olay üzerine hala arada arayıp yapıyorsun dimi dediklerimi diye sorar kahkahalar atar
Valla bacım dışardan bakınca benim kaynanada öyle acaip sosyal esprili neşeli felan hani bakınca böyle osmanlı bir duruşu var ama içine girince ne manyaklıklar yaşatıyorlar insana kaynananın en iyisinin kendide sözüde uzak olsun. O bir ay olur sana bir yıl ömründen ömür gider iyi düşünay inanmıyorum o ne yaa töbe töbee bende nişanlıyım düğüne 3 ay var mesela belli değil evde alabiliriz 1 ay kaynanamdada kalabiliriz ramazan olduğu için bi an bunu okuyunca eşimle ben geldim gözümün önüne ki kaynanamla çok iyi anlaşırız kafa yapımız çok iyi görüşü açık biridir girmez herhalde tarak bahanesiylee ahahahah ay valla iyi dayanmışsınız okuyunca kaynanamı kat ve kat daha sevip şükrettim :)
ya bu nedir arkadaş vay be neler var neler iyi yırtmışsınız dicektim ama kötü olmuşşbende kv ile bir kere küsmüştüm bana haksızken bağırmıştı telefonda. o günde hastaydım yatıyordum evi b*k götürüyordu tabiki. kapım çalındı kesin kv dedim telefonu sessize alıp kapıyıda açmadım eşim aradı sessizce balkona geçip ben marketteyim demiştim eşimde şüphelendi gibi oldu bu arada kv komşularımın kapısınıda çalmış eşimde annesini arayıp markette demiş komşularda biz duymadık kapı sesi diyince bozulup inmiş aşağı sonra ben çakmasınlar diye binanın arka kapısından çıkıp markete kaçayım derken kv geliyordu yolun karşısından hani marketteydin sen diye hesap sormuştu ben de baktımda bulamadım diye iyice sıvamıştımbu arada bütün marketlere de bakmış.
haklısınız işte iyice düşünüyoruz nişanlımla ama burdaki okuduklarımda ayrı bi garip ya ne güldüm anlatamam. tabi Allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize :)Valla bacım dışardan bakınca benim kaynanada öyle acaip sosyal esprili neşeli felan hani bakınca böyle osmanlı bir duruşu var ama içine girince ne manyaklıklar yaşatıyorlar insana kaynananın en iyisinin kendide sözüde uzak olsun. O bir ay olur sana bir yıl ömründen ömür gider iyi düşün
Valla evliyken zaten gelinir oturulur evler uzaksa kalinirda yani dugun ertesi biz balayina giderken gelip biz balayindan donene kadar ne isi varsa evimizde ki evlerde yakin yani hani evine uzak yerde dugun olsa kalcak yer olmasa bilet alip gidene kadar kalsin denilirde neymis kafasini dinlemek istiyormus sizinki yine esyalarinizi begeniyomus benimki aldigim herseye laf yapti aldirmamak icin ki paralarini esim odedi oda almadi ama her alisveris oncesi kendi istekleri icin aglatti sanki ayni eve gelin gidiyomusumda onunda istedikleri olsun gibi aman biktirdi zaten
Adam olmazsa gorusmem olur biter mesafemide koyarım ki yaptimda ama anlayan varmi yokYok bacım seninki hiç adam olmazbenimki de kulp buldu aldığım eşyalara üstelik parasını da eşimle ben ödedik. Ama yine de fantezisi var Yen'i eşyalara
Yeni eve taşindik kaynana ilw oturuyorum tabii. Büyü ilw ilgili ve tuhaf şeylari arasi var. Ufak oğlum kabizdi çoook bi de siyah.taş gibiydi.çopten almiş bana göstermiş bu ne? Kaka dedim. Ama ben anladim o başka bi şey duşunuyordu.allah beni kurtarKızlar az önce hamile arkadaşımla konuştum. Kvsi taşındığı dönemler yardıma gidip 1 ay onda kalmıştı. Şimdi arkadaşım 3 aylık hamile. Geçen akşam hep birlikte otururlarken kv demiş ki;" ben senin hamile olduğunu anlamıştım. O zamanlar sizde kalmıştım ya 1 ay boyunca çöplerini kurcaladım kirli ped bulmak için ama yoktu. Benden hiçbi şey saklanmaz!" Deyip gülmüş. Yuh diyorum dedim artık. Sizin de var mı böyle garip kv olayları hadi paylaşalım...
Çok katiliyorumValla bacım dışardan bakınca benim kaynanada öyle acaip sosyal esprili neşeli felan hani bakınca böyle osmanlı bir duruşu var ama içine girince ne manyaklıklar yaşatıyorlar insana kaynananın en iyisinin kendide sözüde uzak olsun. O bir ay olur sana bir yıl ömründen ömür gider iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?