- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Düğünün ertesi günü sabah yedide kapımıza dayanmış
Aynı evde yaşıyorduk o zamanlar.
Bir sabah eşimle yatakta oynaşıyoruz bi baktım bizim kapı açılıyo ama kimse görünmüyor.. Kafayı kaldırdım bizimki emekliye emekliye içeri giriyo eşimi uyardım çok kızdım annesine ne yapıyorsun burda dedi kv tarak arıyorum dedi eşimde burda tarak değil... Var diyip azarladı.. Güldü kadın şaka gibi.. Daha neler neler yaşadım 17 yılda... sanırım en tuhaf kaynana bende
Hahahahahahahahahhhahafetiş sanırım
Artık derdi neydi bilemiyorum ama beni hep sıkıştırırdı detaylar konusunda hah bak aklıma geldi bir gün mutfakta yemek yaparken eline bi salatalık almış beni dürtüyor salatalıkla nevrim dönmüştü akşam eşime daldım yeter gece sana gündüz ananamı karışık yapıcam diye.. Ayyy sinirlerim bozuluyor aklıma gelmesin böyle şeyler
Artık derdi neydi bilemiyorum ama beni hep sıkıştırırdı detaylar konusunda hah bak aklıma geldi bir gün mutfakta yemek yaparken eline bi salatalık almış beni dürtüyor salatalıkla nevrim dönmüştü akşam eşime daldım yeter gece sana gündüz ananamı karışık yapıcam diye.. Ayyy sinirlerim bozuluyor aklıma gelmesin böyle şeyler
Hahahaha koptum karpuzu prille yimamasina benimkide çok titiz olduğunu söyler ama eline bez alıp evin tozunu almaz bi pasta börek yapar kapının kollarına kadar yağ olur ev süpürmeyi bilmez ütü yapmayı dolabı yatağı darma dağın eltime gitmiş eltimin banyo wc sildigi bezle toz alıyormuş eltim görünce şok geçirdim dedi bi bulaşık yıkar yikamadiği yağlı kaşık bile bulasikliktan çıkar nasıl titiz bilemiyormDüğünümüzde tansiyonunun çıkması ,düğünden sonra oğlu evinden ayrılırken salya sümük ağlaması(gurbete gelin gelen ben ağlayan kocamın anası ) ,bebeğimi emzirmeme izin vermeyip sen sağ ben içireceğim emzirme diye tutturması ve benim odada saatlerce saçımı yolarak ağlamama sebep olması ,sürekli kendini asmalı konağın hanımı sanması ,şekerim var deyip küp küp kestiği helvaları yemesi sonrada gelip şekerim yüksek diye ağlaması ,karpuzu prille yıkamasıilk aklıma gelenler
Yani bi sürü benzeri olay var iğrenç ötesi bir kadınşaşırdfım ağzım açık kaldı resmen başka vramıydı yaa valla ben şokkk
Canım zaten titiz olsa böyle yazmam on günde bir duş alan aynı pijama ile yatan kalkan markete inen diz yapan yer bezi kıvamına gelmiş artık beni bırak diye feryat eden pijamayı gün gezmesinde giyen bir insanın titizlikten bahsetmesi garip diye yazdım :))Hahahaha koptum karpuzu prille yimamasina benimkide çok titiz olduğunu söyler ama eline bez alıp evin tozunu almaz bi pasta börek yapar kapının kollarına kadar yağ olur ev süpürmeyi bilmez ütü yapmayı dolabı yatağı darma dağın eltime gitmiş eltimin banyo wc sildigi bezle toz alıyormuş eltim görünce şok geçirdim dedi bi bulaşık yıkar yikamadiği yağlı kaşık bile bulasikliktan çıkar nasıl titiz bilemiyorm
Ay evet bizde de var o pijamadan her etek altına giyilenCanım zaten titiz olsa böyle yazmam on günde bir duş alan aynı pijama ile yatan kalkan markete inen diz yapan yer bezi kıvamına gelmiş artık beni bırak diye feryat eden pijamayı gün gezmesinde giyen bir insanın titizlikten bahsetmesi garip diye yazdım :))
Yuh yaBenimde kayinpederim bos bogazdir biraz. Bir gün onlardayiz. 3 eltim ben kaynanam mutfakta et kiyiyoruz bayramdi. Eltilerim kocalariyla oynastiklarini falan anlatiyolar kayinvalidemde gülüyo, cok hoşuna gider gelinlerle ogullarinin arasinin iyi olmasi. Ben hic konuya girmedim zaten daha 3 aylik gelindim. Kayinpederimde konusulanlari odada duymus. Geldi bana kizim sizin oglumla araniz mi bozuk dedi. Yok baba neden dedim. E yengelerin kocariyla cilvelestiklerini anlatiyolar sen hic anlatmiyosun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?