Garip ama gerçek kaynanalar!?

bende kv ile bir kere küsmüştüm bana haksızken bağırmıştı telefonda. o günde hastaydım yatıyordum evi b*k götürüyordu tabiki. kapım çalındı kesin kv dedim telefonu sessize alıp kapıyıda açmadım eşim aradı sessizce balkona geçip ben marketteyim demiştim eşimde şüphelendi gibi oldu bu arada kv komşularımın kapısınıda çalmış eşimde annesini arayıp markette demiş komşularda biz duymadık kapı sesi diyince bozulup inmiş aşağı sonra ben çakmasınlar diye binanın arka kapısından çıkıp markete kaçayım derken kv geliyordu yolun karşısından hani marketteydin sen diye hesap sormuştu ben de baktımda bulamadım diye iyice sıvamıştım bu arada bütün marketlere de bakmış.

Ayyyy çokk fena gözümde canlandı bi an

Benim kv ise daha beter daha arkasından iyi konuşan birini duymadım ağzından beddua düşmez torunları bile kaçacak yer ararlar onun yanından .
Nişan sonrası yemek için davet ettik eşim kuru fasulye çok sever annemde yaptî kv büyük oğluna hamile iken fasulyeden tiksinmiş büyük oğlu 48 yaşında kendisi 73 yaşında fasulyeden bir kaşık aldı utanmadan tabaga geri tükürdü tiksinmiş kendisi , herkes şok oldu tabi.
Eşimin benimle 2 , evliligi nişandan sonra kv ile yalnız olduğumuzda bana sürekli eski gelinini öve öve bitiremiyordu oğlu olduğunda eski gelinin arksından beddua ediyordu , allahın sopası yok yaaa dügünden 10 gün önce evde bana eski gelinin ismiyle seslendi eşimde sen ne yapıyorsin konuştuğuna dikkat et diye azarladı . Ben daha önce eşime söylemiştim annen eski eşinden bahsediyor ve senin karın olarak hitap ediyor sürekli diye . Bu arada eski gelin bunu eşyaları ile sokaga atmış . Büyük oğlunun karısı ise akrabası olduğu halde evine sokmuyor kv yi.

- Ben hamileyken tatilde kv lere gittik. Gündüz Odamıza eşimle sarması dolaş yatıyoruz sohbet ediyoruz. Birden eşim kalktı odadan çıkmak istedi kapıyı bir açtı anası ! Odanın önünde bizi dinliyormus. Eşim anne napıyon burda dedi cevap : (hol karanlık, elinde hiç bişey yok ) şeyyy benn ayna sili.... dedi ve kacti.:) ozaman çok kızdım ama şimdi komik geliyor.
- 1 ay bende kalmisti eltime anlatmış. Bir ay kaldık hiç banyoda denk gelmedik diye :))

yaa allahim yaaa bende de boyle kv vakasi var. 4 senelik evliyim. Ilk zamanlar bu tarz olaylar benimde basima gelirdi sinirlenip kizardim hemen lafimida esirgemem hic. Gulerek cok bos kaliyosun heralde az takip et bizi biraz derdim sonra esime soylerdim hemen. Hani söylecek olursa ilk benden duysun diye isveyle cilveyle anlatirdim o da gulerdi aah annem iste hep böyledir der 3 gelini daha var cunku. Saat 10da kalktik gecende. Bana diyo ki erken kalktiniz bu sefer hayir mi olsun diyelim diyo
Hayir hayir evet kacta yatip kalktigimizi mi takip ediyodun seen vaay bee dedim gülerek. Konuyu değiştirdi

şaşırdfım ağzım açık kaldı resmen başka vramıydı yaa valla ben şokkk

şaşırdfım ağzım açık kaldı resmen başka vramıydı yaa valla ben şokkk

Bebeğim vefat etti yattın yattın özel hastanede bebeği düşürdün dedi 5 aylık erken doğdu hergün ay dikselerdi beni bunaltı tıppı nerde bitirdin dedim artık

Kezaaaa

Kendi Prof lardan daha bilgilidir sülük yapıştırmayı öderdiğini duyan yaşlı bir kadın kendine uygulamış kan kaybından hastanede kaç gün yattı

