Garip bir ikilem :(

bi arkadaşında dedigi gibi ; üzülüyosun yok seviniyosun yok özlüyosun cıkıp gezmek istiyosun görmek istiyosun yok :) yokta yokkk..çekilicek gibi degil ama elden ne gelir. yüregine sor en iyi o cevap verir.ama mesafelerden korkma.özlemek insanı hırçınlaştırıyo evet ama ilk görüşmede herşeyin yerini aşk alıyo :)

2 yıl uzaklıktan bişi olmaz hem tam dönüş yapıcak ankarada olucakmış.özlemi ayrılıgı yoklugu cektikten sonra aynı şehirde kıymet bilirsiniz işte.iyi yönden bak

Ailesi de kendisi de çok iyi insanlar bu konuda hiç bir tereddütüm yok sadece mesafeyi sorun ettim biraz ama şans vermek en iyisi olacak sanırım sonradan pişman olmaktansa:)

haha haklısın valla bu zamanda güvenmekte zor biliyosun güvenebileceğim bi insan kendisi denemekte yarar var:)

uzaktan iliski yurutmek kolay degil,yipratici taraflari var ama denenmemesi gereken ocu gibi biseyde degil
kendisi ankaraya geldigi zaman yada siz kibrisa gidebilirseniz eger,tavsiyem bu sure zarfinda girebildiginiz kadar farkli ortamlara girin beraber,ne biliyim ankaradayken aile ziyaretinden tutun,market alisverisi,sinema,arkadas muhabbetleri,ufak geziler(beypazari,konya filan ),yaz tatilinde dans kursu olabilir..hem boylece ortamina gore nasil tepkiler veriyo,sosyal iliskileri nasil bunlari gozlemlemis olursunuz..cunku o ozlemle insan butun zamanini bakisa bakisa heba ediyo,surekli romantik ortamlar filan..fazlasi gereksiz,sonra da temelli donusler sonrasi yada evlenme karari sonrasi cift yapacak bisey bulamiyo,cunku ortak zevkler ,eglence anlaysi vs olusturulmamis,isteniyo ki hala bakismalar devam etsin..yok hele ki evlenince ortak zevklere o kadar ihtiyac duyuyosun ki..sonra ah ben seni hic taniyamamisimlar filan..e gozunun icine bakmaktan baska ne yaptin yillardir
uzaktan iliski yurutmus biri olarak nacizane tavsiyemdir

hahahah çok hoşsun ya çok haklısın gercekten o an o özlemle kısıtlı şeyler olur artık o gelicek ben gidicem yoluna koyucaz bi şekilde

4 yıl boyunca aynı okulda okuduğum,tanıdığım,sohbet ettiğim adam mezun olmama 2 hafta,KPSS belasına 3 hafta kala hayatıma giriverdi aniden.

Yaralıydım,paramparçaydım bana geldiğinde. Ama o sarıp sarmaladı beni,her şeyi unutturdu. Şimdi aramızda 11 saatlik mesafe var ama şükürler olsun ki her sorun aşılıyor. Önemli olan sevgi,saygı,sadakat.Gerisi zaten geliyor.

Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın.

Ah ah ne güzel ya Allah'ım nazarlardan saklasın sizi çok sevindim adınıza:) kesinlikle sevgi saygı sadakat ve güven çok önemli unsurlar bunlar olunca gerisi gelecektir.Amiiin sizin içinde en hayırlısı olan neyse o olsun inşallah:)

Çok teşekkür ederim,amin. İnşallah hep iyi haberler yazarsınız buraya.

sana katılıyorum ama iyi düşünmeli bence

ilişkiler çok çetrefelli işler. Yakınında olsa da çok sorun yaşayacaksın uzağında olsa da. Hatta kimi duruma göre uzakta olması avantaj olabilecek nitelikte bile olabilir.
Bence yaşamadan belli olmaz bu işler, annen olumlu yaklaştı ise rahatla ve ilişkinin keyfini çıkar.

Zaten annemin arkamda olması çok çok iyi benim için:) geniş düşündüğüm zaman bı sakınca görmüyorum artık:)

Bence denemeye değer canım.. Belki de hayatının aşkıdır belli mi olur :) mesafeler bu kadar korkutmasın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…