Kız İsteme garip bir durum mu?

kendi aranızda söz yaptıysanız o sayılmaz tabiki seni istemeye geldiklerindee o yüzükler çıkmış olur onların aldığı altın yüzük takılır herkezin içindee..

selam ;
2 yıl 15 gündür devam eden bir ilişkim var herşey yolunda kısa zaman önce artık bu işi resmiyete dökmeye karar verdik. Benim ailemde onun aileside ilişkimizden haberdar ancak ne ben ne de o ailelerle tanışmadık. Şimdi planımız şu Aralık ayı içerisinde bir hafta sonu önce onu bize davet edeceğiz babamla ve aile büyükleri ile tanışması için daha sonra ki bir hafta sonu da ben onlara gideceğim , daha sonra ki bir hafta sonuda aile olarak bize gelecekler. Benim arzum bu ziyaret esnasında hem kız istemenin olması hemde nişan yüzüklerinin takılması ... bu stresi bir kez yaşamak bana kafi gibi geliyor ... Sizce bu isteğim garip mi?

garip değil ama ailen onu ilk defa görecek, ailesiyle ilk defa tanışacak. hiçbir anne baba damat adayını ve ailesini tanımadan daha ilk ziyarette kızını vermek istemez. Yani istemesine istersin ama netice alır mısın bilemem. Bırak önce tanışsınlar, sonra gelir isterler. Bunlar çok güzel stresler, keşke her stres böyle olsa yerimseniben

Son düzenleme:
teşekkür ederim joey ...babamında tercihi önce damat adayı ile tanışmak oldu :) hafta sonu yemeğe davet ettik ...sorun çıkacağını zannetmiyorum ama yinede stres oluyor

en mantıklısı olumunekankayizsmile

bizde kendi aramızda öyle sözlenmiştik ama yakında istemeye geliyolar beni sözde birlikte olcak biz yüzüklerimizi çıkarttık.. başka takıcaz.

ıkımızinde parmağında yüzüklerimiz var doğum gününde ona sürpriz yapıp ben almıştım sonra aynından kendi parmağıma görede aldım oyle tek taş falandeğil spor sade gösterişsiz gümüş bi yüzük çokta anlam yüklemedik önemli olan gerçek nişan yüzüklerimiz onuda kısmetse sözlendğimizde ailelermiz takıcak tabi bizde şimdi parmağımızda olan yüzüklerimizi o zamana çıkarcaz

Kendi aranızda taktığınız yüzük sadece sizi ilgilendirir bence.
Bu ne aileyi hiçe saymaktır nede başka bşy söze nişana daha vakit vardır yada nebiliyim o tür şeylere ilişkiniz hazır değildir kendi aranızda sembolik bşy takarsınız..
Ama tabi sonra aile arası söze gelir mesele o yüzükler çıkar başka bi yüzük takılır =) yada onları yeni almış gibi geri takarsınızz budur yani.
Bizimde vardı kendi aramızda yüzüklerimiz aile arası meseleye gelince konu çıkardık söz yüzüklerini taktık en makbulude oymuş cidden =)

2yıldan uzun zamandır beraberiz geçen ay da nişanımız oldu çok şükür
nişandan önce onlar beni kaç kere evlerine davet ettiler fakat ben gitmedim
hiç de pişman değilim
bence kızın biraz ağırlığı olmalı modern olmak yada başka şeyler adına sonradan pişman olunacak şeyler yapılmamalı. ne olacağı belli olmuyor çünkü patavatsız bi komşu yada akraba bile bi laf söylese insanın ve en önemlisi de ailenin morali bozulabilir diye düşündüm gitmedim ben
sevgilimin evlenme teklifinde taktığı tektaşı da aileler tanışırken çıkarmamıştım fakat isteme olacağı zaman çıkardım zaten o gün başka bir tektaş geldi
zaten sonrasında da nişan yüzüklerimiz oldu
aileler tanıştıktan sonra bi kere gittim evlerine ama tabiki ailemin de haberi olarak

biz 2005 yılından beri beraberiz 2006da kendi aramızda yüzük taktık ve o zamandan beri hala parmagımızda ama istemeye gelirlerken çıkartıcaz tabi =) çocuklarımıza saklarız diye düşünüyoruzz :smiley-cool:
ayrıca ben evlerine de gidiyorum..gerçi bizim durumlar biraz farklı..sevgilimin annesi biz beraberken vefat etti daha sonra babası ayrı bi eve çıktı.küçük bi kardeşi vardı ona derslerine yardım etmek için eve girip çıkıyordum daha sonra ananesiyle fln da tanıştım.. gerçi şimdi ailelerde tanıştıı..pişmanda değilim hem..insan kendini biliyorsa ve de hayat bunu gerektiriyorsa aileylede tanışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…