Kızlar hepinize iyi geceler öncelikle.Çok kararsız bir insan olduğum için ve ikilem arasında kalmaktan çok sıkıldığım için sizlere danışmak istedim bu konuyu.Fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var.Öncelikle şöyle gireyim konuya uzaktan akrabamızın oğluyla uzun zamandır görüşmemiştik zaten babasının mesleğinden dolayı sürekli farklı şehirlerde yaşıyorlardı en son 2 yıl önce kıbrısa üniversite okumaya gittiğini öğrenmiştim ve bende yaşadığım şehirde yani Ankara'da okumaya başlamıştım aynı yıl.Artık babasının emekliliği yaklaştığı için son tayini Ankara'ya çıkmıştı ve artık burada yaşamaya başladılar geçtiğimiz ramazan bayramında çok uzun bir zamandan sonra karşı karşıya geldik o gün çok garip bir şekilde sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bi samimiyet vardı aramızda derken bir iki gün sonra facebooktan bana mesaj attı ve ordan yazışmaya başladık bi müddet konuştuk dan sonra benden çok etkilendiğini ve birşeyler yaşamak istediğini dile getirdi garip bir şekilde bende ondan etkilendim bir yanım isterken diğer yanım beni geri çekiyor çünkü henüz kıbrısta 2 yıl daha okuması lazım ve biz bu 2 yılı ayrı geçiricez beni de asıl korkutan mesafe....Bunları dile getirmek istedim ve konuştum ara ara fırsat buldukça Ankara'ya geleceğini söyledi zaten mezun olunca tamamen dönecek Ankara'ya fakat bu 2 yıl beni korkutuyor açıkcası nasıl olur neler olur insan özledikçe hırçınlaşır ve bu durumun da bize zararı çok olur.Benim ablam olmadığı için hayatım da yaşadığım her olayı anneme anlatırım ve ondan akıl alırım bu konuyu ona da açtım çünkü dayanamadım o ise bu duruma çok sevindi zaten aileler birbirini çok seviyor böyle bir durum olursa çok mutlu olacağını da belirtti ama ben içimde ki bu 2 yıl bizi nasıl etkiler sorusuyla boğuşmaktan yoruldum
Çok konuştum bunun da farkındayım kızlar ama gerçekten içim içimi yedi ve tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür etmek istiyorum.

Çok konuştum bunun da farkındayım kızlar ama gerçekten içim içimi yedi ve tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür etmek istiyorum.