Son düzenleme:
Ay aklıma geldi hamile kaldım eşimin ağzında bakla ıslanmaz hemen söylemiş özellikle tembihlediğim halde herkese söylemiş daha bebeğimizi ultrasonda bile görmemiştik bigün eşim uyardı KV mi yattığı yerde bağırmaya başladı o zaman bana söylemeseydiniz karında aynı şeyi diyip duruyor eviniz yok diye sesimi cikartmiyirum diye bağırmıştı ertesi gün bebeğimi bile görmedim herkese söylüyorsun düşse kalsa ben herkese ne dicem dedim aman ne dicen düştü dersin dedi ve o an başım öyle bi döndü ki oda sanki ayaklarimin altından kayiyordu ertesi hafta kontrolé gittiğimde bebeğin gelişimin 6 haftada kaldığını gelisemedigini kürtaj olmak zorunda olduğumu öğrendim dünya basima yıkıldı eşime annesinin böyle bir şey söylediğini söyledim eşim annesine kızmış KV beni yalancı çıkardı büyük oğluna benim yalancı biri olduğumu söylemiş çok psikolojik sıkıntı yaşattı bana ben kötü oldum mesafemi koydum hala kendini çok iyi biri gibi gösteriyor eşimde benim annem demez yapmaz sen hep onu yanlış anlıyorsun diyordu ama artık annen çağırıyor beni dediğimde boşver salla der huyunu biliyor çünkü ama ana işte konduramiyor ilk evlendiğimiz zamanlarda da hamile kalırsan senin çocuğunu kendi nüfusuma yazdiralım ben ölürsem maasim ona kalsın diyordu düşünün yani ama bana inanmıyorlar işte hep kendini haklı çıkartıyor ağlayıp sızlıyor eşimin aklını karıştırıp duygu sömürüsü yapıyor derdimi anlatamiyorum işte

Son olarak eltim doğum yaptı kızın annesini evine yollamis sen git sabah işé gitcen ben kalcam demiş eltim sinir krizi geçirmiş artık sinir olmuş tuzlanacagi gün KV eve gitmiş eltimin teyzeside ise yetisecekmis KV aramadan bebeği tuzlamislar KV aramış eltimi eltimde biz bebeği tuzladik demiş kv bir hışımla eltime geliyor kızcağıza Allah senin annenin belasını versin hersey onun basının altından çıkıyor falan diye birsürü laf söylemiş abime ve eşime ağlaya sizlaya kendini yine eltimin evine sokmayı başardı Elton istemiyor ama soğuk davranıyor bebegi uyutucam diye kaciriyor odadan doğumdan sonrada orda kalmıştı inanın kızı öyle bir strese sokmus ki kızın Ssütü gelmedi aksam bebek durmadı hastaneye götürdük esimle kızın orda geldi sütü bizim anlat anlat bitmez gerçekten bebeğe adını vermediler diye bile kıza kızın evinde demedigi kalmadı eltim cevap verince de sus gelinsin ben kv saygını bil otur yerine dedi rabbim görüyor biliyor ama kendini ben şöyle iyi kv böyle iyi kv diye övüyor Allaha havale ediyoruz psikolojimizi bozdu içim rahatladı yemin ediyorum yazınca çok doldum

Hahahaha koptum karpuzu prille yimamasina benimkide çok titiz olduğunu söyler ama eline bez alıp evin tozunu almaz bi pasta börek yapar kapının kollarına kadar yağ olur ev süpürmeyi bilmez ütü yapmayı dolabı yatağı darma dağın eltime gitmiş eltimin banyo wc sildigi bezle toz alıyormuş eltim görünce şok geçirdim dedi bi bulaşık yıkar yikamadiği yağlı kaşık bile bulasikliktan çıkar nasıl titiz bilemiyorm

Canım zaten titiz olsa böyle yazmam on günde bir duş alan aynı pijama ile yatan kalkan markete inen diz yapan yer bezi kıvamına gelmiş artık beni bırak diye feryat eden pijamayı gün gezmesinde giyen bir insanın titizlikten bahsetmesi garip diye yazdım :))

Bu arada biri bahsetmiş balayına gelen kv diye o benim ben onlardan çok bahsettiğim konu açtığım için izin işte ağzımı tutamadım diye yöneticilerden izin alıp başka üyelik aldım yakalanmayım yoksa bizi internete verdin derler
şimdi konu arasında yazıyorum duyarsa da ne işi vardı balayım da Can'ım aaaa yeter ama

Ay evet bizde de var o pijamadan her etek altına giyilen aynı ayni

Yuh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…