Garip bir intikam ateşi mi desem ne desem...

Siz kesin oğlaksınız başka açıklaması olamaz. Oğlak biriyle tanışmıştım konuşmayı kestik aman aman..... allah kurtarmış. Yalnız ben başak burcuyum intikam alırım, kötülük ederim hiç çekinmem rahatlarım kendime değer veriyorum.
Siliştiğimiz dost denen bozuntuyada herşeyi yaptım. Hiç pişman değilim. Fakat para mevzusuna hiç girmeyin derim. Zaten istememişsiniz, sonra istedim derseniz demediğini bırakmaz. Başka alternatifler düşünün.

Zamanında "ödemene gerek yok" dediysem istemezdim.
Beni kaybetmesi ona en büyük cezadır.
İlk cümleye katılıyorum fakat ikinci cümle aşırı saçma geldi.

Böylesi durumlarda tek taraf kaybetmez. İki tarafta birbirinden vazgeçmiş olur.

Zaten o kişi için, konu sahibi çokta önemli değilmişki olay bu boyuta gelmiş :)

Icin soguyacaksa mesaj cek.

Sana verdigim parayi acilen odersen sevinirim. Birbirimizle maddi manevi hicbir bagimiz kalmasin istiyorum da...

Gibi...

Eger istersen ve ortak arkadaslariniz da varsa bu konu sonrasinda onunuze gelir. Ayrica ona birsey yapmak yerine , sanki hic hayatinizda var olmamis gibi davranmak ona daha buyuk bir ceza olur. Unutun onu gitsin

Apples and Oranges diyorum...

Bunlar birbirinden farklı şeyler.
Vaktiyle yaptığınız iyiliği işinize gelmediğinde yüze vurmak bana yanlış geliyor. Bu sizin kalitenizi belirler, ve bence intikam falan almak olmaz, sadece karşı taraf ne kadar da haklı olduğunu anlamış olur sizin gibi bir insanı hayatından çıkarmakta...

Derdiniz neyse o konu üzerinden çözün.

Yada kimseye yüzüne vuracağınız iyilik yapmayın.

Ya hayatımda bana kimse büyük bi kötülük yapmadı ya da ben birilerinden intikam almaya üşeniyorum ,ben sessiz sedasız geri çekilirim bu tarz ilişkilerde eğer artık yürütemiyorsam. Kimseye düşmanlık etmemiş olabilirim ,yıllar önce bana soruşturma açan bi amire bile( ki o zaman cidden üzülmüştüm)kurum içinde karşılaştığımızda inanılmaz güleryüzlü bi şekilde halhatır sorabiliyorum, hiçbir negatif enerjiyi içimde barındıramam ,çünkü kendimi seviyorum ve kendim için affediyorum insanları,herkese de hakkımı helal ediyorum,diğer tarafta bu hesaplarla bile uğraşmak istemiyorum Allah nasıl olsa herşeye hakim,minicik varlığımı bununla mı doldurayım.

Siz parayı isteyeceksiniz o bik bik belaltı vurmaya çalışacak,sonra birbirinizi başka şeyler için suçlayacaksınız aman bu strese değer mi :deli:

İsteyerek sadece onun vicdanının rahatlamasını,kendine hak vermesini sağlarsınız çünkü istemeyeceğinizi söylemişsiniz.İçten değilmişsiniz gibi düşünebilir. Üste çıkıp sizi suçlar belki. Eğer yaptığı şey affedilmeyecek kadar ağırsa , bu vesileyle sizi haketmediği için hayatınızdan çıkarabileceğiniz bir fırsat doğmuş. Atın hayatınızdan gitsin,intikamını dahi yük etmeyin kendinize.
+1
Bu hareket onun, bak nasil da cirkinlesti hemen paranin lafini yapiyor değmezmiş zaten demesine sebep olur
İciniz sogumaz daha da alevlenir

+1
Bu hareket onun, bak nasil da cirkinlesti hemen paranin lafini yapiyor değmezmiş zaten demesine sebep olur
İciniz sogumaz daha da alevlenir

bunu ben olsam bende derim. çok çirkin bişey paranın lfı yapılması.
acaba içinde mi kaldı Wurstria?

Ben istemezdim. Madem bütün baglar kopmus, kalsin böyle. Aksi takdirde yine iletisime gececeksin, ödeyemeyecegi icin kendini kötü hissedecegini düsünmüyorum, tam tersi mutlu bile olur alacagi var ama ben vermiyorum diyerek.

iste tabi ki. aklında kalacağına cebinde kalsın bağış istemiyorsun ayrıca onun bunu karşılıksız kabul etmemesi gerekiyordu asıl. buna rağmen dostluğunuzun önemini bilmiyorsa hak etmiyor böyle jestleri kuruşuna kadar al.

Zamanında ödemene gerek yok dediysem öde demezdim çok sacma bi duruma sokarsınız kendinizi miktarda azmış zaten.

İntikam alma dürtüsü bende de var akrep burcuyum onun etkisi diye düşündüm hep. Ama hiç kafamdakileri uygulamaya sokmadım sokaydım yanmıştı ortalık :D Şakası bi yana kötülük uygulamaya koymanızla olur keske icimizde hic olmasa ama melek değiliz nihayetinde. Kendinize sıkıntı yapmayın, ufak hesaplar peşine düşüp kalitenizi düşürmeyin hiç.

Şimdi siz o parayı isterseniz bu yalnızca sizi küçültür ve o insanın kendisini bir nebze daha haklı görmesine neden olur. İntikam isteğinizi anlıyorum, aynı his bende de var. Ama fatoşun da söylediği gibi; intikam soğuk yenen bir yemektir derenin başında yeteri kadar beklersen sana kazık atan erkeklerin cesedini görebilirsin :)) açık vermesini bekleyin ;)

Bu bende de oldu.Hala içimi kemirir keske verme demeseydim diye. Iki yil oldu istemedim.Fikrimi heran değiştirsem kardeşi vasıtasıyla isterim.Ama lafını ettirme içini rahatlattirma karşı tarafin tulipa diyorum.Cunku o borcu vereyim dediğinde o para benim acımı ödeyemez demistim.Oan gerçekten ödeyemezdi.
Ama bu kişi erkekse ve senin icin degeri yoksa isteyebilirsin bence.

Siz doğrusunu biliyorsunuz kalben.
Egonuzun oyununa gelmeyin ki zaten intikam alamazsınız para isteyerek.
Allah'a havale edin, kendi hayatınızdaki güzellikler ona büyük ceza olur ilerde. Ama içim soğuyacak bunu yaparsam diyorsanız ve vicdanen bunu sorgulaymayacaksanız, isteyin paranızı.

Back
X