Bnm kaynim da bir gün apandisit ameliyatı oldu daha snra eşi kısa süre içinde hamile kaldı bnm kp de bze dedi ki herhalde ameliyattan sonra kndni test etti oluyor mu olmuyor mu diyeBende rahatsiz oldugumu belli edince eskisi gibi konusmuyo benim yanimda. Gecenlerde ameliyat oldum. Bizdelerdi annemde geldi. Bizde eşimle ailelerin yanında vicik vicik asla olmayiz. Kayinpederim yine basladi kizim siz niye yan yana oturmuyosunuz, niye birbirinize askim vs. Demiyosunuz araniz mi bozuk sorulari sormaya. Maalesef bendede kp böyle
Maalesef var cnm benimkide demisti ben anladıydım cünkü sen bu ay ayağına hic sıcak su torbası koymadın demsti uyusssKızlar az önce hamile arkadaşımla konuştum. Kvsi taşındığı dönemler yardıma gidip 1 ay onda kalmıştı. Şimdi arkadaşım 3 aylık hamile. Geçen akşam hep birlikte otururlarken kv demiş ki;" ben senin hamile olduğunu anlamıştım. O zamanlar sizde kalmıştım ya 1 ay boyunca çöplerini kurcaladım kirli ped bulmak için ama yoktu. Benden hiçbi şey saklanmaz!" Deyip gülmüş. Yuh diyorum dedim artık. Sizin de var mı böyle garip kv olayları hadi paylaşalım...
Ya nelere bakıyorlar arkadaş yaMaalesef var cnm benimkide demisti ben anladıydım cünkü sen bu ay ayağına hic sıcak su torbası koymadın demsti uyusss
Açık açık kıskanıyorum demiş resmenBi çok kişide vardır bu Kayınvalide vakası.. bende ki de az değil.. eşim sevgililer gününde benim resmimi karakalem yaptırmış kıyameti kopardı benimkini de yaptiracaksin diye
Artık derdi neydi bilemiyorum ama beni hep sıkıştırırdı detaylar konusunda hah bak aklıma geldi bir gün mutfakta yemek yaparken eline bi salatalık almış beni dürtüyor salatalıkla nevrim dönmüştü akşam eşime daldım yeter gece sana gündüz ananamı karışık yapıcam diye.. Ayyy sinirlerim bozuluyor aklıma gelmesin böyle şeyler
çüşşşBenimde kayinpederim bos bogazdir biraz. Bir gün onlardayiz. 3 eltim ben kaynanam mutfakta et kiyiyoruz bayramdi. Eltilerim kocalariyla oynastiklarini falan anlatiyolar kayinvalidemde gülüyo, cok hoşuna gider gelinlerle ogullarinin arasinin iyi olmasi. Ben hic konuya girmedim zaten daha 3 aylik gelindim. Kayinpederimde konusulanlari odada duymus. Geldi bana kizim sizin oglumla araniz mi bozuk dedi. Yok baba neden dedim. E yengelerin kocariyla cilvelestiklerini anlatiyolar sen hic anlatmiyosun dedi
Wayyyy arkadaş bende böyle bir kaynana olursam ağzıma kürekle vurun[
AKLI OLAN OLUR MU HİÇ ŞAKA GİBİLER İNSAN YAŞARKEN ÇOK KIZIYORDA SONRA ZAMANLA Bİ GÜLME GELİYOR. ULAAA ÇILDIRMIŞ OLMALI DİYE
Ben de vıcık vıcık olayından korkuyorum.inş öyle olmaz senin de Benim deLafini bilmeyen bosbogazlikla ilgisi var...kv sevemedim gitti.kotu degil.ama karaktersiz.lafin nereye gidecegini hic bilmez.gece gece sinirlendim.
