Garip ama gerçek kaynanalar!?

insana ait özel hiç bir şeye saygıları yok ya. bu ne iğrençlik! bu ne kendini bilmezlik, sınır bilmezlik
cidden akıl fikir diliyorum

Benim kv de her aklına geldiğinde eşimin bebekken göğüs uçlarıyla oynadığından ısırdığından bahseder. Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor her söylediğinde o da herhalde halimden tavrından anlaşılıyor söylemekten usanmıyor eşim de ilk seferinde kızmıştı artık umursamıyor.

bana ayrı kocama ayrı kpedere ayrı konuşur.kadın sürekli karaktersizler içinde kaldığından alışmış. baştan şaşırıyordum şimdi umrumda değil.

ŞAŞIRDIM YAA BU NE? ALTTA YATAN MESAJI NE? BİZİM KAYINVALİDEDE ELTİMİN KIZINA BABASI EMDİ ODA EMSİN DEDİYDİ BEN ŞOK

Hepsini okudum gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bende bunların hiçbiri yok bazan atışalım laf sokalım eğlence olur diyorum ama sonra şükrediyorum

Ayyy benimki de hevesleniyor gelip benim evimde yaşamaya Yen'i ev Yen'i eşyalar çok hoşuna gidiyor her fırsatta salonumda oturmak istiyor

Ayyy benimki de hevesleniyor gelip benim evimde yaşamaya Yen'i ev Yen'i eşyalar çok hoşuna gidiyor her fırsatta salonumda oturmak istiyor
Valla evliyken zaten gelinir oturulur evler uzaksa kalinirda yani dugun ertesi biz balayina giderken gelip biz balayindan donene kadar ne isi varsa evimizde ki evlerde yakin yani hani evine uzak yerde dugun olsa kalcak yer olmasa bilet alip gidene kadar kalsin denilirde neymis kafasini dinlemek istiyormus sizinki yine esyalarinizi begeniyomus benimki aldigim herseye laf yapti aldirmamak icin ki paralarini esim odedi oda almadi ama her alisveris oncesi kendi istekleri icin aglatti sanki ayni eve gelin gidiyomusumda onunda istedikleri olsun gibi aman biktirdi zaten

ay inanmıyorum o ne yaa töbe töbee bende nişanlıyım düğüne 3 ay var mesela belli değil evde alabiliriz 1 ay kaynanamdada kalabiliriz ramazan olduğu için bi an bunu okuyunca eşimle ben geldim gözümün önüne ki kaynanamla çok iyi anlaşırız kafa yapımız çok iyi görüşü açık biridir girmez herhalde tarak bahanesiylee ahahahah ay valla iyi dayanmışsınız okuyunca kaynanamı kat ve kat daha sevip şükrettim :)

ahahahaa Allahım nerelere gideyiimm taktikleree gell 3 ay sonra bi denicemmmm nasıl oluyo merak ettimmm

Valla bacım dışardan bakınca benim kaynanada öyle acaip sosyal esprili neşeli felan hani bakınca böyle osmanlı bir duruşu var ama içine girince ne manyaklıklar yaşatıyorlar insana kaynananın en iyisinin kendide sözüde uzak olsun. O bir ay olur sana bir yıl ömründen ömür gider iyi düşün

ya bu nedir arkadaş vay be neler var neler iyi yırtmışsınız dicektim ama kötü olmuşş

haklısınız işte iyice düşünüyoruz nişanlımla ama burdaki okuduklarımda ayrı bi garip ya ne güldüm anlatamam. tabi Allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize :)

Yok bacım seninki hiç adam olmaz benimki de kulp buldu aldığım eşyalara üstelik parasını da eşimle ben ödedik. Ama yine de fantezisi var Yen'i eşyalara

Yeni eve taşindik kaynana ilw oturuyorum tabii. Büyü ilw ilgili ve tuhaf şeylari arasi var. Ufak oğlum kabizdi çoook bi de siyah.taş gibiydi.çopten almiş bana göstermiş bu ne? Kaka dedim. Ama ben anladim o başka bi şey duşunuyordu.allah beni kurtar

Çok katiliyorum

Şimdi geldi aklıma boşanan bi arkadaşım anlatmıştı. Kv ye yemeğe gitmişler yemek sonrası kahve içilirken kv gidip arkadaşın eşinin orasını tutup hanimiş annesinin pipişkosu demiş arkadaşım günlerce psikolojim bozuldu çok ağladım 40 yaşında adamın nesi pipişko nasıl bi aileye düştüm demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…