Garip ama gerçek kaynanalar!?

Bnm kaynim da bir gün apandisit ameliyatı oldu daha snra eşi kısa süre içinde hamile kaldı bnm kp de bze dedi ki herhalde ameliyattan sonra kndni test etti oluyor mu olmuyor mu diye

Bi çok kişide vardır bu Kayınvalide vakası.. bende ki de az değil.. eşim sevgililer gününde benim resmimi karakalem yaptırmış kıyameti kopardı benimkini de yaptiracaksin diye

Maalesef var cnm benimkide demisti ben anladıydım cünkü sen bu ay ayağına hic sıcak su torbası koymadın demsti uyusss

1 hafta kalmistik.sehir disindaydilar.siz niye banyo etmiyorsunuz demisti acik acik..sonra kp ornek vermisti..biz siizn zamandayken..sen soguk musun ...soylr boyle..daha 3 aylik gelinim.o.an igrendim zaten...allah tan esim daha ahlakli..

benim de kv ile garip acaip diyaloğum pek yok ama eşimi annemle ilk tanıştırdığım gün dışarda bir cafede buluştuk. ben eşimi acele ettiriyorum annem hiç sevmez bekletilmeyi, geç kalırsak daha tanışmadan gıcık olur, acele et falan diye. eşimin heyecan yoktu ben zorla heyecan yaptırdım. gittik oturduk annem önden tembihlemiş beni zaten "bir ara wcye git bizi yalnız bırak" diye. işte meraba merabadan sonra ben kalktım wcye. 10 dk oyalandım döndüm kiii ikisinin suratı da düşmüş, tek kelime etmiyolar. noldu noldu diye çıldırdım tabi meraktan. annem eski nişanlı konusu mu açtı yoksa 1000 kere tembihlememe rağmen diye düşündüm. meğer annem eşime "neden fizik bölümü?" "neden polislik?" "neden çok da şeyapmamak lazım?" , "neden Ankara?" diye peşpeşe peşpeşe sormuş. eşim "beynim yandı sorularına cevap verirken, meğer ne kadar düşünmeden yaşıyormuşum ben hayatı" dediydi

Bi çok kişide vardır bu Kayınvalide vakası.. bende ki de az değil.. eşim sevgililer gününde benim resmimi karakalem yaptırmış kıyameti kopardı benimkini de yaptiracaksin diye
Açık açık kıskanıyorum demiş resmen

Düğünümüzde tansiyonunun çıkması ,düğünden sonra oğlu evinden ayrılırken salya sümük ağlaması(gurbete gelin gelen ben ağlayan kocamın anası ) ,bebeğimi emzirmeme izin vermeyip sen sağ ben içireceğim emzirme diye tutturması ve benim odada saatlerce saçımı yolarak ağlamama sebep olması ,sürekli kendini asmalı konağın hanımı sanması ,şekerim var deyip küp küp kestiği helvaları yemesi sonrada gelip şekerim yüksek diye ağlaması ,karpuzu prille yıkaması ilk aklıma gelenler

Yaptığı yemeklerden birini yemedin diye emeğe saygı demesi,
düğünden sonra ilk kez evime yemeğe geldiğinde kepçeyi bulamadı diye yerlerini de unuttuk diye laf sokması,
benim tabağım sizin bulaşıklarla makinede birlikte yıkanmasın demesi,
kendine oturmaya gittiğimizde oğlumu gurbete gelin verdik göremiyoruz demesi( aramızda bir sokak var ailemden uzak olan benim)
doğumda hastane odasında kimse yokken yanıma gelip bu hastanenin yolu da beni sıktı demesi,
Ve doğumdan sonra zehir ettiği hayatım..
Ben kvmi sevmiyorum.

bizimkide eltim doğum yaptı bebeğe ay yavrumm seni içime sokasım geliyooorr dedi benim evladım olmadığı için göüzme soka soka eltimden cevap geldi iyi ben çıkarttım sen sok diye o an içimdekitüm acıya su serpti Allah çok büyük.

çüşşş

Lafini bilmeyen bosbogazlikla ilgisi var...kv sevemedim gitti.kotu degil.ama karaktersiz.lafin nereye gidecegini hic bilmez.gece gece sinirlendim.
Dogumda vicik vicik olunacak dua edin de kendi kendime yeteyim ins
Kimseye muhtac olmayayim
Ben de vıcık vıcık olayından korkuyorum.inş öyle olmaz senin de Benim de

Ben de vıcık vıcık olayından korkuyorum.inş öyle olmaz senin de Benim de
OLMAZ OLMAZ FIRSAT VERME. SANA BÖLE VICIK BİR ŞYE SÖYLEDİĞİNDE HİÇ HOŞ DEĞİL DERSİN. DEVAM EDERSEDE BU KONULARDAN RAHATSIZLIĞINI GÖSTERİVERİRSİN.NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER. HERKEZ YERİNİ BİLSİN DEĞİL Mİ?

İnşallah ya.Doğuma memlekete gideceğim onlarda kalacağım.Herşeyimi görsün takip etsin istemiyorum.Hiç çekinmesi ayıplaması yokDoğumun nasıl olduğunu da bilmediğimden lohusalık sendromu falan beni çıldırtır mı diyorum.

Yazın zaten regl takipçimdi.Tayinimz ev işimiz olunca ayrıldım yanlarından.Bebek haberi gelince demek ki geldiğin gün olmuş dedi cevap vermedim.Bizim ailede konuşulmayan şeyler bunlar.Karşılık versem ne anlatacak acaba

AMAN CANIM SAKIN CEVAP VERME EDEP YA HU DE YÜZÜNE KIRMADAN. YANLIZ EŞİNE TEMBİHLE DOĞUMDAN SENİ YANLIZ BIRAKMASIN YANINDA YATMAMA GİBİ BİRŞEYEDE YAPMASIN. ÇOCUK İKİNİZİN ODA BAKICAK TABİKİ. ALLAH ONA MUHTAÇ ETMESİN. İNŞALAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALIR KENDİ KENDİNE YAVAŞ YAVAŞ BAKARSIN KORKMA DOĞUMDAN ALLAH OL DERSE OLUVERİR. BİR AVAZDA DOĞUR İNŞALLAH ŞU CUMANIN HÜRMETİNE SAĞ SAĞLİM OLSUN. NE GÜZEL BİLİYORMUSUN KEŞKE BENİMDE OLSADA KAYIN VALİDEM BAKSA AMA YOK BELKİDE BUNDAN SONRA HİÇ OLMAYABİLİR

bu ne yahu . Hoş benim kv çocuk yok diye söylendi nasıl yapıyorsunuzda çocuk olmuyor diye oğluna sor anlatsın sana diye tersledim , o anneymiş sorabilirmiş bunları , bende bu bizim özelimiz sizi ilgilendirmez deyip tersledim birdaha cesaret edemedi sormaya . yüz vermemek en iyisi yoksa suyunu çıkarıyorlar.

Söylediklerini dikkate alacağım canm.çok teşekkür ederim .Farklı Bi göz iyi oluyor

Umutsuzluğa kapılma.Herşey Rabbimin elinde.Dua edelim.hayırlısyla nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…