Dogumda vicik vicik olunacak dua edin de kendi kendime yeteyim ins
Kimseye muhtac olmayayim
OLMAZ OLMAZ FIRSAT VERME. SANA BÖLE VICIK BİR ŞYE SÖYLEDİĞİNDE HİÇ HOŞ DEĞİL DERSİN. DEVAM EDERSEDE BU KONULARDAN RAHATSIZLIĞINI GÖSTERİVERİRSİN.NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER. HERKEZ YERİNİ BİLSİN DEĞİL Mİ?Ben de vıcık vıcık olayından korkuyorum.inş öyle olmaz senin de Benim de
İnşallah ya.Doğuma memlekete gideceğim onlarda kalacağım.Herşeyimi görsün takip etsin istemiyorum.Hiç çekinmesi ayıplaması yokOLMAZ OLMAZ FIRSAT VERME. SANA BÖLE VICIK BİR ŞYE SÖYLEDİĞİNDE HİÇ HOŞ DEĞİL DERSİN. DEVAM EDERSEDE BU KONULARDAN RAHATSIZLIĞINI GÖSTERİVERİRSİN.NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER. HERKEZ YERİNİ BİLSİN DEĞİL Mİ?
AMAN CANIM SAKIN CEVAP VERME EDEP YA HU DE YÜZÜNE KIRMADAN. YANLIZ EŞİNE TEMBİHLE DOĞUMDAN SENİ YANLIZ BIRAKMASIN YANINDA YATMAMA GİBİ BİRŞEYEDE YAPMASIN. ÇOCUK İKİNİZİN ODA BAKICAK TABİKİ. ALLAH ONA MUHTAÇ ETMESİN. İNŞALAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALIR KENDİ KENDİNE YAVAŞ YAVAŞ BAKARSIN KORKMA DOĞUMDAN ALLAH OL DERSE OLUVERİR. BİR AVAZDA DOĞUR İNŞALLAH ŞU CUMANIN HÜRMETİNE SAĞ SAĞLİM OLSUN. NE GÜZEL BİLİYORMUSUN KEŞKE BENİMDE OLSADA KAYIN VALİDEM BAKSA AMA YOK BELKİDE BUNDAN SONRA HİÇ OLMAYABİLİRİnşallah ya.Doğuma memlekete gideceğim onlarda kalacağım.Herşeyimi görsün takip etsin istemiyorum.Hiç çekinmesi ayıplaması yokDoğumun nasıl olduğunu da bilmediğimden lohusalık sendromu falan beni çıldırtır mı diyorum.
Yazın zaten regl takipçimdi.Tayinimz ev işimiz olunca ayrıldım yanlarından.Bebek haberi gelince demek ki geldiğin gün olmuş dedicevap vermedim.Bizim ailede konuşulmayan şeyler bunlar.Karşılık versem ne anlatacak acaba
Düğünün ertesi günü sabah yedide kapımıza dayanmış
Aynı evde yaşıyorduk o zamanlar.
Bir sabah eşimle yatakta oynaşıyoruz bi baktım bizim kapı açılıyo ama kimse görünmüyor.. Kafayı kaldırdım bizimki emekliye emekliye içeri giriyo eşimi uyardım çok kızdım annesine ne yapıyorsun burda dedi kv tarak arıyorum dedi eşimde burda tarak değil... Var diyip azarladı.. Güldü kadın şaka gibi.. Daha neler neler yaşadım 17 yılda... sanırım en tuhaf kaynana bende
Söylediklerini dikkate alacağım canm.çok teşekkür ederim .Farklı Bi göz iyi oluyorAMAN CANIM SAKIN CEVAP VERME EDEP YA HU DE YÜZÜNE KIRMADAN. YANLIZ EŞİNE TEMBİHLE DOĞUMDAN SENİ YANLIZ BIRAKMASIN YANINDA YATMAMA GİBİ BİRŞEYEDE YAPMASIN. ÇOCUK İKİNİZİN ODA BAKICAK TABİKİ. ALLAH ONA MUHTAÇ ETMESİN. İNŞALAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALIR KENDİ KENDİNE YAVAŞ YAVAŞ BAKARSIN KORKMA DOĞUMDAN ALLAH OL DERSE OLUVERİR. BİR AVAZDA DOĞUR İNŞALLAH ŞU CUMANIN HÜRMETİNE SAĞ SAĞLİM OLSUN. NE GÜZEL BİLİYORMUSUN KEŞKE BENİMDE OLSADA KAYIN VALİDEM BAKSA AMA YOK BELKİDE BUNDAN SONRA HİÇ OLMAYABİLİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?